Tango Brno – Chrudim 2:8 (kon.) | Vysoké Mýto – Helas Brno 4:2 (kon.) | Hradec Králové – Slavia 1:4 (kon.)
Česká Lípa – Kladno 1:8 (kon.)
konec
FC Démoni Česká Lípa
1:8 (0:3)
FK Kladno
Pátek 15.01.2016, 20:30 • Sportovní hala Česká Lípa • 1. Futsal liga • 15. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Je za námi zápas o záchranu, v němž uspěli Kladenští, kteří na českolipské palubovce zvítězili vysoko 8:1. Pod zisk tří bodů se nejvíce podepsali Josef Fujdiar, který zaznamenal hattrick, a Jiří Veselý, jenž ke svým třem přihrávkám přidal navrch i jeden gól. Kladno se tak bodově dotáhlo na Českou Lípu. Pro oba týmy ale ještě existuje matematická šance na záchranu. Ode mě je to pro dnešek vše, děkuji vám za pozornost a přeji hezký víkend. (21:56:56)
     
    Konec zápasu.
     
    39:41
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Zatímco domácím souhra nevyšla, hosté byli úspěšnější. Slavík předložil balón ERVINU KUČOVI, který se zakončením neměl problém. Asistence: Tomáš Slavík.
     
    39:07
    Démoni opět roztočili před kladenskou brankou menší kolotoč, ovšem Lakatoš se k pořádnému zakončení nedostal.
     
    37:55
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Poté, co domácí přišli o balón, přihrál Brožek JOSEFU FUJDIAROVI, který trefou do prázdné kasy završil hattrick. Asistence: Daniel Brožek.
     
    37:08
    Obrovskou šanci spálil Brožek, který obral protihráče o míč, ale nepochopitelně zcela odkrytou klec netrefil!
     
    36:22
    Českolipští sází vše na jednu kartu a zkouší své štěstí v power-play!
     
    36:10
    Do zakončení se teď dostal Kaňkovský, jehož střelu k tyči si Konečný pohlídal. Vzápětí si domácí berou oddechový čas.
     
    35:31
    Bellada se dostal do dvojnásobného zakončení, jenomže z úhlu Konečného nikterak neohrozil. Čas se Démonům neúprosně krátí.
     
    34:28
    Domácí rozjeli před kladenskou brankou ukázkovou kombinaci, na jejímž konci stál zakončující Bažant, který však ke smůle hostitelů trefil jen bránícího protihráče.
     
    33:01
    Démoni mají v tomto zápase i trochu smůly. Už podruhé totiž trefili horní tyč, tentokrát se o to přičinil Vobořil.
     
    31:43
    Dlouhý výhoz Bellady zachytil Bažant, který pelášil sám na Konečného, jenž si v souboji počínal opravdu zkušeně a čistým způsobem šanci českolipskému hráči zmařil.
     
    30:26
    Démoni právě vstřelili branku!
    Českolipští se přeci jen dočkali gólu. Švec napříč brankovištěm našel na druhé tyči připraveného MILANA LAKATOŠE, který přišpendlil hrací předmět pod klacek. Asistence: Martin Švec.
     
    29:02
    Mažári si v souboji s Vobořielem počínal až moc důrazně a za jeho přehnaný entuziasmus jej rozhodčí ocenil kartou žluté barvy.
     
    28:50
    Hosté málem přidali třetí gól do prázdné svatyně. Pro jejich úmysl ale neměl pochopení Švec, jenž vyhlavičkoval balon do bezpečí.
     
    28:09
    Gólman Bellada se chtěl zapsat do statistik dnešního utkání, jenomže jeho pumelici zlikvidoval jeho brankářský kolega Konečný.
     
    27:25
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Brankář Bellada znovu vyrazil až do týlu nepřítele a Českolipští tak zažili deja vu. Balón tentokrát odpálil do zcela prázdné branky TOMÁŠ SLAVÍK. Bez asistence.
     
    26:04
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Brankář Bellada se vydal podpořit útok až na útočnou polovinu, což se hostitelům krutě vymstilo. Míče se totiž ujal JIŘÍ VESELÝ, který ke svým třem asistencím přidal i první gól. Bez asistence.
     
    25:11
    Sebevědomí domácích mohl rázem zvýšit Švec. Ke smůle Démonů ovšem rozezvučel pouze břevno kladenské branky.
     
    24:35
    Socher s Veselým si v krátkém časovém sledu vyměnili dvakrát míč, ale ani jednou jejich akce ke gólu nevedla.
     
    23:49
    V brance České Lípy dochází ke střídání. Místo Davida Chládka nastupuje Jaroslav Bellada.
     
