Unterhaching – Leverkusen 1:3 (kon.) | Mönchengladbach – W. Brémy 3:4 (kon.) | Aue – Heidenheim 0:2 (kon.)
Bayern – Darmstadt 1:0 (kon.)
konec
Borussia Mönchengladbach
3:4 (1:0)
Werder Brémy
Úterý 15.12.2015, 19:15 • Borussia-Park, Mönchengladbach • Německý pohár • Osmifinále
Předzápasové kurzy
     
    To byl zápas! Borussia Mönchengladbach mocně dotahovala, nicméně v zápase s Werderem Bremen nakonec prohrála 3:4, a v poháru končí!

    První poločas dnešního osmifinálového utkání nabídl velmi zajímavou podívanou, a rozhodně jsme se nenudili! Do utkání vstoupila lépe Borussia, nicméně první dvě šance měl Werder! Nejprve Sommer zneškodil střely Pizarra a Gebre Selassieho, a o minutu později pálil těsně vedle Fritz! Ve 14. minutě měl zase velkou šanci Raffael, ten však svůj únik nedovedl do úspěšného konce! Domácí fanoušci se dočkali ve 32. minutě, kdy se po krásné akci prosadil přesnou střelou Lars Stindl!

    Hned na začátku druhého poločasu přišlo srovnání, o které se postaral Janek Sternberg. Hned v 57. minutě si Borussia mohla vzít vedení zpět, jenže střela Hazarda skončila na tyči! O minutu později se prosadil z dorážky Jannik Vestergaard, a do vedení šel Werder! Borussia zapla své motory, a v 73. minutě srovnal Branimir Hrgota! Nerozhodný stav však trval pouhé dvě minuty, poté skóroval Claudio Pizarro! Hned o tři minuty později se prosadil také Anthony Ujah! To však nebylo vše! V nastaveném čase dokázal srovnat Branimir Hrgota, víc už však Borussia nestihla ...

    Gladbach tak v poháru končí, což se rozhodně nečekalo. Andrého Schuberta navíc může trápit špatná obrana, neboť jeho tým dostal za poslední dva zápasy devět branek! Pozitivem je však výkon Branimira Hrgoty, který se dnes dvakrát prosadil, a důvěru by mohl dostat i ve víkendovém zápase s Darmstadtem!

    To je z mé strany vše, a u dalšího textového přenosu se těším brzy nashledanou! (21:12:08)
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Borussia se hned po výkopu dokázala dostat k míči, a hrnula se do útoku. Centr Raffaela se však neujal, a následně fauloval Xhaka, a Werder bude rozehrávat z vlastní poloviny!
    90+3. Branimir HRGOTA - 3:4
     
    90+3
    Mönchengladbach právě vstřelil branku!
    Borussia v samotném závěru snižuje na rozdíl jediné branky! Bude mít však ještě čas na vyrovnání? Exekuce zajímavé standardní situace se ujal Havard Nordveit, jehož ránu tečoval jeden z hráčů domácích. Míč se odrazil do míst, kam si naběhl BRANIMIR HRGOTA, který propálil Weidwalda!
     
    90+2
    Po delší době se na útočnou polovinu podíval také Werder! Claudio Pizarro to udělal zkušeně, podržel míč, a počkal si na faul Nica Elvediho!
     
    90+1
    Granit Xhaka našel na hranici pokutového území Larse Stindla, ten si však míč příliš dlouho připravoval, a nakonec jeho střelu zablokoval Vestergaard!
     
    90+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje celkem čtyři minuty nad rámec základní hrací doby! Borussia tak má ještě čas!
    Čtrnáctý celek Bundesligy předvádí v Borussia Parku opravdu velmi dobrý výkon!

     
    90
    Domácí špěchají, a pokoušejí se vstřelit snižující branku. Granit Xhaka velmi rychle rozehrál rohový kop, nicméně jeho centr nebyl pro hosty nebezpečný, a Lukimya míč odhlavičkoval!
     
