Los Angeles – Ottawa 3:5 (kon.) | Boston – Toronto 3:2 (kon.) | Buffalo – Washington 4:1 (kon.)
Columbus – Colorado 2:1 (kon.) | St. Louis – Montreal 4:3 (po pr.) | Nashville – Minnesota 3:0 (kon.)
Edmonton – Calgary 2:1 (1:0 po s.n.) | San Jose – Dallas 4:3 (po pr.) | Pittsburgh – Carolina 5:0 (kon.)
NY Islanders – Vancouver 1:2 (0:1 po s.n.) | Tampa – Florida 3:1 (kon.) | Washington – NY Rangers 5:2 (kon.)
po prodl.
St. Louis Blues
4:3 (1:0, 1:2, 1:1 - 1:0)
Montreal Canadiens
Neděle 17.01.2016, 01:10 • Scottrade Center, St. Louis • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Jori LEHTERÄ - 4:3
     
    62:04
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Je konec! Tento skvělý zápas nakonec uťal finský forvard JORI LEHTERÄ, ačkoliv celou práci udělal Fabbri. Ten s pukem najel do útočné třetiny, kde ale upadl. Tam se jej zmocnil finský hráč, který udělal kličku a utkání ukončil! Asistence: Robby Fabbri.
    Tye RATTIE - 3:3
     
    54:35
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Opět je rychle srovnáno! Mike Condon za brankou chyboval, puk mu uzmul Patrik Berglund, který přihrál ještě Davidu Backesovi. Ten už hledal jen najíždějícího TYA RATTIEHO, který se od poloodkryté branky trefuje! Asistence: David Backes, Patrik Berglund.
    Tomáš PLEKANEC - 2:3
     
    53:51
    Montreal právě vstřelil branku!
    V oslabení se to sice nepovedlo, ale nyní to již klaplo! TOMÁŠ PLEKANEC dostal puk na pravé straně do dobré pozice, ze které se mu povedlo vrátit svému celku vedení! Asistence: Max Paciorerry, Brendan Gallagher.
    Colton PARAYKO - 2:2
     
    31:31
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    A je vyrovnáno! Patrik Berglund našel na modré čáře dobře postaveného Coltona Paryayka, jehož neskutečnou ránu pod břevno ještě tečoval PAUL STASTNY! Asistence: Colton Parayko, Patrik Berglud.
    Max PACIORETTY - 1:2
     
    30:24
    Montreal právě vstřelil branku!
    Hned po buly se do velké šance dostali hosté. Nathan Beaulieu si od modré čáry najel až za branku, odkud krásnou přihrávkou našel MAXA PACIORETTYHO. Ten zamířil pod víko a otočil tak stav utkání. Asistence: Nathan Beaulieu, Tomáš Plekanec.
    P. K. SUBBAN - 1:1
     
    23:42
    Montreal právě vstřelil branku!
    Nyní je to konečně branka! Andrej Markov nabil na modrou čáru P.K. SUBBANOVI, jehož střela při které upadl skončila až za zády Elliotta! Důrazný obránce se snad po páté dnešní střele konečně prosazuje. Asistence: Andrej Markov, Alex Galchenyuk.
    Robby FABBRI - 1:0
     
    00:34
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Do vedení jdou ovšem šťastně domácí! Vladimir Tarasenko poslal puk na ROBBYHO FABBRIHO, jehož první střeli brankář vyrazil, ale sám nevěděl, kde puk má. Pro dorážku si tedy najel Fabbri, který jej poslal do prázdné branky. Asistence: Vladimir Tarasenko, Jori Lehterä.

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 1. Fabbri (Tarasenko, Lehterä), 32. Stastny (Parayko, Berglund), 55. Rattie (Backes, Berglund), 63. Lehterä (Fabbri) – 24. Subban (Markov, Galchenyuk), 31. Pacioretty (Beaulieu, Plekanec), 54. Plekanec (Pacioretty, Gallagher)


    St. Louis Blues: Elliott (Binnington) – Pietrangelo, Edmundson, Shattenkirk, Parayko, Bortuzzo, Butler – Tarasenko, Lehterä, Fabbri – Brouwer, Stastny, Steen – Upshall, Backes, Berglund – Reaves, Brodziak, Rattie
    Montreal Canadiens: Condon (Scrivens) – Subban, Markov, Petry, Emelin, Barberio, Beaulieu – Gallagher, Plekanec, Pacioretty – Weise, Desharnais, Galchenyuk – Byron, Eller, Fleischmann – Flynn, Mitchell, De La Rose

    Rozhodčí: Sutherland, L’Ecuyer – Sharrers, Murchison

    Diváci: 19 501
    bahis siteleri