West Ham – Liverpool 2:0 (kon.) | Sunderland – Aston Villa 3:1 (kon.) | Leicester – Bournemouth 0:0 (kon.)
Arsenal – Newcastle 1:0 (kon.) | Norwich – Southampton 1:0 (kon.) | West Brom – Stoke 2:1 (kon.)
Manchester Utd. – Swansea 2:1 (kon.) | Watford – Manchester City 1:2 (kon.)
konec
West Bromwich Albion
2:1 (0:0)
Stoke City
Sobota 02.01.2016, 16:00 • The Hawthorns, West Bromwich • Anglická Premier League • 20. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Dnešní utkání je u konce! West Bromwich Albion nakonec dokázal porazit Stoke City 2:1!

    První poločas dnešního zápasu, ostatně jako většina dnešních zápasů Premier League, zatím branku nenabídl. Rozhodně však nemůžeme tvrdit, že bychom se nudili. Domácí vstoupili do utkání velmi aktivní, avšak to byli hosté, kteří měli úvodní šanci. Přetažený centr Johnsona však dokázal Myhill vytáhnout na roh! Johnson byl hlavní postavou i v další šanci Potters, když jeho ránu z hranice vápna vyrazil pohotový Myhill! Největší šanci domácích Baggies přišla v závěru poločasu, když se po zmatcích ve vápně dostal k míči Fletcher, nicméně jeho střela mířila nad branku!

    Ve druhém poločase jsme již tolik velkých šancí neviděli, ale konečně přišly góly! Domácí Baggies se dostali do vedení v 60. minutě, kdy se krásnou střelou prosadil Stéphane Sességnon! Stoke se však nevzdalo, a necelých deset minut před koncem základní hrací doby srovnal přesnou hlavičkou Jonathan Walters! Poté však dostal Craig Cameron červenou kartu, a Potters dohrávali v oslabení. Ve třetí nastavené minutě se domácí dočkali, a Jonny Evans se postaral o rozhodující branku utkání!

    To je z mé strany vše, a u dalšího textového přenosu se těším brzy nashledanou! (17:56:57)
     
    90+7
    Konec zápasu.
     
    90+6
    V samotném závěru ještě dostává žlutou kartu domácí Chris Brunt, který se provinil nedovoleným zákrokem v souboji s Markem Arnautovićem!
     
    90+5
    Hostující Potters se ještě pokoušjí něco s výsledkem udělat, nicméně domácí obrana funguje velmi dobře. Ve středu hřiště byl navíc faulovaný Sességnon, a rozehrávat budou Baggies!
    90+3. Jonny EVANS - 2:1
     
    90+3
    West Brom právě vstřelil branku!
    Závěrečný tlak Baggies však přináší zřejmě rozhodující branku! West Bromwich rozehrál rohový kop, kterého se ujal Sessegon. Jeho přihrávka našla Morrisona, který byl sice tísněn Johnsonem, i tak však odcentroval do vápna. Jeho centr se následně ve vápně odrazil přímo na nohu JONYYHO EVANSE, který míč dopravil do branky!
     
    90+2
    Další pěknou akci předvedl ve středu hřiště aktivní James Morrison, který se uvolnil ve středu hřiště, a dostal se hned ke dvěma střelám! Obě však byly zablokované ...
     
    90+2
    Střídání v týmu West Bromwich Albion: ze hřiště odchází Craig Gardner, přichází Callum McManaman.
     
    90+1
    Craig Gardner našel na hranici vápna volného Jamese Morrisona, který si míč velmi rychle zpracoval, a pohotově vypálil. Jeho rána však mířila do středu hřiště, a Butland dokázal zasáhnout!
     
    90+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje celkem pět minut nad rámec základní hrací doby!
     
    90
    Craig Dawson hledal přízemním centrem na hranici vápna Berahina, který tečoval míč, a ten směřoval k Lambertovi. Před anglickým útočníkem však míč odkopl Shawcross!
     
    89
    James Morrison poslal nepřesnou přihrávku pro Sességnona, a Potters mířili vpřed. Dobře napadající Craig Gardner dokázal obrat o míč Afellaye, nicméně pouze za cenu faulu!
     
    88
    Středem hřiště postupoval Darren Fletcher, který měl dostatek prostoru, a tak poslal do vápna nadýchaný centr. Před Lambertem však míč odhlavičkoval Wollscheid!
    Zákrok, za který dostal Geoff Cameron červenou kartu

     
    88
    Ryan Shawcross se pokoušel najít dlouhým centrem na pravé straně Marka Arnautoviće. Rakouský útočník se však k míči přes Brunta nedostal, a Baggies otáčejí hru!
     
    86
    Domácí celek měl k dispozici rohový kop, kterého se ujal Craig Brunt. Jeho ostrý centr mířil na zadní tyč, nicméně obrana Stoke si dokázala poradit!
     
    85
    Mark Hughes sahá k taktickému střídání! Ze hry odchází Xherdan Shaqiri, který přenechává své místo Adamovi. Střídají také doma! Ze hry odchází Yacob, kterého nahrazuje Berahimo!
     
    84
    West Bromwich se pokouší přesilové hry hned využít, a je velmi aktivní na útočné polovině. Obrana Potters se však zatáhla, a velmi dobře brání.
     
    83
    Tak pozor! O dvě minuty po brance na 1:1 přichází vyloučení Geoffa Camerona, a hosté budou dohrávat v oslabení! Claduio Yacob šel ostře do souboje s Cameronem, nicméně hostující středopolař neudržel nervy, a do hráče Baggies strčil. Lee Mason neváhal, a udělil červenou kartu!

    Jan Havlovic

    Branky: 60. Sessègnon (J. Morrison), 90+3. J. Evans – 81. Walters (Joselu)

    Karty:   90+6. Brunt (WBA) – 75. Arnautović (STK)   83. Cameron (STK)


    Držení míče: 46 % : 54 %.
    Střely na branku: 11:9. Střely mimo: 5:1. Rohy: 4:6. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 7:15.
    West Bromwich Albion: Myhill – Dawson, McAuley, J. Evans, Brunt – D. Fletcher (C), Yacob (85. Berahino) – C. Gardner (90+2. McManaman), J. Morrison, Sessègnon – Lambert.
    Náhradníci: Lindegaard – Chester, Pocognoli, Gamboa, McManaman, Jones, Berahino.

    Stoke City: Butland – Johnson, Shawcross (C), Wollscheid, Pieters – Cameron, Whelan (68. Walters) – Shaqiri (85. Adam), Afellay, Arnautović – Krkić (64. Joselu).
    Náhradníci: Haugaard – Joselu, M. Wilson, van Ginkel, Adam, Walters, Crouch.

    Rozhodčí: Lee Mason – Betts, Cann (vš. Anglie)
    bahis siteleri