Bolzano – Znojmo 4:5 (po pr.)
po prodl.
HC Bolzano
4:5 (2:1, 1:1, 1:2 - 0:1)
HC LERAM Orli Znojmo
Úterý 15.12.2015, 19:45 • Palaonda Eiswelle • bet-at-home ICE Hockey League • 31. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    62:06 BAČA - 4:5
     
    62:06
    Orli právě vstřelili branku!
    Díky nádherné přihrávce Trivina získává Znojmo bod k dobru! Nedávná posila Orlů našla dobře najetého MARTINA BAČU, který svým druhým gólem v utkání rozhoduje o vítězi dnešního duelu! Asistence: Corey Trivino, Branislav Rehuš.
    55:40 BRODA - 4:4
     
    55:40
    Bolzano právě vstřelilo branku!
    Stav skóre je znovu nerozhodný! JOEL BRODA ujel obraně a nádherným blafákem překonal Fučíka! Asistence: Sean McMonagle.
    48:26 ŠTACH - 3:4
     
    48:26
    Orli právě vstřelili branku!
    Znojmo jde do vedení! LUBOMÍR ŠTACH se dostal na pravé straně ke kotouči, nabruslil si před bránu a druhým gólem v krátkém časovém rozmezí posílá svůj tým do vedení! Asistence: Roman Tomas, Corey Trivino.
    ŠTACH - 3:3
     
    46:48
    Orli právě vstřelili branku!
    A je vyrovnáno! Rehuš vystřelil na bránu, kotouč se odrazil od obránce přímo před LUBOMÍRA ŠTACHA, který neskutečnou dělovkou vstřelil vyrovnávající branku! Asistence: Branislav Rehuš, Roman Tomas.
    23:51 BAČA - 3:2
     
    23:51
    Orli právě vstřelili branku!
    Znojmo snižuje! MARTIN BAČA se dostal v rohu kluziště ke kotouči, najel před bránu a bekhendem výstavně zavěsil do horního růžku! Asistence: David Bartoš, Ondrej Šedivý.
    22:36 PALMIERI - 3:1
     
    22:36
    Bolzano právě vstřelilo branku!
    Tak to není pro Znojmo vůbec dobré! NICHOLAS PALMIERI byl velice důrazný v brankovišti a procpal kotouč do sítě! Asistence: Alexander Foster, Sean McMonagle.
    17:20 OBERDÖRFER - 2:1
     
    17:20
    Bolzano právě vstřelilo branku!
    Domácí jdou znovu do vedení! Po krásné nahrávce z rohu kluziště přišla obrovská rána od modré od HANNESE OBERDÖRFLERA, která proletěla až do brány! Asistence: Stephen Saviano, Sean McMonagle.
    06:47 BIRO - 1:1
     
    06:47
    Orli právě vstřelili branku!
    A je vyrovnáno! Yellow Horn přihrál ve středním pásmu Bartošovi, který ujel obraně a střílel. S jeho střelou si ale Hübl dokázal poradil, na dorážku ONDREJE ŠEDIVÉHO byl však příliš krátký! Asistence: David Bartoš, Marek Biro.
    03:01 DICASMIRRO - 1:0
     
    03:01
    Bolzano právě vstřelilo branku!
    Trošku šťastný gól posouvá domácí do vedení! Flemming hodil puk před bránu a NATE DICASMIRRO jej doklepl do brány! Asistence: Brett Flemming, Markus Gander.

    Tomáš Teplý

    Branky a nahrávky: 4. DiCasmirro (Flemming, Gander), 18. Oberdörfer (Saviano, McMonagle), 23. Palmieri (Foster, McMonagle), 56. Broda (McMonagle) – 7. Šedivý (Bartoš, Biro), 24. Bača (Bartoš, Šedivý), 47. Štach (Rehuš, Tomas), 49. Štach (Tomas, Trivino), 63. Bača (Trivino, Rehuš)


    HC Bolzano: Hübl (Morandell) – Egger, Oberdörfer, Hofer, McMonagle, Flemming, Franza, Frank, Deanesi – Broda, Vause, Reid – Insam, Saviano, Pope – Palmieri, Foster, Pollastrone – DiCasmirro, Bernard, Gander.
    HC LERAM Orli Znojmo: Nechvátal (Fučík) – Štach, Bořuta, Bača, Šulák, Roupec, Biro, Šenkeřík, Stehlík – Tomas, Pucher, Lattner – Šedivý, Bartoš, Yellow Horn – Podešva, Trivino, Rehuš – Číp, Beroun, Novák.

    Rozhodčí: Gamper, Gebei – Nemeth, Paradatscher
    bahis siteleri