Mladá Boleslav – Havlíčkův Brod 3:1 (kon.) | HC Litvínov – Č. Budějovice 3:2 (po pr.) | HC Plzeň – K. Vary 6:3 (kon.)
Kladno – Sparta 1:2 (kon.) | Vsetín – Opava 5:4 (3:2 po s.n.) | Letňany – Liberec 1:3 (kon.)
Poruba – Třinec 3:5 (kon.) | Chomutov – Slavia 5:4 (kon.) | Pardubice – Kometa Brno 3:4 (0:1 po s.n.)
Havířov – Zlín 1:7 (kon.) | Jihlava – Mountfield HK 3:2 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
3:2 (1:0, 1:1, 1:1)
Mountfield HK
Pátek 11.12.2015, 18:15 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Extraliga staršího dorostu • 27. kolo
Partner:
     
    53:11
    Hradec právě vstřelil branku!
    Dramatizace zápasu je zde! Z pravé strany nyní nestřílel Gaspar, ale přihrál podél modré na RADIMA ŠALDU, který propálil vše, co mu stálo v cestě a vykřesal pro hosty naději. Asistence: Michael Gaspar, Martin Štohanzl.
     
    41:45
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlavě se hned dýchá lépe. V nepřehledné situaci se před brankou prosadil VLADIMÍR OŠČÁDAL, šťastným odrazem poslal puk do sítě. Domácí útočník tak pokračuje ve střelecké formě, v předchozím zápase dal suverénnímu Brnu hattrick. Asistence: Matěj Vála, Jiří Slabý.
     
    30:58
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava se znovu ujímá vedení a tentokrát si puk nepohlídal gólman Tomáš Vomáčka. K jeho levé tyči si sjel ALEŠ HEINRICH, zkusil bekhendem a navíc v pádu poslat puk mezi betony gólmana a povedlo se. Asistence: David Čermák, Stanislav Huňáček.
     
    21:24
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hosté srovnávají stav zápasu po hodně šťastné trefě. Z levé strany nahodil kotouč na branku Hašek, kotouč jako horkou bramboru nezkrotil Šťastný a KRYŠTOF PAŽOUREK jej protlačil do branky. Asistence: Jaroslav Dvořák.
     
    09:10
    Dukla právě vstřelila branku!
    Krásný to gól Dukly. DOMINIK ADAM to udělal jako starý mazák, když objel branku a zasunul kotouč k levé tyči Vomáčky. Asistence: Milan Strnad.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 10. Adam (Strnad), 31. Heinrich (Čermák, Huňáček), 42. Oščádal (Vála, J. Slabý) – 22. Pažourek (Dvořák), 54. Šalda (Gaspar, Štohanzl)


    HC Dukla Jihlava: Šťastný (Juda) – Huňáček, P. Slabý, Rašín, Vála, Havelka, Stark – Strnad, Heinrich, Čermák – Oščádal, Adam, Vrátný – Berka, J. Slabý, Hrbatý. Trenér: Štěpán Moravec
    Mountfield HK: Vomáčka (Bartozel) – Hroudný, J. Moník, Muška, Šalda, Gaspar, Pohl, Kynčl, Lelek – Mašín, Matějček, Hidveghy – Dvořák, Pažourek, Maršík – Hejna, Štohanzl, Jirásek – F. Moník, Matouš, Hašek.

    Rozhodčí: Talpa – Huryta, Polák
    bahis siteleri