Vladivostok – Ufa 2:4 (kon.) | Chabarovsk – Magnitogorsk 0:1 (kon.) | Novokuzněck – Nižněkamsk 1:2 (po pr.)
Novosibirsk – Čeljabinsk 3:1 (kon.) | CSKA Moskva – Soči 1:2 (kon.) | Čerepovec – Jaroslavl 1:2 (kon.)
Dynamo Moskva – Petrohrad 5:1 (kon.) | N.Novgorod – Toljatti 4:0 (kon.) | Minsk – Kazaň 2:4 (kon.)
Riga – HC Slovan 1:2 (2:3 po s.n.) | Záhřeb – Jokerit 2:4 (kon.)
konec
Admiral Vladivostok
2:4 (0:3, 1:0, 1:1)
Salavat Julajev Ufa
Pondělí 04.01.2016, 08:00 • Fetisov hall • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:03 Jegor DUGIN - 2:4
     
    58:03
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Jiskřička naděje pro domácí je přeci jen ještě vykřesána! Po vyhraném buly se k puku na modré dostal Bartulis, jehož technickou střelu před Svedbergem ještě tečoval JEGOR DUGIN! Domácí navíc mají k dobru ještě dvě minuty přesilové hry.
    43:41 Zachar ARZAMASCEV - 1:4
     
    43:41
    Ufa právě vstřelila branku!
    Jak jednoduché to může být. Hosté vyhráli buly, puk se rychle dostal před pravý kruh, odkud jej tvrdou střelou poslal ZACHAR ARZAMASCEV kolem Bobkova k pravé tyči jeho branky! Asistence: Ivan Višněvskij, Dmitrij Makarov.
    30:59 Viktor ALEXANDROV - 1:3
     
    30:59
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Ale teď už se domácí přeci jen prosazují a krátce po polovině zápasu jsou zpátky ve hře o body! Booth vypálil tvrdě, avšak nepřesně z pravého kruhu a puk trefil jen zadní mantinel, od něho se však odrazil do prostoru levého kruhu pro vhazování, kam si sjel pro kotouč VIKTOR ALEXANDROV a prudkou ranou jej napálil pod břevno hostující branky! Asistence: David Booth.
    13:12 Igor GRIGORENKO - 0:3
     
    13:12
    Ufa právě vstřelila branku!
    S domácími to v tuto chvíli nevypadá vůbec dobře. Hosté se totiž prosazují i při vlastním oslabení, kdy hráči Admiralu trochu podcenili situaci, při které hosté jeli ve dvou proti čtyřem, i tak se ale dokázali prosadit, když přihrávku Engqvista usměrnil do branky střelou z první IGOR GRIGORENKO! Asistence: Andreas Engqvist.
    05:12 Andreas ENGQVIST - 0:2
     
    05:12
    Ufa právě vstřelila branku!
    Tak to je hodně ledová sprcha pro domácí barvy! Jen o pár vteřin později se přesně trefuje ANDREAS ENGQVIST, když využil výborné práce Omarka za brankou, který se dokázal uvolnit a i bez hokejky si poradil, když fotbalovým způsobem našel před brankou Enqvista a ten si parádním způsobem poradil se zakončením! Asistence: Linus Omark, Igor Grigorenko.
    04:39 Arťom ČERNOV - 0:1
     
    04:39
    Ufa právě vstřelila branku!
    Jenže co nevyšlo hostům v početní převaze, daří se jim o malou chvíli později! ARŤOM ČERNOV dostal puk do jízdy ve středu útočného pásma, povyjel s ním do prostoru levého kruhu a střelou z ostrého úhlu na bližší tyč prostřeluje Nalimova! Asistence: Sergej Sojin.

    Daniel Kubelka

    Branky a nahrávky: 31. Alexandrov (Booth), 59. Dugin (Bartulis) – 5. Černov (Sojin), 6. Engqvist (Omark, Grigorenko), 14. Grigorenko (Engqvist), 44. Arzamascev (Višněvskij, Makarov)


    Admiral Vladivostok: Nalimov (14. Bobkov) – Bartulis "C", Blum, Kinrade, Zemčjonok, Mnacjan, Lisov – Alexandrov, Dugin, Booth – Gorškov, Fisenko, Lugin – Makarov, Kuzněcov, Podšendjalov – Ugarov, Mamin, Sajustov – Jakovlev.
    Salavat Julajev Ufa: Svedberg (Sochatskij)– Lepistö, Loginov, Višněvskij, Gončarov, Bodrov, Arzamascev, Culygin – Engqvist, Grigorenko "C", Omark – Lisin, Makarov, Saprykin – Soin, Něstěrov, Černov – Majorov, Vorobjov, Hartikainen – Prochorkin.

    Rozhodčí: Gofman, Ščenjov – Medvěděv, Šichanov
    bahis siteleri