KHL
Jaroslavl – Vladivostok 3:0 (kon.) | CSKA Moskva – Toljatti 1:2 (kon.) | Čerepovec – Kazaň 3:4 (po pr.)
Soči – Chabarovsk 6:4 (kon.)
konec
Lokomotiv Jaroslavl
3:0 (1:0, 2:0, 0:0)
Admiral Vladivostok
Pátek 25.12.2015, 17:00 • Arena 2000 • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:40
    Tak Ilja Ljubuškin nakonec dostává trest pět minut plus do konce utkání! Lokomotiv tak bude hrát do konce zápasu ve čtyřech ...
     
    52:59
    Druhý pokus domácího celku již dopadl dobře, a Lokomotiv se dokázal usadit v útočném pásmu. Patrick Hersley to zkoušel od modré, nicméně jeho pokus skončil těsně mimo!
     
    49:01
    Šance pro Admiral! Na trestnou lavici míří ruský obránce Michail Grigorjev, který poslal z vlastního pásma kotouč do hlediště, a dostává dvě minuty!
     
    43:14
    Admiralu zatím oslabení vychází na jedničku, a teď se navíc dostal do úniku David Booth. Americký útočník se pokoušel prostrčit kotouč mezi nohy Murygina, nicméně domácí brankář dokázal zasáhnout!
     
    42:02
    To je další komplikace pro Admiral! Jegor Jakovlev zasáhl Mosaljova holí do obličeje, a odchází na trestnou lavici.
    Vladislav GAVRIKOV - 3:0
     
    38:04
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    V závěru druhé třetiny příchází třetí branka domácího celku, která domácí výrazně přibližuje dnešnímu vítězství! Emil Galimov operoval s kotoučem ve středním pásmu, a povedenou přihrávkou našel najetého VLADISLAVA GAVRIKOVA, jehož slabý pokus propustil Nalimov za svá záda! Asistence: Emil Galimov, Denis Mosaljov.
     
    34:38
    První vyloučení ve druhé třetině! Na trestnou lavici míří americký bek Jonathan Blum, který nestíhal v souboji s Novotným, a tak českého útočníka hákoval!
     
    33:52
    Tentokrát propadla domácí obrana, a Admiral mířil do přečíslení tři na jednoho! Mezi kruhy dostal kotouč Jegor Dugin, který si však jej musel zpracovat, a následně byl poslán k zemi čistým způsobem Apalkovem!
     
    30:14
    Domácí celek mířil do dalšího přečíslení, ktreré táhl po pravé straně Vladislav Kartajev. Následně poslal přihrávku pod sbee pro Gavrikova, který kotouč vrátil, ale střela Kartajeva byla zblokovaná mimo!
     
    28:42
    Obrovskou šanci měl domácí Dmitrij Malcev! Ruský útočník zůstal osamocený na pravé straně, a přesně do tohoto prostoru dostal přihrávku od Čistova. Jeho pohotovou střelu však dokázal výborným zákrokem lapit Nalimov!
    Stanislav ČISTOV - 2:0
     
    25:57
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Lokomotiv se dostává zcela zaslouženě do dvoubrankového vedení, a míří za dalším vítězstvím! Andrej Loktionov využil zaváhání obrany Admiralu, a vyrazil do přečíslení. Jeho krásná přihrávka našla STANISLAVA ČISTOVA, na jehož prudkou střelu byl Nalimov krátký! Asistence: Andrej Loktionov, Dmitrij Malcev.
     
    22:11
    Až teď se Admiral dostal do útoku, a hned z toho byla velká šance! Voronin posunul kotouč na levou stranu pro Gorškova, jehož ránu na vzdálenější tyč dokázal Murygin vyrazit!
    Andrej LOKTIONOV - 1:0
     
    14:23
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Lokomotiv v posledních minutách příliš nebezpečný nebyl, nicméně po velké šanci hostů jde do vedení! Emil Galimov to udělal parádně v útočném pásmu, kdy našel přihrávkou volného Staffana Kronwalla. Švédský obránce našel krásnou přihrávkou před brankou volného ANDREJE LOKTIONOVA, který se opřel do puku z voleje, a nedal brankáři Admiralu šanci! Asistence: Staffan Kronwall, Emil Galimov.
     
    13:31
    Velkou šanci měla hostující čtvrtá formace! Jegor Jakovlev zatáhl kotouč po levé straně do útočného pásma, a jeho následné nahození tečoval Fisenko! Murygin měl velké problémy kotouč lapit, nakonec však vše zvládl!
     
    10:57
    Další přesilová hra pro Admiral! Na trestnou lavici míří domácí SIgarjov, který se provinil hákováním v souboji s Voroninem!
     
    07:20
    Admiral si zahraje přesilovou hru! Na trestnou lavici míří domácí obránce Rafikov, který se prezentoval nedovoleným bráněním v souboji s Gorškovem!
     
    07:19
    Obrana Admiralu byla opět lehce nepozorná, a po přihrávce Averina se dostal ke střele z mezikruží dostal Apalkov. Jeho ránu však dokázal vyrazit Nalimov!
     
    05:45
    Ve vlastním pásmu však zaúřadovala domácí obrana, který založila velmi rychlý protiútoku. Apalkov našel křížnou přihrávkou na pravé straně Grigorjeva, jehož pohotovou ránu lapil lapačkou Nalimov!
     
    03:08
    Druhý nejlepší celek KHL však pokračuje v aktivní hře! Patrick Hersley se dostal od modré čáry ke střele, kterou tečoval Kontiola. Nalimvo však dokázal zasáhnout!
     
    00:09
    Hned v deváté sekundě je vyloučený hostující hráč! David Booth míří na trestnou lavici za krosček!

    Jan Havlovic

    Branky a nahrávky: 15. Loktionov (Kronwall, Galimov), 26. Čistov (Loktionov, Malcev), 39. Gavrikov (Galimov, Mosaljov)


    Lokomotiv Jaroslavl: Murygin (Kolesnik) – Hersley, Kronwall (C), Grigorjev, Ljubuškin, Koledov, Gavrikov, Rafikov, Iljenko – Averin (A), Kontiola, Apalkov – Sigarev, Novotný (A), Kapustin – Mosaljov, Kartajev, Galimov – Čistov, Loktionov, Malcev
    Admiral Vladivostok: Nalimov (Bobkov) – Blum, Bartulis (C), Kinrade, Zemčenjok, Konev, Lisov, Kosmačev – Booth, Voronin, Dugin – Gorškov, Lugin, Sajustov – Podšendjalov, Makarov, Kuzněcov – Fisenko (A), Alexandrov, Jakovlev

    Rozhodčí: Safiulov, Kadjrov – Viljugin, Ponamarenko
    bahis siteleri