Boston – Nashville 2:3 (kon.) | Colorado – Minnesota 2:1 (po pr.) | Vancouver – Buffalo 5:2 (kon.)
konec
Vancouver Canucks
5:2 (2:1, 2:0, 1:1)
Buffalo Sabres
Úterý 08.12.2015, 04:00 • Rogers Arena, Vancouver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    54:28 Radim VRBATA - 5:2
     
    54:28
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Led je zasypán snad stovkami čepic, RADIM VRBATA totiž právě završil hattrick! Domácí útočník dostal přesnou přihrávku na pravý kruh od Cracknella a zápěstím se trefil pod vyrážečku Ullmarka. Asistence: Adam Cracknell a Brandon Prust.
    41:51 Sam REINHART - 4:2
     
    41:51
    Sabres právě vstřelili branku!
    Hosté to nevzdali a snižují na rozdíl dvou branek! Ryan O'Reilly za brankou tak dlouho otravoval Hamhuise, až puk vybojoval a předložil ho SAMU REINHARTOVI, který zblízka zamířil přesně – 4:2. Asistence: Ryan O'Reilly.
    37:18 Henrik SEDIN - 4:1
     
    37:18
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Domácí nabídnutou možnost využívají! Edler vyslal z levého kruhu před branku střílenou přihrávku a HENRIK SEDIN kotouč tečoval mezi nohy brankáře Buffala – 4:1. Asistence: Alexander Edler a Daniel Sedin.
    24:34 Brandon PRUST - 3:1
     
    24:34
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Hosté se od začátku druhé části jen brání a nyní potřetí inkasují! Výborně to sehrála čtvrtá formace domácích, jejíž útočníci si rychle měnili puk i místa. Na konci celé akce našel Dorset parádní zadovkou od zadního mantinelu BRANDONA PRUSTA a ten zblízka nedal Ullmarkovi šanci – 3:1. Asistence: Derek Dorset a Adam Cracknell.
    16:42 Radim VRBATA - 2:1
     
    16:42
    Vancouver právě vstřelil branku!
    RADIM VRBATA se trefuje podruhé v zápase a domácí tak otáčejí skóre! Vrbata tentokrát šikovně vložil hůl do střely obránce Dana Hamhuise a vychýlil dráhu kotouče mimo dosah brankáře Ullmarka. Asistence: Dan Hamhuis a Daniel Sedin.
    08:08 Radim VRBATA - 1:1
     
    08:08
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Domácí poměrně rychle srovnávají! Puk se po akci Higginse odrazil od Ullmarka k RADIMU VRBATOVI a český útočník dorážel do zcela odkryté klece – 1:1. Asistence: Chris Higgins a Ben Hutton.
    06:48 Brian GIONTA - 0:1
     
    06:48
    Sabres právě vstřelili branku!
    Vše je v pořádku a Sabres se tak ujímají vedení! McGinn z levé strany nahodil puk před branku a BRIAN GIONTA ho ze vzduchu sklepl do sítě. Asistence: Jamie McGinn.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 9. Vrbata (Higgins, Hutton), 17. Vrbata (Hamhuis, D. Sedin), 25. Prust (Dorset, Cracknell), 38. H. Sedin (Edler, D. Sedin), 55. Vrbata (Cracknell, Prust) – 7. Gionta (McGinn), 42. Reinhart (O'Reilly)


    Vancouver Canucks: Miller (Markström) – Tanev, Edler, Hamhuis (A), Biega, Bartkowski, Hutton – Hansen, H. Sedin (C), D. Sedin (A) – Vrbata, McCann, Higgins – Burrows, Horvat, Bärtschi – Dorsett, Cracknell, Prust. Trenér: Willie Desjardins
    Buffalo Sabres: Ullmark (Johnson) – Ristolainen, Gorges (A), Bogosian, Colaiacovo, Franson, Weber – Reinhart, O'Reilly (A), Kane – McGinn, Eichel, Gionta (C) – Moulson, Girgensons, Larsson – Foligno, Legwand, Deslauriers. Trenér: Dan Bylsma

    Rozhodčí: Hanson, McCauley – Cormier, Murchison

    Diváci: 18278
    bahis siteleri