KHL
Jaroslavl – Vladivostok 3:0 (kon.) | CSKA Moskva – Toljatti 1:2 (kon.) | Čerepovec – Kazaň 3:4 (po pr.)
Soči – Chabarovsk 6:4 (kon.)
konec
Lokomotiv Jaroslavl
3:0 (1:0, 2:0, 0:0)
Admiral Vladivostok
Pátek 25.12.2015, 17:00 • Arena 2000 • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Dnešní utkání je u konce! Lokomotiv Jaroslavl v domácím prostředí potvrdil roli favorita, a Admiral Vladivostok porazil 3:0!

    První třetina dnešního zápasu nabídla velmi rychlý hokej, a hlavně spostu šancí na obou stranách! Lokomotiv vstoupil do utkání ve velkém stylu, a svého soupeře přehrával ve všech směrem, po pár minutách se však karta obrátila, a více ze hry měl Admiral. První branky jsme se dočkali až v 15. minutě, kdy se prosadil Andrej Loktionov, který se prosadil po krásné přihrávce Kronwalla!

    Ve druhé třetině se již projevila větší kvalita na straně domácích hokejistů. Lokomotiv kontroloval hru po celou dobu druhé třetiny, a do dvoubrankového vedení se dostal v 26. minutě, kdy se prosadil Stanislav Čistov. Lokomotiv byl nadále aktivní, a možná rozdílovou třetí branku vstřelil Vladislav Gavrikov, jehož slabý pokus propustil Nalimov za svá záda!

    Ve třetí třetině Lokomotiv lehce polevil ve své aktivní hře, nicméně své tříbrankové vedení již v pohodě udržel, a Alexej Murygin si připsal další vychytanou nulu v sezóně! (19:18:01)
     
    ČESKOSLOVENSKÁ STOPA
    Jiří Novotný (JAR) – 0+0, 0 střel, TOI – 16:16

    To je z mé strany vše, a u dalšího textového přenosu se těším brzy nashledanou!
     
    Konec zápasu.
     
    59:24
    Admiralu se závěrečná přesilová hra vůbec nepodařila, a dnešní zápase již už pouze dohrává ...
     
    58:34
    Andrej Konec si to namířil středem hřiště, a pokoušel se protlačit k brance domácího celku. Jeho postup však zastavil skvěle hrající Hersley!
     
    57:47
    Admiral se až teď dokázal usadit v útočném pásmu, a k první střele během dlouhé přesilové hry se dostal Oskars Bartulis, jehož ránu však Murygin lapil!
     
    57:18
    V rohu kluziště se dostal ke kotouči domácí Staffan Kronwall, který se rozhlédl, a na útočné modré ještě našel Apalkova, který šetří čas!
     
    56:42
    Lokomotiv však zatím zvládá oslabení velmi dobře, a již dvakrát dokázal vyhodit kotouč z pásma ven!
     
    56:17
    Admiral se hned po získání puku vrhl do útoku, a pokouší se co nejdříve vstřelit snižující branku!
     
    55:40
    Tak Ilja Ljubuškin nakonec dostává trest pět minut plus do konce utkání! Lokomotiv tak bude hrát do konce zápasu ve čtyřech ...
     
    55:40
    Tak závěr dnešního zápasu nám ještě okořenila bitkou dvojice David Booth – Ilja Ljubuškin. To vše díky ostrému hitu, kterým se Ljubuškin prezentoval v souboji s Jakovlevem!
     
    55:34
    Domácí celek zvládá závěr dnešního zápasu po taktické stránce opravdu velmi dobře, a svého soupeře nepouští do velkých šancí.
     
    54:46
    Hostující Admiral pokračuje v aktivním výkonu, a k další střele se dostal Alexander Kuzněcov. Murygin však tentokrát zasahovat nemusel, neboť střela mířila mimo!
     
    54:02
    Michail Fisenko si tentokrát udělal místo na pravé straně v útočném pásmu, a po krásné kličce proti Novotnému tvrdě vystřelil. Jeho ránu však brankář Murygin v pohodě lapil!
     
    53:32
    Domácí fanoušci se již v hledišti baví, a Arénou 2000 obíhá mexická vlna!
     
    52:59
    Druhý pokus domácího celku již dopadl dobře, a Lokomotiv se dokázal usadit v útočném pásmu. Patrick Hersley to zkoušel od modré, nicméně jeho pokus skončil těsně mimo!
     
    52:28
    Domácímu celku tentokrát nevyšel přechod přes modrou čáru. Ofsajd z toho však nebyl, a Lokomotiv si rozehrávku může zopakovat!
     
    51:43
    Admiral momentálně operuje s kotoučem ve vlastním pásmu, a pokouší se kontruktivně rozehrát. Domácí borci však skvěle napadají ...

    Jan Havlovic

    Branky a nahrávky: 15. Loktionov (Kronwall, Galimov), 26. Čistov (Loktionov, Malcev), 39. Gavrikov (Galimov, Mosaljov)


    Lokomotiv Jaroslavl: Murygin (Kolesnik) – Hersley, Kronwall (C), Grigorjev, Ljubuškin, Koledov, Gavrikov, Rafikov, Iljenko – Averin (A), Kontiola, Apalkov – Sigarev, Novotný (A), Kapustin – Mosaljov, Kartajev, Galimov – Čistov, Loktionov, Malcev
    Admiral Vladivostok: Nalimov (Bobkov) – Blum, Bartulis (C), Kinrade, Zemčenjok, Konev, Lisov, Kosmačev – Booth, Voronin, Dugin – Gorškov, Lugin, Sajustov – Podšendjalov, Makarov, Kuzněcov – Fisenko (A), Alexandrov, Jakovlev

    Rozhodčí: Safiulov, Kadjrov – Viljugin, Ponamarenko
    bahis siteleri