Trnava – Detva 2:6 (kon.) | Humenné – Spišská N. Ves 1:3 (kon.) | Bardejov – Topoľčany 4:3 (kon.)
Prešov – Nové Zámky 1:5 (kon.) | Senica – Michalovce 5:2 (kon.) | Pov. Bystrica – Lipt. Mikuláš 3:5 (kon.)
konec
HK Bardejov
4:3 (2:2, 1:1, 1:0)
HC Topoľčany
sk Středa 13.01.2016, 17:30 • Zimný štadión, Bardejov • 1. liga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    40:58
    Bardejov dal gól!
    Ihnaťo po buly dokázal prepasírovať puk na MILANA TAKÁČA, ktorý sa s ním nehral a príklepom ho poslal Kuteja.
    Asistencie: Roman Ihnaťo, Ondrej Gmitter.
     
    36:06
    Topoľčany dali gól!
    Loydl prehral v strednom pásme súboj s Mihalík, ktorý išiel sám na posledného Takáča. NINO SZALAY podporil svojho spoluhráča, Mihalik mu skvele prihral a SZALAY pekne vymietol ľavý roh brány.
    Asistencie: Martin Mihalik, Patrik Bosák.
     
    27:57
    Bardejov dal gól!
    Bystričan dostal prihrávku na modrú, ale svojou strelou napálil iba korčule Gmittera, od ktorých sa puk odrazil presne do jazdy domáceho kapitána. ONDREJ GMITTER sa od vlastnej modrej rútil sám na Kuteja, položil si na ľad brankára a kľučkou do forhandu poslal puk ponad Kutejovi lapačku do siete.
    Bez asistencie.
     
    14:42
    Bardejov dal gól!
    Loydl vyhodil puk z pásma, keďže sa presilovka hostí končila, Kutej si vykorčuľoval puk, ktorý zastavil ale ten mu ušiel a ROMAN IHNAŤO ho zasunul do prázdnej brány.
    Bez asistencie.
     
    07:01
    Topoľčany dali gól!
    Bardejovská obrana momentálne vôbec nefunguje, Szalay skvele poslal puk pred bránu, kde PATRIK BOSÁK napriek osobnému bráneniu hráča posiela puk za Sabola.
    Asistencie: Nino Szalay, Martin Mihalik.
     
    05:04
    Bardejov dal gól!
    VLADISLAV SOLOMOČAK sa dostal s pukom medzi kruhy, ale bránu minul. Ruský legionár ale ešte zabojoval a puk získal, natlačil sa s ním medzi kruhy a tentokrát už to krásne vymietol.
    Asistencia: Jakub Linet.
     
    04:27
    Topoľčany dali gól!
    Hostia tentokrát poriadne zatlačili domácich, ale ich prvá akcia ešte gólom neskončila. Druhú začali domáci zlým vyhodením, ktoré zachytil Mihalík a ten poslal puk okamžite na Sabola, ktorý ho vyrazil priamo pred PATRIKA BOSÁKA, ktorý puk poslal za bezmocného Sabola.
    Asistencie: Martin Mihalik, Nino Szalay.

    Jakub Šoth

    Branky a nahrávky: 6. Solomočak (Linet), 15. Ihnaťo, 28. Gmitter, 41. Takáč (Ihnaťo, Gmitter) – 5. Bosák (Mihalik, Szalay), 8. Bosák (Szalay, Mihalik), 37. Szalay (Mihalik, Bosák)


    HK Bardejov: Sabol (Škorvánek ) – Loydl, Takáč, Polaček, Valentín, Pichnarčík, Bednár, Mojdis, Všetečka – Gmitter, Kalináč, Ihnaťo – Mikolášek, Linet, Solomončak – Vaško, Šimčák, Jokeľ – Česelka, Cútt, Ščurko.
    HC Topoľčany: Kutej (Halo) – Bystričan, Ryzák, Pavlíček, Hain, Perniš, Niník, Majerčík, Nociar – Toman, Nemček, Kluka – Bosák, M. Mihalik, Szalay – Jarab, Paleček, Ružička – Šalka, Mišuta, Záborský.

    Rozhodčí: Švajka – Janiga, Jobbágy
    bahis siteleri