    89
    Andreas Christensen našel krásným nákopem za obranou volného Josipa Drmiće, který se však špatným zpracováním dostal do strany, a jeho následnou střelu dokázal Wiedwald vyrazit na rohový kop!
     
    89
    Následně zahrávala Borussia rohový kop, kterého se ujal Raffael. Jeho centr se snesl do středu vápna, kam si naskakoval Christensen. Obrana Werderu si nakonec dokázala poradit!
     
    88
    Střídání v týmu Werder Bremen: ze hřiště odchází Florian Grillitsch, přichází S. Garcia.
     
    88
    Střídání v týmu Borussia Mönchengladbach: ze hřiště odchází Thorgan Hazard, přichází Josip Drmić.
    Střídání v týmu Borussia Mönchengladbach: ze hřiště odchází Julian Korb, přichází Nico Elvedi.
     
    87
    Borussia se ještě nevzdává, a je velmi aktivní na útočné polovině! Do vápna poslal nebezpečný centr Wendt, a míč se odrazil na nohu Stindla. Jeho následnou ránu zblokoval Lukimya nad branku!
     
    86
    Borussia se velmi rychle dostala na útočnou polovinu, a na levé straně operoval s míčem Thorgan Hazard. Belgický hráč následně hledal ve středu Xhaku, ten však nedokázal ideálně zpracovat skákající míč!
     
    85
    Aktivní Cladio Pizarro vybojoval rohový kop. Exekuce se ujal Florian Grillitsch, který poslal míč Kroosovi. Střídající hráč následně hledal za obranou Pizarra, ten se však nacházel v ofsajdu!
    84. Velká šance Johnsona
     
    84
    Thorgan Hazard krásnou přihrávkou našel ve vápně osamoceného Fabiana Johnsona, kterému se však zakončení nepovedlo, a jeho slabou střelu dokázal Wiedwald lapit!
     
    83
    Werder následně přenesl hru na pravou stranu, kde se nacházel Theo Gebre Selassie. Český bek dostal míč do středu, kam si naběhl Ulisses Garcia. Jeho následná střela však mířila mimo!
     
    82
    Werder se ani po dvou rychlých úderech nezatáhl, a je nadále nebezpečný! Tentokrát útok hostů táhl po levé straně Garcia, toho však poslal k zemi Hrgota, a hra je přerušena!
     
    80
    Borussia si stále v obraně počíná hodně nerozvážně, a další chybu udělal Oscar Wendt. K míči se dostal Claudio Pizarro, jehož následný centr na Kroose přesný nebyl!
     
    79
    Střídání v týmu Werder Bremen: ze hřiště odchází Anthony Ujah, přichází Felix Kroos.
    78. Anthony UJAH - 2:4
     
    78
    Werder právě vstřelil branku!
    Werder potřeboval další tři minuty, a dostává se do dvoubrankového vedení. Hostující celek se tak výrazně přibližuje postupu! Obrovskou chybu udělal na polovině hřiště Julian Korb, a míče se zmocnil Pizarro. Střelec předchozí branky následně dostal míč do míst, kde se nacházel ANTHONY UJAH, který si položil Christensena, a poslal míč za záda Sommera!
     
    77
    A Borussia začíná opět od začátku, příliš času však nemá... Momentálně domácí celek kombinuje na útočné polovině, a pokouší se dostat do zakončení!
    75. Claudio PIZARRO - 2:3
     
    75
    Werder právě vstřelil branku!
    To jsou věci! Werder se dvě minuty po vyrovnávací brance domácích dostává zpět do vedení! Na pravé straně se dostal k míči Florian Grillitsch, který dokázal odcentrovat přes Wendta, a svým centrem našel ve vápně CLAUDIA PIZARRA, jehož následnou ránu nedokázal Sommer vyrazit!
    73. Branimir HRGOTA - 2:2
     
    73
    Mönchengladbach právě vstřelil branku!
    Borussia zcela zaslouženě srovnává na 2:2, a v Borussia-Parku propuká obrovská euforie! Ve středu hřiště chyboval při rozehrávce Lukimya, a Raffael šel do protiútoku. Brazilský útočník následně našel v pravé části vápna BRANIMIRA HRGOTU, který krásnou střelou srovnává na 2:2!
     
