Interobal Plzeň – Chrudim 1:7 (kon.)
konec
SK Interobal Plzeň
1:7 (1:4)
FK Chrudim
Sobota 19.12.2015, 20:10 • Zimní stadion Chrudim • Pohár FAČR • Finále
     
    26:25
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Finálová destrukce plzeňského Interobalu pokračuje! Max rozjel fantastickou kombinaci na nabíhajícího si Sidneiho, který se neunáhlil a přes šíři hřiště vyšperkoval akci přihrávkou na MICHALA KOVÁCSE! Exteplický futsalista již v poklidu zakončil do prázdné branky – 1:7!
     
    24:58
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Na rozdíl od plzeňského Koce se chrudimský FELIPE z penalty nemýlil a jasně poslal gólmana na druhou stranu – 1:6!
     
    23:07
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Tak to je hodně kuriózní branka ve finále Poháru FAČR! Radim Záruba hodně aktivně napadal kombinaci Interobalu, donutil posledního hráče přihrát na vlastního gólmana. TOMÁŠ LANDRGOTT však nedokázal míč zpracovat a smolně si ho poslal do vlastní sítě – 1:5!
     
    17:05
    Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
    Také druhý finalista dokázal odpovědět pohlednou futsalovou kombinací, která znamená snížení znovu na rozdíl tří gólů! Šiša našel před brankou nepokrytého JAKUBA MIŽÁRA, který z první překonal gólmana Tona – 1:4!
     
    16:53
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Parádní kombinaci v přečíslení předvedlo duo Radim Záruba – FELIPE! První jmenovaný posunul balon na brazilského hráče, který rychlou kličkou vykoupal Landrgotta a poté bez potíží poslal míč do odkryté branky – 0:4!
     
    15:06
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Převaha ERA-PACKu začíná každým okamžikem narůstat, po patnácti minutách hry přichází po právu také navýšení brankového rozdílu! Max posunul balon na MICHALA KOVÁCSE, který si ho přichystal na střelu a neomylně zavěsil – 0:3!
     
    05:52
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Následně kapituluje plzeňské mužstvo podruhé! Kovács v postupné kombinaci posunul balon na SIDNEIHO, který od pravé postranní čáry neomylně trefil prostor u vzdálenější tyče Landrgottovy klece – 0:2!
     
    04:36
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Chvíli na to se však již mladá a úderná chrudimská čtveřice prosazuje! Po dalším zakončení Radima Záruby dostal ERA-PACK výhodu rohového kopu, ze kterého našel Slováček ideálně nohu TOMÁŠE KOUDELKY, jenž ještě lepší střelou propálil vše před sebou – 0:1!

    Petr Dejnožka

    Branky: 18. Mižár (Šíša) – 5. Koudelka (Slováček), 6. Sidnei (Kovács), 16. Kovács (Max), 17. Felipe (Záruba), 24. Landrgott (vla.), 25. Felipe (pen.), 27. Kovács (Sidnei)

    Karty:   24. Kasýk (PLZ), 37. Mižár (PLZ)   25. Kasýk (PLZ)


    SK Interobal Plzeň: Landrgott (31. Prekop) – Štverák, Mižár, Mariánus, Šíša, Koc, Kasýk, Forman, Stejskal, Kučera
    FK Chrudim: Ton (21. Žďánský) – Záruba, M. Mareš, Max, Koudelka, Sidnei, Kovács, Marcinho, Rešetár, Slováček, Felipe

    Rozhodčí: Kaštánek, Černý – Honěk
    bahis siteleri