Buffalo – Boston 1:4 (kon.) | Toronto – Chicago 1:4 (kon.) | Carolina – Vancouver 2:3 (po pr.)
Tampa – Pittsburgh 5:4 (po pr.) | Minnesota – Winnipeg 0:1 (kon.) | Anaheim – Dallas 4:2 (kon.)
Philadelphia – NY Rangers 2:3 (0:1 po s.n.) | Arizona – New Jersey 0:2 (kon.) | Los Angeles – Ottawa 3:5 (kon.)
po prodl.
Carolina Hurricanes
2:3 (1:1, 0:1, 1:0 - 0:1)
Vancouver Canucks
Sobota 16.01.2016, 01:00 • PNC Arena, Raleigh • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    63:25 Bo HORVAT - 2:3
     
    63:25
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Vancouver vítězí! Rozhodčí signalizoval zdviženou pravicí nedovolený zákrok, na led naskočil čtvrtý hráč Vancouveru! BO HORVAT si sjel na pravou stranu, řekl si o přihrávku a střelou bez přípravy vsítil svou druhou branku v utkání! Asistence: Radim Vrbata, Christopher Tanev.
     
    59:00
    Probíhá poslední minuta třetí třetiny!
    57:50 John-Michael LILES - 2:2
     
    57:50
    Carolina právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno! Carolina dokázala přetavit obrovský tlak ve vyrovnávací branku! Rask vybojoval kotouč za brankou., puk se poté odrazil k JOHNU-MICHAELU LILESOVI, který se štěstím uklidil puk do branky! Asistence: Andrej Nestrašil, Victor Rask.
     
    53:27
    A právě Prust se pokusil o forhendový blafák! Ward už byl roztáhnutý ve svém brankovišti, ale útočník Vancouveru nedokázal přizvednout puk nad beton!
     
    52:19
    Skinner pálil z ostrého úhlu. Svižná střela zápěstím prosvištěla kolem spojnice břevna a tyče!
     
    49:48
    Obrovská šance Vancouveru! Kotouč se zpoza branky odrazil zpět před Warda, jenže rozjetý Burrows jej poslal mimo branku!
     
    46:58
    Rask přenechal kotouč Skinnerovi. Talentovaný útočník pálil z mezikruží zápěstím a kotouč minul spojnici břevna a tyče jen o několik centimetrů!
     
    45:33
    Obrovská šance Hurricanes na vyrovnání! K odraženému kotouči se dostal Versteeg, snažil se s pukem otočit, ale ležící Markström skvěle zasáhl!
     
    40:37
    Faulk obdržel přihrávku zpoza branky. Úplně osamocený pálil z mezikruží, ale trestuhodně trefil pouze brankáře Vancouveru!
     
    39:56
    Na druhé straně potáhl kotouč Andrej Nestrašil, předložil jej do dobré pozice Ericu Staalovi, který okamžitě pálil. Skvostným zákrokem se blýskl Markström a udržel svůj tým ve vedení!
     
    39:00
    Probíhá poslední minuta druhé třetiny!
     
    38:31
    Nestrašil pálil od modré čáry, kotouč se dlouhou dobu povaloval v brankovišti, ale nikdo v černém jej nebyl schopný dopravit do odkryté branky!
    29:32 Bo HORVAT - 1:2
     
    29:32
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Vancouver jde znovu do vedení! Rozjetý BO HORVAT dostal skvělou přihrávku do středního pásma, zavezl kotouč za modrou čáru a svižnou střelou propálil Warda! Asistence: Taylor Fedun, Matt Bartkowski.
     
    25:35
    Kotouče se ve středním pásmu zmocnil McClement, potáhl si jej do útočné třetiny a tvrdou střelou přiměl Markströma k vynikajícímu zásahu lapačkou!
     
    22:27
    Versteeg pálil z mezikruží, gólman Vancouveru opět neudržel kotouč, jenže Eric Staal neuklidil kotouč za brankovou čáru!
     
    20:23
    Faulk pálil od modré čáry, Markström vyrazil kotouč před sebe, kde stál Eric Staal, ale ten nedokázal dopravit touš do odkryté klece!
     
    19:24
    Carolina si zahraje další přesilovku. Faulk dostal vysokou holí od Virtanena, který dostává 2+2 minuty!
     
    19:00
    Probíhá poslední minuta první třetiny!
    18:27 Kris VERSTEEG - 1:1
     
    18:27
    Carolina právě vstřelila branku!
    Carolina přeci jen využívá přesilovou hru! Liles zavezl kotouč do útočného pásma, po další kombinaci se puk dostal ke KRISI VERSTEEGOVI, který trefil prostor u levé tyče! Asistence: Jaccob Slavin, Jordan Staal.
     
    17:01
    Carolina si zahraje první přesilovou hru utkání! Dvě minuty za nedovolené bránění dostává Prust.
    13:14 Linden VEY - 0:1
     
    13:14
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Vancouver se dostává do vedení! Domácí si nerozuměli při rozehrávce ve středním pásmu, LINDEN VEY se zmocnil kotouče, nabruslil si do útočného pásma a střelou zápěstím do horního rohu překonal Warda! Bez asistence.
     
    09:21
    Liles se opřel přiklepnutého kotouče z mezikruží a střelou příklepem prověřil Markströma. Gólman Vancouveru musel vytáhnout skvělý zákrok!

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 19. Versteeg (Slavin, J.Staal), 58. Liles (Nestrašil, Rask) – 14. Vey, 30. Horvat (Fedun, Bartkowski), 64. Horvat (Vrbata, Tanev)


    Carolina Hurricanes: Ward (Läck) – Faulk (A), Hainsey, Jordán, Liles, Slavin, Hanifin – Lindholm, E. Staal (C), Versteeg – Nestrašil, J. Staal (A), Nordström – Gerbe, Rask, Skinner – Nash, McClement, Malone
    Vancouver Canucks: Markström (Miller) – Tanev, Edler, Fedun, Hutton, Biega, Bartkowski – Dorsett, H. Sedin (C), D. Sedin (A) – Vrbata, Horvat, Baertschi – Burrows (A), Vey, Etem – Virtanen, Cracknell, Prust

    Rozhodčí: O´Rourke, Lewis – Racicot, Murphy

    Diváci: 11 657
    bahis siteleri