    72
    Werder se následně dostal k míči, a šel do rychlého protiútoku! Na levou stranu dostal míč Florian Grillitsch, který následně poslal nebezpečný centr do vápna, na který si nabíhal Pizarro. O bývalého útočníka Bayernu se však postaral stoper Christensen!
     
    71
    Oscar Wendt následně dlouhým centrem hledal za obranou Larse Stindla. Toho však stáhnul k zemi střídající Ulisses Garcia, který hned poté viděl od hlavního rozhodčího žlutou kartu!
     
    70
    I Werder však neskládá zbraně, a i za příznivého stavu je velmi aktivní! Garcia dostal míč do pravé části vápna, kam si naběhl Levin Öztunali. Jeho následnou ránu však zablokoval Havard Nordveit!
     
    69
    Werder nerozehrál svou standardní situaci na útočné polovině příliš dobře, a Borussia šla do protiútoku. Johnsonova přihrávka na Raffaela však přesná nebyla, a u míče byl první Lukimya!
     
    68
    Hrgota svedl na hrotu hodně těžký souboj se stoperem Vestergaardem. Dle názoru rozhodčího nakonec fauloval domácí útočník, a rozehrávat bude brankář Wiedwald!
    André Schubert u postranní čáry nepřestává své svěřence podporovat!

     
    66
    Domácí celek je v laufu, a svého soupeře v posledních minutách přehrává! Ve vápně krásně zakombinoval Raffael s Hazardem, a prvně jmenovaný přihrál Hrgotovi. Následná rána švédského útočníka byla nakonec zablokovaná!
     
    65
    Do zakončení se však na druhé straně dostal Thorgan Hazard, kterého na pravé straně našel Xhaka! Belgický křídelník však ani v tomto případě nepřekonal Wiedwalda!
     
    65
    V pravém rohu parádně zapracoval Gebre Selassie, který prostrčil míč na Ujaha. Nigérijský útočník byl v ostrém úhlu, a tak posílal míč před branku. Nikdo z hostů se však do zakončení nedostal!
     
    64
    André Schubert provádí své první střídání, které má jednoznačný účel posílení ofenzivy! Ze hřiště odchází Mahmoud Dahoud, kterého nahrazuje švédský útočník Hrgota!
     
    63
    Borussia opět velmi dobře napadala na útočné polovině, a vybojoval aut! Wendt rychle rozehrál na Larse Stindla, který se však nejspíše prezentoval nedovoleným zákrokem v souboji s Stembergem. Domácí útočník však rozhodnutí příliš nerespektoval, a hodně se vztekal – dostal žlutou kartu!
     
    61
    Domácí Borussia navyšuje svůj tlak, a je velmi aktivní na útočné polovině! Na pravé straně svedl těžký souboj s Ujahem domácí Julian Korb. Po jejich souboji skončil míč v zámezí, a vhazovat bude Werder!
     
    59
    Borussia si však připravila velmi rychlou odpověd! Raffael velmi chytrou patičkou dostal míč do míst, kde se nacházel Thorgan Hazard. Jeho následná střela byla tečována, a míč skončil těsně vedle!
    58. Jannik VESTERGAARD - 1:2
     
    58
    Werder právě vstřelil branku!
    Je to hodně otřepaná fráze, ale k tomuto momentu se opravdu velmi hodí ... Nedáš – dostaneš! Po velmi pěkné akci Stemberga, který byl faulován, zahrával Werder standardní situaci, které se ujal Bargfrede. Jeho velmi pěkný pokus skončil na tyči, nicméně míč se odrazil (naneštěstí pro domácí) přímo do míst, kde měl připravenou nohu JANNIK VESTERGAARD, a poslal míč do prázdné branky!
    57. Hazardova střela skončila na tyči!
     