    22:53
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Veselý je dneska hlavním distributorem důležitých a přesných přihrávek. Tentokrát vysunul do šance TOMÁŠE SLAVÍKA, jehož první pokus Chládek vyrazil, ale reparát už složil kladenský hráč úspěšně. Asistence: Jiří Veselý.
     
    21:40
    Obranný výkop kapitána Müllera trefil komentátora tohoto online přenosu přímo do hlavy. Po krátkém oklepání však může pokračovat ve své práci.
     
    21:18
    Domácí byli blízko prvnímu gólu. Vobořil ale po rozehrané stadnardní situaci otřel míč jen o tyč.
     
    20:21
    Konečnému nevyšel odkop od branky, a tak místo centru na útočnou půlku vyzkoušel pevnost halových oken.
     
    20:01
    Začal druhý poločas.
     
    Je za námi první poločas, po němž se lépe dýchá Kladnu, které si vytvořilo tříbrankový náskok. Už ve druhé minutě se prosadil Fujdiar, jehož svým zásahem podpořil Kuč. Fujdiar pak přidal ještě jeden zářez na svou střeleckou pažbu a Středočeši tak vedou po úvodní části 3:0. Druhé dějství začne asi ve 21:15.
     
    20
    První poločas skončil.
     
    18:41
    Betyár zády k brance odcentroval před Konečného, kde však nestál nikdo z jeho spoluhráčů a Kladenští se tak lacino ujali míče.
     
    17:48
    Kladno je při chuti. Náskok hostů chtěl navýšit Slavík, který sice doletěl až na útočnou polovinu, ale v rozhodující chvíli si neseřídil mířidla.
     
    15:42
    Ani Miroslav Betyár si nepočínal v souladu s pravidly a i on dostal žlutou kartu.
     
    15:42
    Kaňkovský přehnal svůj důraz při bránění, když nedovoleně zastavil unikajícího Brožka a sudí Černý jej odměnil žlutou kartou.
     
    14:19
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Když svou šanci nevyužil Havlásek, udeřilo na druhé straně. Vyraženou Chládkovu střelu posunul Veselý na JOSEFA FUJDIARA, který neměl problém dopravit kulatý nesmysl do odkryté klece a zaznamenal tak svou druhou trefu v utkání. Asistence: Jiří Veselý.
     
    12:52
    Bejda se snažil patičkou vysunout Vobořila. Tomu ale chyběl k balonu krok a Konečný tak mohl zůstat v klidu.
     
    11:53
    O efektivní zakončení se pokusil Kaňkovský, jenž se vyšvihl do vzduchu a chtěl štřihnout nůžky. Ke své smůle ale míč netrefil, a tak zůstalo jen u pokusu.
     
    11:19
    Po nedovoleném zákroku jednoho z domácích hráčů pokračoval v ponechané výhodě Kuč, jenž nesobecky přihrál Brožkovi, jenže ten napálil jen konstrukci Chládkovy brány.
     
    10:26
    Svého spoluhráče chtěl vzápětí napodobit Fujdiar, který vyvezl balón z vlastní obranné poloviny, ovšem svou individuální akci gólově nezakončil.
     
    09:01
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Ferda mravenec, práce všeho druhu. Tímto mottem se zřejmě řídil ERVIN KUČ, který si vše od založení akce až po zakončení zařídil sám. Kladenský hráč se zmocil balónu, prokličkoval mezi soupeři a pohotově zavěstil. Bez asistence.
     
    08:44
    Démoni napadali hluboko v týlu nepřítele, který nakonec při rozehrávce udělal chybu a domácí se tak lacino dostali k míči.
     
    07:53
    Fujdiar se ocitl sám před Chládkem, jenž proti soupeři bleskově vystartoval a kulatý nesmysl vyrazil. Hrací předmět se ale dostal ke Slavíkovi, který díky teči jednoho z domácích hráčů balón do prázdné brány nedopravil.
     
    07:16
    Kaňkovský už podruhé vyzkoušel pevnost Konečného rukou, ale kladenský brankář se zaskočit nenechal a uzmul míč do své moci.
     
    06:08
    Démoni uzamkli svého soupeře na jeho obranné polovině. Obléhání kladenské klece pak ukončil střelou Vobořil, ale hostující svatyni těsně přestřelil.
     
    05:29
    V obrovské šanci se objevil Havlásek, jemuž ale zmenšil střelecký úhel Konečný a hostitelé si tak na první gólovou radost budou muset počkat.
     
    04:55
    Českolipští se provinili proti pravidlům a musel čelit trestnému kopu. Müller místo střely volil přihrávku na Kuče, ten se ale do balonu netrefil a českolipskou branku neohrozil.
     
