Swansea – Sunderland 2:4 (kon.) | Manchester City – Everton 0:0 (kon.) | Stoke – Norwich 3:1 (kon.)
Southampton – Watford 2:0 (kon.) | Chelsea – West Brom 2:2 (kon.) | Liverpool – Arsenal 3:3 (kon.)
Tottenham – Leicester 0:1 (kon.)
konec
Stoke City
3:1 (0:0)
Norwich City
Středa 13.01.2016, 20:45 • The Britannia Stadium, Stoke on Trent • Anglická Premier League • 21. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Dnešní zápas je u konce! Stoke City dokázalo v domácím prostředí porazit Norwich City 3:1, a připisuje si tři body!

    První poločas sice branku nenabídl, nicméně jsme se rozhodně nenudili. První velkou šanci měl domácí Arnautović, jehož ránu však Rudd dokázal vyrazit na roh! O úvodní branku se mohl postarat Joselu, avšak průnikové přihrávky do vápna nedokázal využít. Ve 31. minutě přišel důležitý moment dnešního utkání, kdy Gary O´Neil zcela zbytečně zajel pod nohy Afellaye, a hned obdržel červenou kartu! Stoke však přesilovou hru nedokázalo do konce poločasu využít ...

    Přesilovou hru však domácí využili hned na začátku druhého poločasu, kdy se trefil Jonathan Walters, který si naběhl na krásný centr od Arnautoviće! V 55. minutě se však opřel do míče Jonathan Howson, který krásnou střelou srovnal krok! Domácí diváci čekali na další branku do 67. minuty, kdy se také krásné trefil Joselu. Na jeho trefu ještě navázal vlastní brankou Ryan Bennett, a Stoke se může radovat ze zisku tří bodů!

    To je z mé strany vše, a u dalšího textového přenosu se těším brzy nashledanou! (22:38:53)
    Momentky z dnešního utkání, ze kterého si odnáší tři body domácí Stoke

     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Do pokutového území ještě posílal nebezpečný centr Marco van Ginkel, nicméně obrana Canaries si dokázala poradit.
     
    90+2
    Potters se velmi rychle přesunuli na útočnou polovinu. Na pravé straně se uvolnil Odemwingie, který se následně rozhodl pro střelu. Jeho rána však mířila vysoko nad branku Canaries!
     
    90+1
    Ve středu hřiště však ještě dostal prostor Brady, který roztáhl hru na levou stranu pro střídajícího Jarvise. Jeho následný centr hledal na zadní tyči Martina, nicméně ten se k hlavičce nedostal.
     
    90
    Hlavní rozhodčí nastavuje celkem tři minuty nad rámec základní hrací doby! Dnešní utkání se už však spíše dohrává ...
     
    88
    Domácí celek se dostal pod dlouhém odkopu brankář Rudda k míči na vlastní polovině, a postupnou kombinací opět směřuje na útočnou polovinu.
     
    87
    Tak, ještě jednu velkou šanci domácí měli! Exekuce rohového kopu se ujal Ibrahim Afellay, jehož centr našel ve vápně volného Petera Crouche, jehož následnou střelu dokázal Rudd výborným zákrokem vyrazit!
    Španěl Joselu vstřelil dnes krásnou branku, která je zatím vítězná!

     
    86
    Domácí Potters kontrolovali hru na útočné polovině. Shawcross našel na pravém křídle Walterse, který se nedokázal dostat přes Bradyho, nicméně je z toho roh!
     
    85
    Peter Crouch se poprvé po svém příchodu zapojil do hry, a svižnou přihrávkou hledal za obranou Walterse. Irský záložník však vystartoval pozdě, a u míče byl první Rudd.
     
    84
    Dnešní utkání se již spíše dohrává, nicméně Stoke je i tak aktivní na útočné polovině. O podobný kousek jako Howson se pokoušel Ibrahim Afellay, jehož střela ze střední vzdálenosti však měla k dokonalosti daleko ...
     
    82
    Domácí celek provádí své poslední střídání v tomto zápase. Joselu se prezentoval dnes krásným gólem, nicméně i jeho výkon byl velmi dobrý. Na poslední minuty se na hřiště podívá zkušený útočník Peter Crouch!
     
    81
    Po delší době se hosté podívali také do blízkosti branky Butlanda. Zpáteční přihrávka Shawcrosse byla hodně pomalá, a na míč si dělal zálusk Mbokani. U míče byl však první Butland, který míč odkopl.
     
    80
    Potters však nepřestávají být aktivní na útočné polovině. Momentálně domácí operují s míčem na pravé straně, obrana hostů však pracuje v tento moment velmi dobře.
    78. Ryan BENNETT - 3:1
     
    78
    Stoke City právě vstřelilo branku!
    A z následné standardní situace se také domácí prosazují, a navyšují své vedení! K rozehrávce standardní situace se postavil Ibrahim Affelay, jehož centr našel ve vápně přesně hlavu hostujícího RYANA BENNETTA, po jehož hlavička míč skončil ve vlastní brance!
     
    77
    Jeden z hostujících hráčů se opět neudržel, a ve středu hřiště předvedl jeden z ostrých zákroků. Alexander Tettey trefil Walterse do "choulostivých míst", a dostává žlutou kartu!

    Jan Havlovic

    Branky: 49. Walters (Arnautović), 67. Joselu (Afellay), 78. R. Bennett (vla.) – 55. Howson (Odjidja-Ofoe)

    Karty:   77. Tettey (NRW)   31. O'Neil (NRW)


    Držení míče: 64 % : 36 %.
    Střely na branku: 7:2. Střely mimo: 7:3. Rohy: 6:3. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 5:8.
    Stoke City: Butland – Johnson, Shawcross, Wollscheid, Pieters – Whelan, Afellay – Walters, Krkić (56. Odemwingie), Arnautović (76. van Ginkel) – Joselu (82. Crouch).
    Náhradníci: Haugaard – Odemwingie, M. Wilson, van Ginkel, Adam, Diouf, Crouch.

    Norwich City: Rudd – Martin, R. Bennett, Bassong, Brady – Odjidja-Ofoe (62. Redmond), Tettey, O'Neil, Hoolahan (63. Jarvis) – Howson – Mbokani (74. Jerome).
    Náhradníci: Ruddy – Wisdom, Jerome, Jarvis, Dorrans, Redmond, M. Olsson.

    Rozhodčí: Neil Swarbrick – Ledger, Salisbury (vš. Anglie)
    bahis siteleri