    57
    Tak to byla obrovská šance domácího celku, který si mohl vzít vedení rychle zpět! Raffael využil rozhozené obrany Werderu, a vyslal do úniku Thorgana Hazarda. Belgický křídelník mířil na zadní tyč, nicméně jeho střela trefila přesně tyč, a míč se odrazil do náruče Wiedwalda!
     
    56
    Claudio Pizarro se pokoušel zpracoval hodně vysoký odkop brankáře Wiedwalda. To se mu však nepovedlo, neboť mu míč uskočil do zámezí, a vhazovat bude Borussia!
     
    55
    Vestergaard poslal míč zpět ke svému brankáři, který si dával při rozehrávce hodně na čas. Následně se Wiedwald odhodlal k odkopu, napálil však pouze Stindla, od kterého se však míč odrazil do zámezí!
     
    54
    První střídání dnešního utkání provádí hostující celek! Ukrajinský trenér Viktor Skripnik stahuje ze hry Clemense Fritze, kterého na hřišti nahrazuje Švýcar Garcia!
     
    53
    Anthony Ujah svedl těžký souboj na levé straně s Granitem Xhakou. Po jejich vzájemném souboji skončil míč v zámezí, a Werder zahrával rohový kop. Centr Grillitsche však domácí obrana odvrátila!
    51. Janek STERNBERG - 1:1
     
    51
    Werder právě vstřelil branku!
    A máme vyrovnáno! Werder se na začátku druhého poločasu dostává zpět do hry! Z pravé strany poslal do vápna centr Fritz, a míč došel až na levou stranu, kde si míč zpracoval Pizarro. Hostující útočník následně ve středu našel JANEKA STERNBERGA, jehož přízemní rána mířila přesně k tyči, a Sommer byl bez šance!
     
    50
    Tentokrát však Vestergaard chyboval při rozehrávce, a do úniku mohl jít domácí celek! Přihrávka Mahmouda Dahouda na Raffaela však byla příliš dlouhá, a míč skončil v zámezí!
     
    49
    Dlouhý nákop Sommera měl najít na útočné polovině Larse Stindla. O domácího útočníka se však velmi dobře postaral stoper Vestergaard, který před Stindlem poslal míč do zámezí!
     
    48
    Borussia vstoupila do druhého poločasu o poznání aktivněji než hostující Werder! Do úniku se tentokrát dostal Stindl, který centrem hledal před brankou Johnsona, pro míč si však došel Wiedwald!
     
    47
    Andreas Christensen velmi rychle rozehrál standardní situaci, a dlouhým nákopem hledal na útočné polovině Larse Stindla. Střelec úvodní branky však vybíhal z ofsajdu!
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    První poločas dnešního osmifinálového utkání nabídl velmi zajímavou podívanou, a rozhodně jsme se nenudili! Do utkání vstoupila lépe Borussia, nicméně první dvě šance měl Werder! Nejprve Sommer zneškodil střely Pizarra a Gebre Selassieho, a o minutu později pálil těsně vedle Fritz! Ve 14. minutě měl zase velkou šanci Raffael, ten však svůj únik nedovedl do úspěšného konce! Domácí fanoušci se dočkali ve 32. minutě, kdy se po krásné akci prosadil přesnou střelou Lars Stindl!

    Do druhého poločasu, který bude začínat přibližně v 20:16, tak bude vstupoval v lepší pozici domácí Gladbach!
     
    45
    První poločas skončil.
     
    45
    Hostující Clemens Fritz poslal do vápna Borussia nebezpečný centr, kterým našel hlavu Ujaha. Nigerijský útočník však svou hlavičkou Sommera nepřekvapil!
     
    44
    V závěru poločasu mohl jít Gladbach do dvoubrankového vedení! Lars Stindl zakombinoval s Dahoudem, a prvně jmenovaný následně našel v levé části vápna Raffaela. Jeho následná střela míří na zadní tyč však mířil mimo!
    I na dnešní utkání je Borussia-Park zaplněný, a panuje zde parádní atmosféra!