    04:29
    Kaňkovský při bránění doslova povalil Sochera, ale podle rozhodčích se jednalo o zákrok v souladu s pravidly.
     
    03:40
    Domácí podnikli další útočnou akci, po níž reklamovali ruku jednoho z kladenských hráčů, ale rozhodčí zůstali naprosto klidní a nechali pokračovat ve hře.
     
    03:05
    Havlásek centroval před branku, kde stál úplně volný Martin Švec. Ten však na míč nakonec nedosáhl a Konečný tak mohl zůstat v klidu.
     
    02:22
    Česká Lípa vzápětí kontrovala, ale Lakatoš po přiťuknutí Bažanta pálil jen do rukavic připraveného Konečného.
     
    01:05
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Středočeši předvedli znamenitý nástup do zápasu. Veselý přenechal míč JOSEFU FUJDIAROVI, který přesnou střelou z úhlu překonal Chládka. Asistence: Jiří Veselý.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:


    FC Démoni Česká Lípa: Chládek – Betyár, Bejda, Kaňkovský, Vobořil, Bažant, Lakatoš, Švec, Havlásek, Razák.


    FK Kladno:Konečný – Veselý, Müller, Socher, Fujdiar, Šafář, Mažári, Brožek, Slavík, Kuč, Pospíšil, Krajč.


    Rozhodčí: Černý, Gryc.

     
    Pro oba týmy je tento zápas klíčový. Pokud vyhrají Démoni, odskočí Kladnu na rozdíl šesti bodů a přiblíží se na bod desátému Hradci (za předpokladu prohry Hradce v domácím utkání se Slavií). Pakliže zvítězí Kladno, dotáhne se bodově na Českou Lípu a bude moci stále živit naději na záchranu v soutěži. V případě remízy zisk bodu pro oba mančafty nic moc neřeší.
     
    FC DÉMONI ČESKÁ LÍPA


    Démoni na tom nejsou také bůhvíjak dobře. Mají sice o tři body více než Kladno a jsou předposlední, ovšem spokojenost u Ploučnice zavládnout rovněž nemůže. Českolipští v průběhu sezony zdolali jen Helas Brno a Hradec Králové, k čemuž přidali ještě plichtu s Rádiem Krokodýl Brno, ale ve všech ostatních případech vyšli bodově naprázdno, byť byli k bodům kolikrát hodně blízko.


    Démoni se mohou "pyšnit" jedním "nej". Mají totiž nejhorší obranu v soutěži, která umožnila radost soupeřům už devětadevadesátkrát.


    Nejproduktivnějším hráčem týmu je Stanislav Bejda se sedmnácti body za sedm gólů a deset přihrávek. Nejlepším střelecem zůstává Karel Kaňkovský s deseti brankami.

     
    FK KLADNO


    Kladno neprožívá dobrou sezonu. Středočeši v dosavadním průběhu tohoto ročníku nasbírali pouhopouhé čtyři body, když dokázali porazit jen Českou Lípu a remizovali s Plzní. Jinak kráčí od porážky k porážce. Momentálně tak zaujímají poslední místo v tabulce.


    Jednou z příčin, proč se někdejším Satanům nedaří, je chabá produktivita a prostupná defenziva. Kladenští vstřelili ve čtrnácti utkáních jen sedmadvacet gólů, což je nejméně ze všech účastníků nejvyšší futsalové soutěže. Po České Lípě mají i druhou nejhorší obranu, která inkasovala už 75 branek.


    Nejproduktivnějším hráčem Kladna je Petr Šnídl, který zaznamenal dvanáct bodů za čtyři přesné trefy a osm asistencí. Nejlepším střelcem mužstva je s pěti zářezy Patrik Mažári.

     
    Příjemný páteční večer při sledování textového online přenosu z utkání 15. kola CHANCE futsal ligy mezi týmy FC Démoni Česká Lípa a FK Kladno.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:30.

    Michal Šandor

    Branky: 31. Lakatoš (Švec) – 2. Fujdiar (Veselý), 10. Kuč, 15. Fujdiar (Veselý), 23. Slavík (Veselý), 27. Veselý, 28. Slavík, 38. Fujdiar (Brožek), 40. Kuč (Slavík)

    Karty:   16. Kaňkovský (CLI), 16. Betyár (CLI) – 30. Mažári (KLA)


    FC Démoni Česká Lípa: Chládek (24. Bellada) – Betyár, Bejda, Kaňkovský, Vobořil, Bažant, Lakatoš, Švec, Havlásek, Razák.
    FK Kladno: Konečný – Veselý, Müller, Socher, Fujdiar, Šafář, Mažári, Brožek, Slavík, Kuč, Pospíšil, Krajč.

    Rozhodčí: Černý, Gryc
    bahis siteleri