Boston – Edmonton 2:3 (po pr.) | Pittsburgh – Washington 1:4 (kon.) | Columbus – Tampa 1:2 (kon.)
Ottawa – Los Angeles 5:3 (kon.) | Detroit – Buffalo 1:2 (kon.)
konec
Pittsburgh Penguins
1:4 (1:2, 0:0, 0:2)
Washington Capitals
Úterý 15.12.2015, 01:00 • Consol Energy Center, Pittsburgh (kapacita 18387 míst) • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:11 T. J. OSHIE - 1:4
     
    59:11
    Washington právě vstřelil branku!
    Hosté k dnešní výhře přidávají ještě jednu trefu v přesilové hře 5 na 3! Nicklas Bäckström přihrávkou napříč pásmem našel T. J. OSHIEHO, který z pravého kruhu zametl kotouč do odkryté části branky! Asistence: Nicklas Bäckström a John Carlson.
    48:50 T. J. OSHIE - 1:3
     
    48:50
    Washington právě vstřelil branku!
    To byla hokejová paráda! T. J. OSHIE dojel nahozený kotouč na zadní mantinel, tělem si odstavil bránícího Iana Cola a po objetí branky zasunul kotouč za bližší tyč! Asistence: Nicklas Bäckström.
    13:59 Jevgenij MALKIN - 1:2
     
    13:59
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Domácí se dočkali snížení! Phil Kessel zavezl kotouč do útočného pásma, u pravého mantinelu přenechal puk Benu Lovejoyovi, jehož bombu od modré čáry ještě usměrnil za Holtbyho záda parádní tečí JEVGENIJ MALKIN! Asistence: Ben Lovejoy a Phil Kessel.
    07:04 John CARLSON - 0:2
     
    07:04
    Washington právě vstřelil branku!
    Hosté se ujímají dvoubrankového vedení! Jason Chimer vybruslil s pukem zpoza branky do rohu, odkud parádní přihrávkou napříč pásmem našel JOHNA CARLSONA, jenž nadvakrát dokázal překonat Fleuryho! Asistence: Jason Chimera a Jay Beagle.
    03:53 Nicklas BÄCKSTRÖM - 0:1
     
    03:53
    Washington právě vstřelil branku!
    Z další akce Capitals se už ale mění skóre! T. J. Oshie vyhrál ve středním pásmu souboj s Dumoulinem, v útočném pásmu přibrzdil a předal puk do jízdy NICKLASI BÄCKSTRÖMOVI, který pověsil kotouč přímo pod horní tyčku Fleuryho branky! Asistence: T. J. Oshie a Karl Alzner.

    Adam Lacek

    Branky a nahrávky: 14. Malkin (Lovejoy, Kessel) – 4. Bäckström (Oshie, Alzner), 8. Carlson (Chimera, Beagle), 49. Oshie (Bäckström), 60. Oshie (Bäckström, Carlson)


    Pittsburgh Penguins: Fleury (Zatkoff) – Warsofsky, Määttä, Dumoulin, Lovejoy, Clendening, Cole – Kunitz, Crosby (C), Bennett – Perron, Malkin, Kessel – Fehr, Bonino, Hörnqvist – Plotnikov, Cullen, Sprong. Trenér: Mike Sullivan.
    Washington Capitals: Holtby (Grubauer) – Schmidt, Carlson, Alzner, Niskanen, Orlov, Chorney – Ovečkin (C), Bäckström, Oshie – Johansson, Kuzněcov, Williams – Chimera, Beagle, Galijev – Burakovsky, Laich, Wilson. Trenér: Barry Trotz.

    Rozhodčí: Hanson, Jackson – Barton, Kovachik
    bahis siteleri