     
    42
    Domácí celek předvedl před pokutovým územím Werderu krásnou kombinaci na jeden dotek! Dahoud našel na hranici vápna Xhaku, který lehkým dotekem dostával míč na nabíhajícího Hazarda, ten však míč nestihl na hrací ploše!
     
    41
    Na levé straně se dostal k míči obránce Stemberg, který poslal do vápna nadýchaný centr, ten však prošel vápnem bez povšimnutí. Z ofsajdu však nabíhal Pizarro, a tak je hra přerušena!
     
    40
    Zajímavou přihrávku na pravou stranu dostal Thorgan Hazard, který si míč zpracoval, a následně vyslal hodně zajímavou střelu. Belgický křídelník však mířil nad branku!
     
    39
    Domácí fanoušci se teď hodně zlobí na hlavního rozhodčího! Mahmoud Dahoud se totiž před vápnem pokoušel dosat míč na Stindla. Rukou však přihrávku zablokoval Ujah, rozhodčí však nechal hru plynout dál!
     
    38
    Borussia se dokázala ubránit na vlastní polovině, a vyrazila do útoku. Po chybě Korba už to však vypadalo, že domácí míč ztratí. Následně však chyboval i Fritz, a u míče je znovu Borussia!
     
    37
    Werder však zahrával rohový kop, kterého se ujal Bargfrede. Následný centr německého záložníka však branku Sommera neohrozil, a domácí obrana se dokázala ubránit!
    36. Souboj Gebre Selassieho s Xhakou
     
    36
    Theo Gebre Selassie to udělal hodně zajímavě na pravém křídle, kde krásně obešel Wendta, nasadil jesličky Xhakovi, a následně spadl na zem po kontaktu právě se švýcarským reprezentantem. Penalta se však pískat nebude!
     
    35
    Na levé straně se otevřel prostor pro Oscara Wendta, který se však ukvapil, a hned posílal vysoký centr na Hazarda. Belgický křídelník však s touto variantou příliš nepočínal, a míč neměl šanci stihnout!
     
    35
    Borussia mohla zamířit do dalšího zajímavého protiútoku, ten však táhl středem hřiště Xhaka, který byl tísněn Fritzem. Jeho následná průniková přihrávka na Dahouda tak nebyla přesná!
     
    34
    Assani Lukimya pokazil rozehrávku, a k míči se dostal Oscar Wendt. Švédský obránce se rozhlédl, a krásným pasem našel za obranou Johnsona. Americký křídelník měl však problémy se zpracováním, a tak ho následně obral o míč Gebre Selassie!
    32. Lars STINDL - 1:0
     
    32
    Mönchengladbach právě vstřelil branku!
    Favorit dnešního utkání se dostává po půl hodině hry do vedení, a vykračuje za postupem do čtvrtfinále! Ve středu hřiště se dostal k míči Mahdoud Dahoud, ten skvěle načasoval přihrávku na Hazarda, který přiťukl míč pro LARSE STINDLA, který poslal míč krásně k tyči, a nedal Wiedwaldovi šanci!
     
    31
    Werder opět velmi zajímavě kombinoval na útočné polovině, a Fritz dostal míč do vápna, kde se nacházel Grillitsch. Rakouský útočník z voleje poslal míč před branku, kde se však Pizarro do zakončení neprobojoval!
     
    30
    Domácí hráči předvedli ve středu hřiště hodně pohlednou kombinaci, a na střelu to měl Dahoud. Mladý záložník si však míč příliš předkopl, a ten mu sebral Öztunali!
     
    29
    Jannik Vestergaard se s tím dnes opradu nemaže! Mladý dánský stoper si tentokrát počínal hodně ostře v souboji s Larsem Stindlem. Ani po tomto souboji však hlavní rozhodčí žlutou neudělil!
     
