Minsk – CSKA Moskva 1:3 (kon.) | Chabarovsk – Omsk 2:0 (kon.) | Vladivostok – Barys 4:2 (kon.)
Novokuzněck – Jekatěrinburg 2:3 (kon.) | Novosibirsk – Chanty-Mansijsk 5:2 (kon.) | Jokerit – Čeljabinsk 5:4 (3:2 po s.n.)
Riga – Nižněkamsk 4:1 (kon.)
konec
Admiral Vladivostok
4:2 (1:0, 2:0, 1:2)
Barys Nur-Sultan
Čtvrtek 10.12.2015, 10:30 • Fetisov hall • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Jegor DUGIN - 4:2
     
    59:43
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Admiral se ještě v samotném závěru prosazuje, a potvrzuje své vítězství! Do úniku se dostal Alexej Ugarov, který mohl zakončovat do prázdné branky, nicméně nesobecky přenechal kotouč JEGORU DUGINOVI, který nezaváhal! Asistence: Alexej Ugarov, Jonathon Blum.
     
    58:22
    Astana to zkouší bez brankáře se šesti hráči!
     
    57:55
    Teď se však k tvrdé střele dostal Kevin Dallman, jehož ránu dokázal Nalimov pouze vyrazit, a k dorážce se dostal Dawes. Kanadský útočník však mířil mimo!
     
    52:18
    Kazašská Astana si zahraje přesilovou hru! Na trestnou lavici míří za sekání Jonathan Blum, který dává Astaně velkou šanci na vyrovnání!
    Nigel DAWES - 3:2
     
    48:37
    Astana právě vstřelila branku!
    Tak závěr dnešního utkání bude ještě pořádně dramatický, neboť kazašský celek snižuje na rozdíl jediné branky! Na modrou čáru dostal přihrávku Kevin Dallman, který tvrdě vystřelil, a jeho ránu ideálně tečoval NIGEL DAWES. Brankář Nalimov na změnu kotouče nedokázal zareagovat, a kotouč skončil v síti! Asistence: Kevin Dallman, Mike Lundin.
     
    47:30
    Přesilová hra domácího celku je však u konce! Za podražení míří na trestnou lavici Michail Fisenko, a Barys má možnost na snížení!
     
    45:39
    Výhoda domácího celku končí! Na trestnou lavici míří Konstantin Puškarjov, který u mantinelu podrazil Dmitrije Lugina!
     
    44:50
    Hostující obránce Semjonov hodně ostrým způsobem fauloval u branky Alexeje Ugarova, za kterého se postavil spoluhráč Jegor Dugin. Oba tak míří na trestnou lavici, a bude se pokračovat ve čtyřech!
    Dustin BOYD - 3:1
     
    40:27
    Astana právě vstřelila branku!
    Kazašský celek se hned na začátku třetí třetiny prosazuje, a dramatizuje dnešní zápas! Na konci přesilovkové formace hostů byl DUSTIN BOYD, který dostal před branku krásnou přihrávku, a překonal Nalimova! Asistence: Nigel Dawes, Brandon Bochenski.
     
    39:44
    Za nedovolené bránění je ještě vyloučený Rušan Rafikov, který poslal nedovoleným způsobem k zemi Dawese!
     
    35:35
    Přesilovou hru si zahraje také Astana! Na trestnou lavici míří Dmitrij Sajustov, který ve středním pásmu hákoval Bochenskiho.
    Alexej UGAROV - 3:0
     
    33:11
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Vladivostok využívá další přesilovou hru, a dostává se již do tříbrankového vedení! Jonathan Blum našel na pravé straně volného Rafikova, který se opřel do kotouče, a jeho střelu ještě Laco vyrazit. Na dorážku ALEXEJE UGAROVA byl již krátký! Asistence: Rušan Rafikov, Jonathan Blum.
     
    31:49
    A následně si Admiral zahraje další přesilovou hru! Na trestnou lavici míří Konstantin Puškarjov, který na modré čáře podrazil pronikajícího Voronina!
     
