Westerlo – Genk 0:0 (kon.)
konec
KVC Westerlo
0:0 (0:0)
KRC Genk
Pátek 11.12.2015, 20:30 • Het Kuijpje, Westerlo • Belgická Jupiler Pro League • 19. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to pro dnešní den vše. Přeji Vám pěkný víkend a těším se u sledování dalším přenosů. Dobrou noc! (22:28:57)
     
    Držení míče: 52 % : 48 %.
    Střely na branku: 4:0. Střely mimo: 8:3. Rohy: 11:7.
     
    Je dobojováno! Westerlo získává cenný bod za remízu s Genkem, avšak z dnešního utkání mohlo rozhodně vytěžit více! Úvodní půlhodina sice nepřinesla žádný vzruch, ale v závěru první půle si domácí tým vypracoval hned tři šance. Bizot nejprve zlikvidoval Daemsův přímý kop, poté mu pomohla obrana, který srazila De Ceulaerovu ránu na rohový kop a nakonec i branková konstrukce! Břevno se v hlavní roli ocitlo pět minut před přestávkou, kdy domácí zahrávali pokutový kop, jenže Daems napálil míč jen do horní tyče! Ve druhé půli se zrodila jediná větší šance, kterou promarnil hostující Kebano. V závěru utkání si ještě Westerlo vypracovalo menší tlak, ale ani z něj nevytěžilo rozhodující branku a tak si oba týmy připíší po bodu.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+5
    Míč si přichystal Hyland, který zkoušel obstřelit čtyřčlennou zeď, jenže trefil jen jednoho z hráčů Genku. V dnešním utkání tak nejspíše branku neuvidíme.
     
    90+4
    Pozor! Po faulu jednoho z hostujících zadáků disponuje Westerlo přímým kopem z nadějné pozice. To by mohla být rozhodující situace celého utkání!
     
    90+4
    Po rohovém kopu míč poskakoval v pokutovém území Genku, ale Tshimanga jej nakonec odvrátil do bezpečné vzdálenosti.
     
    90+3
    Westerlo ještě dostává příležitost k rozhodnutí dnešního utkání. Obrana Genku zastavila pronikajícího Mustoeho jen za cenu odkopu na rohový kop.
     
    90+2
    Střídání v týmu KVC Westerlo: ze hřiště odchází Molenberghs, přichází Visnakovs.
     
    90+1
    Hostující hráči se dožadovali pokutového kopu! Kebanův centr však přistál na prsou Schuermanse a rozhodčí správně neodpískal pokutový kop.
     
    90
    Nastavují se 4 minuty!
     
    90
    Kebano upaloval z kraje hřiště do pokutového území. Ještě před jeho hranicí jej však čistým způsobem odzbrojil Mustoe, který se vrátil až z útočné poloviny.
     
    89
    Do útoku se naopak hnali domácí fotbalisté. Cools však přitlačil v souboji příliš velkou silou a poslal obránce k zemi. Hosté ještě dostávají šanci.
     
    87
    Ani další akce Genku neskončila ohrožením domácí svatyně. Domácí fotbalisté skvěle napadali již od poloviny hřiště a zastavili soupeřův útok.
     
    86
    Střídání v týmu KVC Westerlo: ze hřiště odchází De Ceulaer, přichází Schouterden.
     
    85
    Van Langendonck se vydal ven z branky a bez problémů sebral vysoký centr ze vzduchu. Na hráčích Genku jsou vidět známky frustrace.
     
    84
    Okriašvili si naběhl na kolmou přihrávku za obranu. Jeho pohyb dokonale kopíroval Schuermans, který zachránil domácí před pohromou. Hosté rozehrají rohový kop.
     
    83
    Na druhé straně se ve slibné šanci ocitl Pozuelo, který se dostal s míčem do pokutového území, připravil si jej na levou nohu, ale přes obránce pálil rovněž mimo.
     
    82
    Westerlo přitápí pod kotlem. Cools dostal nabito před pokutové území, jedním dotekem si připravil míč na pravačku, jenže tvrdou střelou po zemi minul o několik metrů pravou tyč.

    Tomáš Kubečka

    Branky:

    Karty:   10. Annys (WES), 36. Hyland (WES) – 39. De Camargo (GNK)

    Neproměněná penalta: 40. Daems (WES), mimo


    Držení míče: 52 % : 48 %.
    Střely na branku: 4:0. Střely mimo: 8:3. Rohy: 11:7.
    KVC Westerlo: Van Langendonck – Apau, Schuermans, Daems, Mustoe – Hyland, Cools – Molenberghs, Annys, De Ceulaer – Gounongbe
    Náhradníci: Van Hout, Ruyssen, Petkovic, Verschueren, Schouterden, Aoulad, Koffi, Visankovs, Marzouk

    KRC Genk: Bizot – Walsh, Dewaest, Kabasele, Tshimanga – Pozuelo, Ndidi – Buffel, Kebano, Bailey – De Camargo
    Náhradníci: Koteles, Jackers, Okriašvili, Kumordzi, Unal, Schrijvers, Heynen, Gerkens, Castagne, Buyens

    Rozhodčí: Visser – Hermans, Ponsar
    bahis siteleri