    28
    Borussia velmi rychle rozehrála, a Granit Xhaka vyslal dlouhý centr na levou stranu, kam si nabíhal Oscar Wendt. Švédský obránce se hodně snažil, ale u míče byl první brankář Wiedwald!
     
    27
    Ve středu hřiště zapracoval Clemens Fritz, který se následným nadýchaným centrem pokoušel najít za obranou mladého Floriana Grillitsche. Sommer však hru Werderu velmi dobře přečetl, a u míče byl první!
    25. Nebezpečná střela Bargfredeho
     
    25
    Velkou chybu při rozehrávce udělal Andras Christensen, který nabídl míč Ujahovi. Nigerijský útočník obešel Xhaku, a dostal míč do míst, kam si naběhl Philipp Bargfrede. Německý záložník následně natáhl ke střele, a ta prošla těsně vedle pravé tyče domácí branky!
     
    24
    Werderu se nepodařila kombinace na pravé straně, kde nedokázal Anthony Ujah zpracovat přihrávku od Stemberga. Následně však chybovala i Borussia, a vhazovat bude Gebre Selassie!
     
    23
    Julian Korb se dostal pod tlak na levé straně napadajícího Pizarra. Peruánský útočník zahnal svého soupeře do rohu, a ten následně odkopl míč pouze do zámezí!
    Nástup obou celků na zaplněný Borussia-Park k dnešnímu osmifinálovému utkání

     
    21
    Velmi pěknou individuální akci předvedl na pravé straně Bargfrede, který nejprve krásně obešel Oscara Wenda, a poradil si i s Nordveitem. Jeho nebezpečný přízemní centr mířil na zadní tyč pro Pizarra. Na poslední chvíli však míč odpálil ve skluzu Christensen!
     
    20
    Borussia kombinovala na vlastní polovinu, a dlouhou dobu měl míč pod kontrolou Yann Sommer. Švýcarský reprezentační brankář následně vykopl míč na pravou stranu, kde jej však nedokázal zachytit Korb!
     
    19
    Werder je však i nadále aktivní, a dostal se opět do zakončení. Obrana Borussie nechala ve středu hřiště volného Anthony Ujaha, který natáhl z velké vzdálenosti ke střele. Jeho rychlá, přízemní střela však branku Sommera minula!
     
    18
    Exekuce standardní situace se ujal Thorgan Hazard, kterému se však centr příliš nepovedl. Jeho přízemní centr sice našel Fabiana Johnsona, americký křídelník však zakončoval z těžké pozice, a branku Weidwalda minul!
     
    18
    Čistý zákrok už však nepředvedl Clemens Fritz, který na pravé straně u postranní čáry ostře zajel pod nohy Juliana Korba, a je z toho zajímavá standardní situace pro Borussii!
     
    17
    Ve středu hřiště zůstal ležet hostující Janek Stermberg, kterého ostrým skluzem poslal k zemi Stindl. Domácí útočník však předvedl čistý zákrok! Stermberg byl ošetřen, a může pokračovat ve hře!
     
    16
    Borussia skvěle zapracovala ve středu hřiště, a Dahoud poslal zajímavou přihrávku na pravou stranu pro Hazarda. Belgický záložník následně odcentroval, nicméně ten byl odvrácen!
     
    15
    Anthony Ujah dostal zajímavou míč na hrot, ten si zpracoval hrudí, nicméně byl zahnán do rohu Christensenem. Nigerijský útočník se následně dostal i k centru, ten však odvrátil Nordveit!
    14. Únik Raffaela brankou neskončil
     
    14
    I Gladbach měl svou velkou šanci na úvodní gól zápasu! Velkou chybu udělal v obraně Vestergaard, který nechal uniknout Raffaela. Brazilský útočník si v úniku neporadil dobře, a jeho střelu dokázal skvělý Wiedwald vyrazit!
     
    14
    Theo Gebre Selassie se dostal na pravé straně k odraženému míči. Následná přihrávka na Fritze se mu však příliš nepovedla, a míč skončil v zámezí!
     
