Žilina – Piešťany 3:2 (1:0 po s.n.) | Banská Bystrica – Košice 3:0 (kon.) | Nitra – Zvolen 3:4 (kon.)
Skalica – Martin 2:4 (kon.) | Trenčín – Poprad 2:4 (kon.)
konec
HK DUKLA Trenčín
2:4 (1:2, 1:1, 0:1)
HK Poprad
sk Pátek 11.12.2015, 18:00 • Zimný štadión Pavla Demitru • Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    42:17
    Poprad dal gól!
    Poprad presilovkui bleskurýchlo využil, od modrej nastrelil puk Suchý a v dorážke uspel pred bránou LUKÁŠ PAUKOVČEK.
    Asistencie: Radoslav Suchý, Ľuboš Bartečko
     
    27:57
    Trenčín dal gól!
    Dukla zvýšila aktivitu, udržala sa v útočnom pásme, a po nahodení Drgoňa od modrej puk zastavil pred bránou MARTIN VOZDECKÝ a potom rýchlou kľučkou prekonal brankára.
    Asistencie: Adam Drgoň
     
    22:47
    Poprad dal gól!
    Veľmi nedôrazne si počínali brániaci hráči domáceho tímu, ANDREAS ŠTRAUCH to využil a natlačil sa s pukom až medzi kruhy, odkiaľ obstrelil Cháberu.
    Asistencia: Jaroslav Kasík, Branislav Rapáč
     
    18:11
    Poprad dal gól!
    Trenčania pôsobia v posledných minútach zakríknuto a ich chybné striedanie teraz Popradčania potrestali. Dostali sa do prečíslenia a rozhodenú obranu využil LAURIS BAJARUNS, ktorý ostal sám pred Cháberom, položil si ho blafákom a poslal svoj tím do vedenia.
    Asistencia: Štefan Fabián
     
    13:37
    Poprad dal gól!
    Tretí útok Dukly sa dostal pod tlak súpera, nedokázal Popradčanom vziať puk vo svojom pásme, skončilo to vyrovnávajúcim gólom. Strela Malinu od modrej sa odrazila pred bránu, kde z otočky dorazil JULIAN ACHS.
    Asistencie: Ľubomír Malina, Andreas Štrauch
     
    00:41
    Trenčín dal gól!
    Kuriózny gól domáceho tímu. Na buly v útočnom pásme boli len štyria Trenčania, Nemec ho vyhral, strela obrancu sa od zadného mantinelu odrazila na ľavý kruh, kde sa z lavičky prirútil neskoro striedajúci JAKUB GAŠPAROVIČ a prekonal rozhodeného brankára.
    Asistencie: Adam Drgoň, Vladimír Nemec

    Marián Vychovalý

    Branky a nahrávky: 1. Gašparovič (Drgoň, Nemec), 28. Vozdecký (Drgoň) – 14. Achs (Malina, Štrauch), 19. Bajaruns (Fabián), 23. Štrauch (Kasík, B.Rapáč), 43. Paukovček (Suchý, Bartečko)


    HK DUKLA Trenčín: Chábera – Holenda, Pavlikovský, Rehák, Drgoň, Ryzák, Nechala, D. Trška – Hlinka, R.Dlouhý, Hudec – Vozdecký, Nemec, L.Novák – Melichárek, Petrovický, Gašparovič – Koyš, Švec, Šišovský – Zaremba
    HK Poprad: R.Svoboda – Dinda, Suchý, Fabián, Briják, Kasík, Malina, Gaborčík, D.Šterbák – Števuliak, Heizer, Bartečko – Paločko, Bajaruns, Kroták – B.Rapáč, L.Paukovček, Štrauch – Achs, O. Rusnák, Toma

    Rozhodčí: Úlehla, Mrkva (obaja ČR) – Junek, Šefčík (obaja SR)
    bahis siteleri