Chabarovsk – Omsk 2:4 (kon.) | Vladivostok – Barys 6:3 (kon.) | N.Novgorod – CSKA Moskva 0:3 (kon.)
Čerepovec – Minsk 0:5 (kon.) | Dynamo Moskva – Toljatti 1:2 (0:1 po s.n.) | Petrohrad – Magnitogorsk 5:3 (kon.)
Viťaz – Kazaň 3:2 (kon.) | Spartak Moskva – Ufa 3:1 (kon.) | Záhřeb – Soči 3:2 (2:0 po s.n.)
HC Slovan – Jaroslavl 0:1 (kon.)
konec
SKA Petrohrad
5:3 (1:0, 2:2, 2:1)
Metallurg Magnitogorsk
Pátek 11.12.2015, 17:30 • Ice Palace • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:55 Ilja KOVALČUK - 5:3
     
    57:55
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    ILJA KOVALČUK si našel vyhozený puk v útočném pásmu, poté co přebruslil hostujícího obránce. Následně se mu podařilo trefit opuštěnou klec a definitivně tak rozhoduje o vítězství svého týmu. Asistence: Andrej Zubarev, Anton Burdasov.
    52:14 Andrej KUTĚJKIN - 4:3
     
    52:14
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Přesilovka je využita a SKA je znovu o krok napřed! Anton Burdasov nabil na modrou čáru ANDREJI KUTĚJKINOVI, který prostřelil vše co mu stálo v cestě, včetně brankáře Košečkina. Asistence: Anton Burdasov, Steve Moses.
    47:42 Sergej MOZJAKIN - 3:3
     
    47:42
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Skóre je opět srovnané! Zpoza brány narýsoval Jan Kovář přihrávku do mezikruží na SERGEJE MOZJAKINA, který si puk zpracoval bruslí a poté bekhendem překonal strážce petrohradské svatyně. Asistence: Jan Kovář, Chris Lee.
    35:49 Steve MOSES - 3:2
     
    35:49
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    STEVE MOSES se rozjel k trestnému střílení, naznačil kličku do forhendu a poté puk zasunul mezi betony brankáře.
    35:15 Sergej MOZJAKIN - 2:2
     
    35:15
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Bleskově využitá přesilovka Magnitky! Denis Zaripov poslal kotouč na modrou čáru na SERGEJE MOZJAKINA, který střelou bez přípravy prostřeluje Šestjorkina. Asistence: Denis Zaripov.
    30:27 Jevgenij DADONOV - 2:1
     
    30:27
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    SKA opět strhává vedení na svou stranu!! Nikita Gusev dostal přihrávku na modrou čáru, udělal pár kroků směrem k bráně, naznačil střelu, čímž oklamal obránce a poté vyslal ránu, která se odrazila od zadního mantinelu na levou stranu přímo na hůl JEVGENIJE DADONOVA, který trefuje opuštěnou klec Magnitky. Asistence: Nikita Gusev, Vadim Šipačjov.
    24:35 Bogdan POTĚCHIN - 1:1
     
    24:35
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Magnitka srovnává stav utkání! Do útočného pásma se vřítil po levé straně Tomáš Filippi, odkud předložil puk do druhé vlny BOGDANU POTĚCHINOVI, který neměl problém trefit odkrytou klec Šestjorkina. Asistence: Tomáš Filippi, Denis Zaripov.
    17:55 Andrej KUTĚJKIN - 1:0
     
    17:55
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    SKA se dostává do vedení!! Domácí využívají svou početní výhody, když zpoza brány přihrával Nikita Gusev na ANDREJE KUTĚJKINA, který si sjel od modré čáry do levého kruhu a tvrdou ranou vymetl horní růžek Košečkinovy branky. Asistence: Nikita Gusev, Vadim Šipačjov.

    Radomír Fukala

    Branky a nahrávky: 18. Kutějkin (Gusev, Šipačjov), 31. Dadonov (Gusev, Šipačjov), 36. Moses, 53. Kutějkin (Burdasov, Moses), 58. Kovalčuk (Zubarev, Burdasov) – 25. Potěchin (Filippi, Zaripov), 36. Mozjakin (Zaripov), 48. Mozjakin (Kovář, Lee)


    SKA Petrohrad: Šestjorkin (Ježov) – Vojnov, Jakovlev, Čudinov (A), Kalinin, Judin, Zubarev, Kutějkin – Burdasov, Kadějkin, Kovalčuk (C) – Dadonov, Šipačjov (A), Gusev – Lindström, Koskiranta, Moses – Ketov, Kablukov, Arťuchin – Barabanov
    Metallurg Magnitogorsk: Košečkin (Samsonov) – Lee (A), Antipin, Batyršin, Bereglazov, Těreščenko, Chabarov, Osipov, Medvěděv – Wolski, Kovář, Mozjakin (C) – Zaripov (A), Potěchin, Filippi – Platonov, Osala, Kosov – Timkin, Železkov, Arsenjuk

    Rozhodčí: Anisimov, Öhlund – Otmachov, Sysujev
    bahis siteleri