    12
    Domácím vyšel vstup do utkání, v posledních minutách však svému soupeři nestíhá, a Werder již mohl klidně vést rozdílem dvou branek!
     
    11
    Další velká šance pro Werder! Ve středu hřiště si udělal prostor Clemens Fritz, který natáhl z dobrých 25 metrů. Na jeho přízemní ránu Sommer nereagoval, a míč skončil těsně vedle!
    10. Dvě nebezpečné střely hostujícího celku
     
    10
    Tak to byla první větší šance dnešního utkání! Do pokutového území dostal povedenou přihrávku Claudio Pizarro, který pohotově zakončil, nicméně Sommer jeho střelu vyrazil. Následně se k dorážce dostal i Theo Gebre Selassie, i jeho pokus však Sommer vyrazil!
     
    9
    Teď to však s důrazem ve středu hřišti přehnal Mahmoud Dahoud, který věděl, že bude v souboji s Clemensem Fritzem pozdě, i tak do něj šel. Nakonec se německý záložník projel po stehně hostujícího hráče. Žlutou kartu však neviděl!
     
    8
    Julian Korb poslal hodně zajímavý pas na pravou stranu, kam si nabíhal Thorgan Hazard. Mladší bratr slavnějšího Edena byl přistrčen Stembergem, nedovolený zákrok však hlavní rozhodčí neodpískal.
     
    7
    Andreas Christensen operoval s míčem při rozehrávce, a chtěl rozehrát do středu. Útočná dvojice Werderu však skvěle napadala, a tak mladý dánský stoper musel poslat míč zpět ke svému brankáři.
    Velké fronty před Borussia-Parkem před dnešní zápasem

     
    6
    Domácí Borussie zatím svého soupeře nepouští příliš k míči, a sama kontroluje hru. Momentálně je míč na levé straně, kde operuje Wendt s Raffaelem.
     
    4
    Po akci Hazarda vybojovala Borussia svůj první rohový kop v tomto zápase. Exekuce se ujal právě belgický křídelník, kterému se však centr příliš nepovedl, a míč odhlavičkoval stoper Lukimya.
     
    3
    I Borussia velmi dobře napadala ve středu hřiště, a dostala se k míči. Následně však přišla ztráta Xhaky, a vše musel hasit Dahoud, který nedovoleným zákrokem poslal na trávník Fritze.
     
    2
    Werder skvěle napadal na pravé straně, a dokázal se dostat k míči. Stemberg pohotově zareagoval, a dostal míč na hrot, kam si naběhl Anthony Ujah, který však musel svést těžký souboj s Christensenem. Po vzájemném souboji míč skončil v zámezí, a budou vhazovat domácí!
     
    1
    Míč se po rozehrávce dostal k Xhakovi, který se ihned pokoušel najít na levém křídle Fabiana Johnsona. Centr švýcarského reprezentanta byl však příliš dlouhý, a míč skončil v zámezí!
     
    1
    Hlavní rozhodčí Günter Perl právě zahájil dnešní utkání. Úvodní výkop měli k dispozici fotbalisté domácího celku, kteří tak mají výhodu prvního útoku v tomto zápase!
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Ještě jednou příjemný úterní večer! Hlavní rozhodčí Günter Perl právě přivedl oba týmy na trávník, a za malou chvíli začínáme!
    Výkop dnešního utkání se posouvá o 15 minut později, neboť někteří fanoušci stále stojí ve "Stau" před stadionem!

     
    Úvodní sestavy:

    Borussia Mönchengladbach: Sommer – Korb, Christensen, Nordveit, Wendt – Hazard, Dahoud, Xhaka, Johnson – Stindl, Raffael
    Náhradníci: Hrgota, Elvedi, Brouwers, Sow, Schulz, Sipper, Drmić

    Werder Bremen: Wiedwald – Gebre Selassie, Lukimya, Vestergaard, Stemberg -Fritz, Bargfrede, Öztunali – Grillitsch – Pizarro, Ujah
    Náhradníci: Kroos, García, Gálvez, Zetterer, Lorenzen, Garcia, Bartels

    Rozhodčí: Günter Perl – Stein, Emmer (vš. Německo).
     
