Lazio – Sampdoria 1:1 (kon.)
konec
S. S. Lazio
1:1 (0:0)
UC Sampdoria
Pondělí 14.12.2015, 20:45 • Stadio Olimpico, Řím • Italská Serie A • 16. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Nezbývá mi, než se s vámi s přáním hezkého zbytku večera rozloučit. Příště na počtenou! (22:54:28)
    Bitva dvou trápících se týmů skončila smírně.
     
    Je hotovo! Taktická a poměrně nekoukatelná bitva se v závěru změnila ve skvělou podívanou. Když čtvrthodinku před koncem poslal střídající Matri Lazio do vedení a domácí i nadále kontrolovali hru, zdálo se být rozhodnuto. Minutu před koncem nastavení ale následovala série po sobě jdoucích zaváhání fotbalistů v bleděmodrých dresech, kterou z přímého kopu potrestal Zukanović, a Sampdoria tak vybojovala první ligový bod pod novým trenérem Montellou!
     
    90+4
    Konec zápasu.
    90+3. Ervin ZUKANOVIĆ - 1:1
     
    90+3
    Sampdoria právě vstřelila branku!
    Neuvěřitelné, je vyrovnáno! Exekuce nařízeného přímého kopu po faulu vyběhnuvšího Berishi se ujal obránce ERVIN ZUKANOVIĆ, jenž ranou, kterou ještě tečoval nešťastník Anderson, nedal zaskočenému střídajícímu gólmanovi Lazia šanci!
     
    90+2
    Etrit Berisha při tom fauloval Muriela a vidí žlutou kartu.
     
    90+2
    Abdoulay Konko na útočné polovině pořádně zariskoval, tohle si prostě v nastavení nemůže dovolit! Hosté poté běželi ve dvou proti dvěma zadákům Lazia a až vyběhnuvší Berisha celou situaci uklidnil!
     
    90
    Tak ne, sudí Calvarese totiž nad rámec druhé půle nastavil hned čtyři minuty!
     
    89
    Římané se následně zmohli jen na dalekonosný odkop míče až k Emilianu Vivianovi, hosté budou mít jednu z posledních příležitostí na vyrovnání...
     
    88
    Odražený centr z pravé strany se dostal na hranici šestnáctky k dorážejícímu Carlosi Carbonerovi a chilskému středopolaři nechybělo mnoho, aby míč uklidil za záda dezorientovaného Berishy!
     
    87
    Žlutí se nadechli k jakémusi-takémusi závěrečnému tlaku, zatím z toho ale byla jen nepřesná a nedostatečně prudká střela Roberta Soriana z dobrých dvaceti metrů.
     
    86
    Před Vivianem bylo znovu pořádně husto – Filipu Đorđevićovi scházely decimetry k tomu, aby tváří v tvář poloodkryté hostující svatyni dokázal tečovat střílený centr z kopačky Candrevy!
     
    85
    Teď se jim to sice podařilo, nicméně přihrávka na rozběhnutého Luise Muriela byla příliš prudká a Hoedt, Gentiletti a spol. si bez problémů poradili.
     
    84
    Střídání v týmu UC Sampdoria: ze hřiště odchází Lazaros Christodulopulos, přichází Federico Bonazzoli.
     
    83
    Bleděmodří střádají cenné vteřinky na soupeřově polovině, frustrovaným janovským fotbalistům se momentálně nedaří projít ani přes půlící čáru.
     
    82
    Ještě předtím však přišlo na řadu poněkud překvapivé střídání, brankáře Federica Marchettiho totiž na posledních pár minut nahradil Albánec Berisha.
     
    81
    Aktivita Lazia nese ovoce, domácí budou zahrávat už svůj šestý rohový kop.
     
    80
    Tak to je velký šok pro Sampdorii, jejíž defenzíva dosud fungovala jako švýcarské hodinky. Domácí jsou naopak na koni a dál neohroženě kombinují.

    Vojtěch Balon

    Branky: 78. Matri (Radu) – 90+3. E. Zukanović

    Karty:   31. Gentiletti (LAZ), 90+2. Berisha (LAZ) – 24. E. Zukanović (SMD), 61. R. Soriano (SMD), 68. Cassano (SMD), 76. Carbonero (SMD)


    Držení míče: 57 % : 43 %.
    Střely na branku: 2:5. Střely mimo: 11:4. Rohy: 7:0. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 14:15.
    S. S. Lazio: Marchetti (82. Berisha) – Konko, Hoedt, Gentiletti, Radu – Cataldi (46. Anderson), Biglia, Parolo – Candreva, Đorđević – Klose (66. Matri).
    Náhradníci: Berisha, Guerrieri – Braafheid, Prce, Anderson, Patric, Onazi, R. Morrison, Milinković-Savić, Oikonomidis, Matri, S. Mauri.

    UC Sampdoria: Viviano – De Silvestri, N. Moisander, E. Zukanović, Regini – Fernando, R. Soriano, É. Barreto (66. Ivan) – Carbonero, Cassano (70. Muriel), Christodulopulos (84. Bonazzoli).
    Náhradníci: Brignoli, Puggioni – Pereira, Mesbah, Cassani, Palombo, Ivan, Bonazzoli, Alejandro Rodríguez, Muriel.

    Rozhodčí: Calvarese – Rocca, Posado
    bahis siteleri