Chabarovsk – Barys 3:2 (kon.) | Vladivostok – Omsk 0:1 (kon.) | Novokuzněck – Chanty-Mansijsk 2:3 (kon.)
Novosibirsk – Jekatěrinburg 4:2 (kon.) | Jokerit – Nižněkamsk 6:5 (po pr.) | Riga – Čeljabinsk 2:3 (0:1 po s.n.)
konec
Amur Chabarovsk
3:2 (1:0, 1:1, 1:1)
Barys Nur-Sultan
Úterý 08.12.2015, 10:30 • Platinum Arena Zolotoj • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    47:19 Nigel DAWES - 3:2
     
    47:19
    Astana právě vstřelila branku!
    O osudu dnešního zápasu ještě není rozhodnuto, dramatický závěr zařizuje NIGEL DAWES, který zužitkovává nádhernou křižnou přihrávku skrze celé útočné pásmo od Mikea Lundina a rychlou střelou překonal přesouvajícího se brankáře Metsolu.
    Asistence: Mike Lundin, Dustin Boyd.
    41:56 Vjačeslav UŠENIN - 3:1
     
    41:56
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Hned z kraje třetí části utíkají domácí do dvoubrankového vedení. VJAČESLAV UŠENIN dostal zpoza branky přihrávku přesně na hokejku a nekompromisní ranou z první nedal brankáři Poljuektovi šanci. Branku museli sudí ještě ověřit na videu, protože kotouč vyrazil z branky tak rychle, jakoby se odrazil od tyče. Druhý pokus už ale Ušeninovi vyšel a video tentokrát stálo na jeho straně.
    Asistence: Rinat Ibragimov.
    39:35 Vjačeslav LITOVČENKO - 2:1
     
    39:35
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Domácí si připisují branku do šatny! V závěru druhé třetiny se do útočného pásma dostal VJAČESLAV LITOVČENKO, který dvě neúspěšné střely svých spoluhráčů napravil povedenou dorážkou až za záda brankáře Poljuektova.
    Asistence: Jevgenij Gračjov.
    21:39 Brandon BOCHENSKI - 1:1
     
    21:39
    Astana právě vstřelila branku!
    Také hosté z Astany využívají svou přesilovou hru a srovnávají tak stav dnešního zápasu! Na hranici levého kruhu se s kotoučem dostal BRANDON BOCHENSKI, který se prokázal přesnou střelou na vyrážečku brankáře Metsoly.
    Asistence: Nigel Dawes, Kevin Dallman.
    02:12 Denis TOLPEKO - 1:0
     
    02:12
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Domácí tým bleskurychle využívá svou první přesilovku v zápase a ujímá se tak vedení v tomto zápase. Po střele Jana Koláře od modré čáry se kotouč odrazil od zadního mantinelu zpět před branku, kde stál se svou pohotovou dorážkou do poloodkryté branky DENIS TOLPEKO.
    Asistence: Jan Kolář, Akim Aliu.

    David Motloch

    Branky a nahrávky: 3. Tolpeko (Kolář, Aliu), 40. Litovčenko (Gračjov), 42. Ušenin Vj. (Ibragimov) – 22. Bochenski (Dawes, Dallman), 48. Dawes (Lundin, Boyd)


    Amur Chabarovsk: Metsola (Pečurskij) – Zub, Šulakov, Aťušov, Kolář, Aliu, Stalnov, Ibragimov – Tolpeko, Wandell, Bergfors – Dědunov, Gračjov, Litovčenko – Ušenin Vl., Ušenin Vy., Li – Byvalcev – Pervušin, Železnov
    Barys Nur-Sultan: Poljuektov (Laco) – Ellerby, Trijasunov, Semjonov, Dallman, Lundin, Lipin, Lobanov – Dawes, Bochenski, Boyd – Chudjakov, Krasnoslobodcev, Puškarijov – Starčenko, Romanov, Rymarev – Michajlis, Solarev, Panšin, Markelov

    Rozhodčí: Dejev, Gamalej – Parfijonov, Tomilov

    Diváci: 6 900
    bahis siteleri