    Příjemný úterní podvečer všem fotbalovým fanouškům a fanynkám! Německý pohár se přehoupl již do své osmifinálové fáze! My se společně zaměříme na souboj Borussie Mönchengladbach s Werderem Bremen. Úvodní výkop je naplánován v 19:00, a u textového přenosu se na vás bude těšit Jan Havlovic.
    V Borussia Parku je již vše připraveno pro dnešní pohárový zápas

     
    BORUSSIA MÖNCHENGLADBACH
    Výkony Borussie v posledních zápasech lehce stagnují! Tým Andrého Schuberta se stále nachází na páté pozici tabulky, což je oproti začátku sezóny, kdy se Borussia nacházela na poslední příčce, velká změna! Borussia si před dvěma týdny připsala fenomenální výhru nad Bayernem Mnichov, který překvapila celou Evropu. Hned v následujícím zápase však na hříbata čekalo těžké utkání na hřišti Mancehsteru City. Borussia dlouho vedla 2:1, nicméně City se v závěru třikrát prosadilo, a rozhodlo o tom, že Gladbach v pohárech končí. V posledním zápase se svěřenci Andrého Schuberta představili v zápase s Leverkusenem, a jednalo se o šlágr kola! Domácí Bayer však Gladbach totálně rozložil, a radoval se z vítězství 5:0. I přes tento výsledek Borussia je v dnešním utkání pasována do role favorita, zdali ji potvrdí, to se dozvíme až po závěrečném hvizdu!
     
    WERDER BREMEN
    Brémy již jistě zažily lepší sezóny ... Momentálně se celek Thea Gebre Selassieho nachází až na čtvrtnáctém místě tabulky, a musí se hodně ohánět, neboť na šestnáctý Hannover má náskok pouhého bodu! V posledních zápasech se Werderu příliš nedaří. Tým ze severního Německa prohrál v domácím prostředí s Hamburkem 1:3, a chuť si chtěl spravit v následujícím utkání ve Stuttgartu. Svěřenci trenéra Skripnika nepředvedli na jihu Německa špatný výkon, nakonec si však odváželi pouze bod za remízu 1:1. V posledním ligovém kole přivítal Werder doma Kolín. Domácí celek šel hned ve čtvrté minutě do vedení, o to však přilše v 79. minutě, kdy srovnal Slovák Švento. Werder tak do dnešního osmifinálového utkání nevstupuje v ideálním rozpoložení ...
    Německý obránce Borussie Tony Jantschke bude mimo hru tři měsíce!

    Jan Havlovic

    Branky: 32. Stindl, 73. Hrgota, 90+3. Hrgota – 51. Sternberg, 58. Vestergaard, 75. Pizarro, 78. Ujah

    Karty:   63. Stindl (MNC)


    Držení míče: 52 % : 48 %.
    Střely na branku: 7:8. Střely mimo: 6:6. Rohy: 6:3. Ofsajdy: 3:3. Fauly: 18:12.
    Borussia Mönchengladbach: Sommer – Korb, Christensen, Nordveit, Wendt – Hazard, Dahoud, Xhaka, Johnson – Stindl, Raffael
    Náhradníci: Hrgota, Elvedi, Brouwers, Sow, Schulz, Sipper, Drmić

    Werder Brémy: Wiedwald – Gebre Selassie, Lukimya, Vestergaard, Stemberg -Fritz (54. Garcia), Bargfrede, Öztunali – Grillitsch – Pizarro, Ujah
    Náhradníci: Kroos, García, Gálvez, Zetterer, Lorenzen, Garcia, Bartels

    Rozhodčí: Günter Perl – Stein, Emmer (vš. Německo)
    bahis siteleri