Montreal – New Jersey 2:1 (kon.) | Chicago – Pittsburgh 3:1 (kon.) | Colorado – St. Louis 4:3 (po pr.)
Vancouver – Carolina 3:2 (kon.) | Anaheim – Toronto 0:4 (kon.)
konec
Vancouver Canucks
3:2 (0:0, 1:1, 2:1)
Carolina Hurricanes
Čtvrtek 07.01.2016, 04:00 • Rogers Arena, Vancouver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Bo HORVAT - 3:2
     
    58:54
    Vancouver právě vstřelil branku!
    BO HORVAT využívá přesilovou hru a druhým gólem v zápase vrací Vancouveru zpět ztracené vedení!! Bo Horvat dostal před bránu kráskou přihrávku od Svena Baertschiho a střelou bez přípravy zamířil přesně do pravého horního rohu brány. Asistence: Sven Baertschi, Linden Vey.
    Jordan STAAL - 2:2
     
    52:00
    Carolina právě vstřelila branku!
    JORDAN STAAL se prosazuje krásnou střelou a vyrovnává na 2:2!! Noah Hanifin nahodil puk od modré čáry na bránu a domácí hokejisté jeho pokus zablokovali. Před bránou se poté dostal k odraženému puku Jordan Staal, který si ho srovnal na střelu a poté vymetl pravý horní roh brány. Asistence: Noah Hanifin.
    Bo HORVAT - 2:1
     
    47:15
    Vancouver právě vstřelil branku!
    BO HORVAT předvedl nádhernou individuální akci a otáčí vývoj dnešního utkání na stranu Vancouveru Canucks!! Bo Horvat na pravém křídle nabral velkou rychlost, natlačil se před bránu a na vzdálenější levé tyči puk zasunul za záda Eddieho Läcka. Asistence: Matt Bartkowski, Alex Biega.
    Sven BAERTSCHI - 1:1
     
    37:39
    Vancouver právě vstřelil branku!
    SVEN BAERTSCHI střílí nádherný gól a v závěru druhé třetiny vyrovnává na 1:1!! Adam Cracknell v obranném pásmu vybojoval puk a poté nádhernou kolmou přihrávkou vysunul do samostatného úniku Svena Baertschiho, který z blízkosti nezaváhal a zamířil přesně pod horní tyč. Asistence: Adam Cracknell, Christopher Tanev.
    John-Michael LILES - 0:1
     
    28:02
    Carolina právě vstřelila branku!
    JOHN-MICHAEL LILES střílí gól v oslabení a posílá Carolinu Hurricanes v nečekaný moment do vedení!! Jordal Staal vybojoval v obranném pásmu v blízkosti modré čáry puk v souboji s Lindenem Veyem a poté ho zavezl po pravé straně do útočného pásma, kde kotouč předložil před bránu najíždějícímu Johnovi-Michaelovi Lilesovi, který do jeho přihrávky vložil hůl a zamířil mezi betony Jacoba Markstroma. Asistence: Jordan Staal.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 38. Baertschi (Cracknell, Tanev), 48. Horvat (Bartkowski, Biega), 59. Horvat (Baertschi, Vey) – 29. Liles (J. Staal), 52. J. Staal (Hanifin)


    Vancouver Canucks: Markstrom (Cannata) – Edler, Tanev, Hutton, Weber, Bartkowski, Biega – D. Sedin (A), H. Sedin (C), Hansen – Baertschi, Horvat, Vrbata – Prust, McCann, Dorsett – Burrows (A), Vey, Craknell. Hlavní trenér: Willie Desjardins.
    Carolina Hurricanes: Läck (Ward) – Liles, Faulk (A), Slavin, Hainsey, Hanifin, Pesce – Versteeg, E. Staal (C), Lindholm – Nordstrom, J. Staal (A), Nestrašil – Skinner, Rask, McGinn – Malone, McClement, Nash. Hlavní trenér: Bill Peters.

    Rozhodčí: Kevin Pollock, Brad Watson – Steve Barton, Trent Knorr
    bahis siteleri