Unterhaching – Leverkusen 1:3 (kon.) | Mönchengladbach – W. Brémy 3:4 (kon.) | Aue – Heidenheim 0:2 (kon.)
Bayern – Darmstadt 1:0 (kon.)
konec
Borussia Mönchengladbach
3:4 (1:0)
Werder Brémy
Úterý 15.12.2015, 19:15 • Borussia-Park, Mönchengladbach • Německý pohár • Osmifinále
Předzápasové kurzy
     
    To byl zápas! Borussia Mönchengladbach mocně dotahovala, nicméně v zápase s Werderem Bremen nakonec prohrála 3:4, a v poháru končí!

    První poločas dnešního osmifinálového utkání nabídl velmi zajímavou podívanou, a rozhodně jsme se nenudili! Do utkání vstoupila lépe Borussia, nicméně první dvě šance měl Werder! Nejprve Sommer zneškodil střely Pizarra a Gebre Selassieho, a o minutu později pálil těsně vedle Fritz! Ve 14. minutě měl zase velkou šanci Raffael, ten však svůj únik nedovedl do úspěšného konce! Domácí fanoušci se dočkali ve 32. minutě, kdy se po krásné akci prosadil přesnou střelou Lars Stindl!

    Hned na začátku druhého poločasu přišlo srovnání, o které se postaral Janek Sternberg. Hned v 57. minutě si Borussia mohla vzít vedení zpět, jenže střela Hazarda skončila na tyči! O minutu později se prosadil z dorážky Jannik Vestergaard, a do vedení šel Werder! Borussia zapla své motory, a v 73. minutě srovnal Branimir Hrgota! Nerozhodný stav však trval pouhé dvě minuty, poté skóroval Claudio Pizarro! Hned o tři minuty později se prosadil také Anthony Ujah! To však nebylo vše! V nastaveném čase dokázal srovnat Branimir Hrgota, víc už však Borussia nestihla ...

    Gladbach tak v poháru končí, což se rozhodně nečekalo. Andrého Schuberta navíc může trápit špatná obrana, neboť jeho tým dostal za poslední dva zápasy devět branek! Pozitivem je však výkon Branimira Hrgoty, který se dnes dvakrát prosadil, a důvěru by mohl dostat i ve víkendovém zápase s Darmstadtem!

    To je z mé strany vše, a u dalšího textového přenosu se těším brzy nashledanou! (21:12:08)
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Borussia se hned po výkopu dokázala dostat k míči, a hrnula se do útoku. Centr Raffaela se však neujal, a následně fauloval Xhaka, a Werder bude rozehrávat z vlastní poloviny!
    90+3. Branimir HRGOTA - 3:4
     
    90+3
    Mönchengladbach právě vstřelil branku!
    Borussia v samotném závěru snižuje na rozdíl jediné branky! Bude mít však ještě čas na vyrovnání? Exekuce zajímavé standardní situace se ujal Havard Nordveit, jehož ránu tečoval jeden z hráčů domácích. Míč se odrazil do míst, kam si naběhl BRANIMIR HRGOTA, který propálil Weidwalda!
     
    90+2
    Po delší době se na útočnou polovinu podíval také Werder! Claudio Pizarro to udělal zkušeně, podržel míč, a počkal si na faul Nica Elvediho!
     
    90+1
    Granit Xhaka našel na hranici pokutového území Larse Stindla, ten si však míč příliš dlouho připravoval, a nakonec jeho střelu zablokoval Vestergaard!
     
    90+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje celkem čtyři minuty nad rámec základní hrací doby! Borussia tak má ještě čas!
    Čtrnáctý celek Bundesligy předvádí v Borussia Parku opravdu velmi dobrý výkon!

     
    90
    Domácí špěchají, a pokoušejí se vstřelit snižující branku. Granit Xhaka velmi rychle rozehrál rohový kop, nicméně jeho centr nebyl pro hosty nebezpečný, a Lukimya míč odhlavičkoval!
     
    89
    Andreas Christensen našel krásným nákopem za obranou volného Josipa Drmiće, který se však špatným zpracováním dostal do strany, a jeho následnou střelu dokázal Wiedwald vyrazit na rohový kop!
     
    89
    Následně zahrávala Borussia rohový kop, kterého se ujal Raffael. Jeho centr se snesl do středu vápna, kam si naskakoval Christensen. Obrana Werderu si nakonec dokázala poradit!
     
    88
    Střídání v týmu Werder Bremen: ze hřiště odchází Florian Grillitsch, přichází S. Garcia.
     
    88
    Střídání v týmu Borussia Mönchengladbach: ze hřiště odchází Thorgan Hazard, přichází Josip Drmić.
    Střídání v týmu Borussia Mönchengladbach: ze hřiště odchází Julian Korb, přichází Nico Elvedi.
     
    87
    Borussia se ještě nevzdává, a je velmi aktivní na útočné polovině! Do vápna poslal nebezpečný centr Wendt, a míč se odrazil na nohu Stindla. Jeho následnou ránu zblokoval Lukimya nad branku!
     
    86
    Borussia se velmi rychle dostala na útočnou polovinu, a na levé straně operoval s míčem Thorgan Hazard. Belgický hráč následně hledal ve středu Xhaku, ten však nedokázal ideálně zpracovat skákající míč!
     
    85
    Aktivní Cladio Pizarro vybojoval rohový kop. Exekuce se ujal Florian Grillitsch, který poslal míč Kroosovi. Střídající hráč následně hledal za obranou Pizarra, ten se však nacházel v ofsajdu!
    84. Velká šance Johnsona

    Jan Havlovic

    Branky: 32. Stindl, 73. Hrgota, 90+3. Hrgota – 51. Sternberg, 58. Vestergaard, 75. Pizarro, 78. Ujah

    Karty:   63. Stindl (MNC)


    Držení míče: 52 % : 48 %.
    Střely na branku: 7:8. Střely mimo: 6:6. Rohy: 6:3. Ofsajdy: 3:3. Fauly: 18:12.
    Borussia Mönchengladbach: Sommer – Korb, Christensen, Nordveit, Wendt – Hazard, Dahoud, Xhaka, Johnson – Stindl, Raffael
    Náhradníci: Hrgota, Elvedi, Brouwers, Sow, Schulz, Sipper, Drmić

    Werder Brémy: Wiedwald – Gebre Selassie, Lukimya, Vestergaard, Stemberg -Fritz (54. Garcia), Bargfrede, Öztunali – Grillitsch – Pizarro, Ujah
    Náhradníci: Kroos, García, Gálvez, Zetterer, Lorenzen, Garcia, Bartels

    Rozhodčí: Günter Perl – Stein, Emmer (vš. Německo)
    bahis siteleri