Benátky n/J – Kadaň 3:4 (kon.) | Litoměřice – Motor ČB 2:3 (0:1 po s.n.) | Ústí n/L – Havířov 5:6 (kon.)
Šumperk – Jihlava 6:2 (kon.) | Přerov – Most 4:0 (kon.) | Kladno – Třebíč 4:3 (kon.)
Prostějov – Slavia 3:2 (kon.)
konec
HC Benátky nad Jizerou
3:4 (1:2, 1:0, 1:2)
Sportovní klub Kadaň
Středa 02.12.2015, 17:30Chance liga • 29. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    51:16
    Benátky právě vstřelily branku!
    Domácí ještě žijí. Havlínovu střelu od modré čáry tečoval DOMINIK LAKATOŠ, kotouč se zastavil až za Dvořákovými zády. Asistence: Tomáš Havlín.
     
    49:56
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Na střelu od modré čáry z hokejky JIŘÍHO DRTINY musel Habal vidět, puk však skončil nad jeho lapačkou v pravém horním růžku. Asistence: Martin Kadlec, Kamil Charousek.
     
    46:16
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Kadaňská čtvrtá lajna se mohutně raduje. Benátečtí chybovali ve středním pásmu. Po tvrdé Müllerově střele vyrazil Habal kotouč, toho se ale chopil PETR MACHÁČEK a i přes snahu domácího obránce trefuje opuštěnou branku. Asistence: Jan Müller, František Wágner.
     
    31:54
    Benátky právě vstřelily branku!
    Po vyhraném buly se z první opřel na modré do puku JIŘÍ ŘÍHA a jeho dělovka málem protrhla síť u pravé tyčky. Asistence: Jan Plodek.
     
    12:06
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Kadaňští využívají hned svoji první přesilovou hru. Trefného střela před branku ještě neprošla. Puk ale zůstal v mezikruží, kde ho našel NICOLAS HLAVA a neomylně ho poslal pod břevno. Asistence: Jakub Trefný.
     
    10:53
    Benátky právě vstřelily branku!
    Benátečtí však velmi brzy vyrovnávají. Po kombinaci celého útoku se přesnou střelou prezentoval JAN ORDOŠ a začínáme opět od nuly. Asistence: Jan Plodek, Václav Pletka.
     
    10:30
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Kadaň právě vstřelila branku!
    A také se ujímají vedení. Na přihrávku z rohu kluziště si najel JAN MÜLLER a trefil se přesně do pravého horního růžku Habalovy branky. Asistence: František Wágner, Petr Macháček.
    Marken.cz

    Ondřej Nejedlo

    Branky a nahrávky: 11. Ordoš (Plodek, Pletka), 32. Říha (Plodek), 52. Lakatoš (Havlín) – 11. Müller (Wágner, Macháček), 13. Hlava (Trefný), 47. Macháček (Müller, Wágner), 50. Drtina (Kadlec, Charousek)


    HC Benátky nad Jizerou: Habal (Hosnedl) – Kurka, Čermák, Trška, Pabiška, Říha, Havlín, Tržický, Ulrych – Ordoš, Plodek, Pletka – Jonák, Lakatoš, Vlach – A. Dlouhý, Volf, Špaček – Hrníčko, Černoch, Matějček.
    Sportovní klub Kadaň: Dvořák (J. Dlouhý) – Charousek, Drtina, Trefný, Szathmáry, Tejnor, Mrázek, Rýgl, Rohan – Račuk, Kaše, Sloboda – Kadlec, Hejcman, Hlava – Vaněk, Štovíček, Chrpa – Wágner, Macháček, Müller.

    Rozhodčí: Kopeček – Kotlík, Zídek

    Diváci: 220
    bahis siteleri