Finsko – Rusko 1:8 (kon.) | Švédsko – Česko 1:3 (kon.)
konec
Finsko
1:8 (0:4, 1:3, 0:1)
Rusko
Sobota 19.12.2015, 12:00 • Ice Palace, Moskva • Euro Hockey Tour
Předzápasové kurzy
Partner:
    Danis ZARIPOV - 1:8
     
    55:05
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Necelých pět minut před koncem přichází osmý gól v síti Suomi! Obraně soupeře ujela dvojice Vadim Šipačjov – DANIS ZARIPOV, prvně jmenovaný před Säterim posunul puk na svého spoluhráče a ten už to měl velice jednoduché. Asistence: Jegor Jakovlev a Vadim Šipačjov.
    Ilja KOVALČUK - 1:7
     
    39:12
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Demolice pokračuje! Radulov našel zpoza branky ILJU KOVALČUKA, který zblízka zakončoval do odkryté klece. Brankář Finska byl naprosto bezmocný. Asistence: Dmitrij Višněvskij a Alexander Radulov.
    Ilja KOVALČUK - 1:6
     
    36:17
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Domácí už zase vedou o pět branek! Od modré nahazoval Maxim Čudinov a ILJA KOVALČUK puk pohotově tečoval mimo dosah Säteriho. Asistence: Maxim Čudinov a Viktor Antipin.
    Antti PIHLSTRÖM - 1:5
     
    34:34
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Finové přesilovku rychle využili a snižují na 1:5. Košečkina překonal ANTTI PIHLSTRÖM, který si s pukem vyjel od brankové čáry a bekhendem ho poslal nad rameno brankáře. Asistence: Ville Lajunen a Ilari Filppula.
    Maxim ČUDINOV - 0:5
     
    29:21
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Sborná přidává pátý zásah! Od modré vypálil MAXIM ČUDINOV a prostřelil vše, co mu stálo v cestě. Harri Säteri nic neviděl – 0:5. Asistence: Viktor Antipin a Sergej Mozjakin.
    Alexander RADULOV - 0:4
     
    12:47
    Rusko právě vstřelilo branku!
    To je exhibice! Rusové ujeli ve dvou proti jednomu, Kovalčuk předal puk ALEXANDEROVI RADULOVOVI a ten trefil odkrytou polovinu klece. Sätteri se sice natahoval, ale lapačkou na puk nedosáhl. Asistence: Vadim Šipačjov a Ilja Kovalčuk.
    Alexander RADULOV - 0:3
     
    06:23
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Další puk v síti finského gólmana! ALEXANDER RADULOV zavezl podél pravého mantinelu puk až do útočného pásma, z kruhu vystřelil a Ledový palác jásá potřetí. Asistence: Bogdan Kiselevič a Vadim Šipačjov.
    Daniil APALKOV - 0:2
     
    01:47
    Rusko právě vstřelilo branku!
    A je tu druhý gól Rusů! Grigorenko nahrál na levý kruh DANIILOVI APALKOVOVI, který vypálil přesně k tyči Rynnasovy svatyně – 0:2. Asistence: Igor Grigorenko.
    Danis ZARIPOV - 0:1
     
    01:26
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Skvělý úvod Sborné! DANIS ZARIPOV vlétl až před finskou branku, napoprvé sice ještě Rynnase nepřekonal, ale z dorážky už důrazný útočník Magnitogorsku propasíroval kotouč za brankovou čáru. Asistence: Sergej Mozjakin.
    Marken.cz

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 35. Pihlström (V. Lajunen, Filppula) – 2. Zaripov (Mozjakin), 2. Apalkov (Grigorenko), 7. Radulov (Kiselevič, Šipačjov), 13. Radulov (Šipačjov, Kovalčuk), 30. Čudinov (Antipin, Mozjakin), 37. Kovalčuk (Čudinov, Antipin), 40. Kovalčuk (Višněvskij, Radulov), 56. Zaripov (Jakovlev, Šipačjov)


    Finsko: Rynnas (od 7. min. Säteri) – Kivistö, Hietanen, V. Lajunen, Nutivaara, Mäntylä, Kousa, Melart, Niskala – Enlund, Sallinen, Kuusela – Pihlström, J. Lajunen, Filppula – Lehkonen, Nättinen, Palola – Koivisto, Niemi, Saarinen – Elo.
    Rusko: Košečkin (Murygin) – Jakovlev, Bělov, Antipin, Čudinov, Zajcev, Denisov, Višněvskij, Kiselevič – Kovalčuk, Šipačjov, Radulov – Zaripov, Prochorkin, Mozjakin – Averin, Apalkov, Grigorenko – Dadonov, Andronov, Širokov – Gusev.

    Rozhodčí: Hodek, Šír (CZE) – Šeljanin, Sivov (RUS)

    Diváci: 12034
    bahis siteleri