Ufa – Magnitogorsk 6:2 (kon.) | N.Novgorod – Novokuzněck 2:4 (kon.) | Minsk – Novosibirsk 2:3 (po pr.)
Petrohrad – Spartak Moskva 5:0 (kon.)
konec
Salavat Julajev Ufa
6:2 (2:0, 4:0, 1:1)
Metallurg Magnitogorsk
Středa 02.12.2015, 15:00 • Ufa Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:52
    Ufa právě vstřelila branku!
    Engqvist odvedl u tohoto gólu hodně práce. Zavezl kotouč po levé straně, nahodil na Samsonova, který jen vyrazil. K dorážce před prázdnou brankou se dostal ANTON LAZAREV a zvyšuje na 6:2! Asistence: Andreas Engqvist.
     
    47:59
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Je tady druhý gól Metallurgu! Zaripov našel volného DENISE OSIPOVA a ten okamžitou střelou snižuje na rozdíl tří branek. Asistence: Danis Zaripov, Tomáš Filippi.
    31:52 MOZJAKIN - 5:1
     
    31:52
    Magnitogorsk právě vstřelil branku!
    Tak se i Metallurg nakonec dočkal! Jeho hokejisté se dostali do přečíslení 2 na 1, Wolski našel volného SERGEJE MOZJAKINA a ten se nemýlil a snížil na 1:5 z pohledu hostů. Asistence: Wojtek Wolski, Chris Lee.
    Arťjom ČERNOV - 4:0
     
    29:25
    Ufa právě vstřelila branku!
    Křižná přihrávka Prochorkina přes brankoviště byla pro Samsonova neřešitelná. ARTJOM ČERNOV z voleje trefuje odkrytý prostor a máme tu "bůra!" Asistence: Nikolaj Prochorkin.
    28:20 GRIGORENKO - 4:0
     
    28:20
    Ufa právě vstřelila branku!
    IGOR GRIGORENKO využívá další přesilovku Salavatu, když se k němu dostala přihrávka Endqvista a stav je už 4:0! Asistence: Andreas Engqvist, Linus Omark.
    Dmitrij MAKAROV - 2:0
     
    24:04
    Ufa právě vstřelila branku!
    Krásná křižná přihrávka Loginova našla DMITRIJE MAKAROVA, Který se protlačil před Košečkina a hbitou střelou mezi betony využívá další přesilovku Salavatu a zvyšuje už na 3:0! Asistence: Alexander Loginov, Teemu Hartikajnen.
    Alexander LOGINOV - 2:0
     
    13:20
    Ufa právě vstřelila branku!
    Na druhý pokus už to ale vyšlo! ALEXANDER LOGINOV dostal pěknou přihrávku na modrou čáru, kde na nic nečekal a propálil vše co mu stálo v cestě. Ufa využívá přesilovku a jde do dvoubrankového vedení! Asistence: Sami Lepisto, Linus Omark.
    Nikolaj PROCHORKIN - 1:0
    00:58 PROCHORKIN - 1:0
     
    00:58
    Ufa právě vstřelila branku!
    A je tu rychlá branka už první minutě! Hartikajnen oběl branku, puk se dostal v předbrankovém prostoru k NIKOLAJI PROCHORKINOVI, který neváhal, přesně zamířil do pravého rohu branky a posílá domácí tým do vedení! Asistence: Teemu Hartikajnen, Maxim Majorov.

    Jan Šíma

    Branky a nahrávky: 1. Prochorkin (Hartikajnen, Majorov), 14. Loginov (Lepisto, Omark), 25. Makarov (Hartikajnen), 29. Grigorenko, 30. Černov (Prochorkin), 56. Lazarev (Enqvist) – 32. Mozjakin (Wolski, Lee), 48. Osipov (Zaripov)


    Salavat Julajev Ufa: Svedberg (Sochacky) – Loginov, Lepisto, Omark, Engqvist, Grigorenko – Gončarov, Višněvskij, Majorov, Prochorkin, Hartikajnen – Bodrov, Arzamastsev, Nestorov, Vorobyjov, Lazarev – Derlyjuk, Culygin, Černov, Chlystov, Makarov.
    Metallurg Magnitogorsk: Košečkin (Samsonov) – Lee, Antipin, Wolski, Kovář, Mozjakin – Batyršin, Bereglazov, Zaripov, Filippi, Osala – Těreščenko, Chabarov, Platonov, Kaletnik, Potěchin – Osipov, Arsenyjuk, Železkov, Timkin.

    Rozhodčí: Anisimov, Naumov (Lazarev, Šelyjanin)

    Diváci: 7 615
    bahis siteleri