    31:39
    Další velká šance pro domácí Admiral! Na pravé straně operoval s kotoučem Booth, který následnou zadovkou málem našel před brankou volného Dugina, ten však na kotouč nedosáhl!
    David BoothBOOTH - 2:0
     
    28:57
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Admiral nakonec přesilovou hru 5 na 3 využívá, a dostává se do dvoubrankového vedení! Na levé straně operoval s kotoučem Alexander Goroškov, který následně našel na modré čáře DAVIDA BOOTHA, který mířil přesně, a zaznamenal první branku v dresu Admiralu! Asistence: Alexander Gorškov
     
    28:39
    Nebezpečnou ránu vyslal od modré David Booth, jehož ránu však dokázal Ján Laco vyrazit!
     
    28:27
    Admiral si zahraje přesilovou hru pět na tři! Na trestnou lavici míří Brandon Bochenski, který se provinil nedovoleným zákrokem v souboji s Zemčjonokem!
     
    27:10
    Tak Admiral si rázem zahraje další přesilovou hru! Pádu Dmitrije Lugina totiž výrazně pomohl obránce Semjonov, který míří na trestnou lavici!
     
    24:32
    Až po necelé minutě se přerušuje! Na trestnou lavici míří za sekání hostující Vadim Krasnoslobodcev, a Admiral čeká první přesilová hra v tomto utkání!
     
    22:06
    Barys šel velmi rychle do útoku, a Panšin poslal krásnou přihrávku na levou stranu, kde číhal Romanov. Jeho střela z voleje mu však příliš nesedla, a Nalimov mohl předvést parádní zákrok!
     
    17:48
    A mohlo to být již o dvě branky! V rohu kluziště se dostal ke kotouči Alexej Ugarov, který překvapivou přihrávkou našel před brankou volného Jegora Dugina. Jeho pohotovou ránu však dokázal Laco lapit!
    Dmitrij SAJUSTOV - 1:0
     
    16:56
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Za výkon v posledních minutách si Admiral úvodní branku rozhodně zaslouží, a také se jí dočkal! Do útočného pásma najel po levé straně DMITRIJ SAJUSTOV, který si najel před Laca, nicméně do zakončení se nedostal, pouze poslal kotouč před branku, kde si ho do vlastní sítě srazil pravděpodobně sám Laco! Bez asistence.
     
    15:26
    Barys šel do zajímavého protiútoku, který nakonec na sebe vzal Nigel Dawes, který nebezpečně vystřelil z mezikruží. Nalimov však dokázal jeho střelu vyrazit!
     
    13:56
    Tak teď předvedl parádní zákrok Ján Laco! Nejprve dokázal vyrazit střelu Dugina, ten se však nevzdal, a poslal křižnou přihrávku pro Ugarova, jehož pohotovou ránu však Laco parádním zákrokem vyrazil!
     
    07:14
    Kazašskému celku se podařil přechod přes modrou čáru, a z nebezpečné pozice na levé straně vystřelil Nigel Dawes, jehož ostriz ránu však dokázal Nalimov lapit!
     
    03:21
    Kombinace Admiralu pokračovala, a ke střele se dostal Chudjakov, kterou lapil Nalimov. Nálsedně se dostal do šarvátky domácí Mnacjan s Puškrajovem, a oba odcházejí na trestnou lavici!

    Jan Havlovic

    Branky a nahrávky: 17. Sajustov, 29. Booth (Gorškov), 34. Ugarov (Rafikov, Blum), 60. Dugin (Ugarov, Blum) – 41. Boyd (Dawes, Bochenski), 49. Dawes (Dallman, Lundin)


    Admiral Vladivostok: Nalimov (Bobkov) – Blum, Rafikov, Zemčjonok, Lisov, Kosmačev, Mnacjan, Konev – Booth, Dugin, Ugarov (A) – Lugin, Fisenko (C), Goroškov – Makarov, Sjustov, Voronin – Mamin, Alševskij, Alexandrov (A)
    Barys Nur-Sultan: Laco (Puluektov) – Dallman (A), Lundin, Ellerby, Semjonov, Trjasunov, Lipin, Lobanov – Dawes, Bochenski (C), Boyd – Krasnoslobodcev, Chudjakov, Puškarjov – Starčenko (A), Romano, St.Pierre – Žajlauov, Michalis, Solarev

    Rozhodčí: Ravodin, Cjplakov – Zacharenkov, Sadovnikov
    bahis siteleri