Los Angeles – Ottawa 3:5 (kon.) | Boston – Toronto 3:2 (kon.) | Buffalo – Washington 4:1 (kon.)
Columbus – Colorado 2:1 (kon.) | St. Louis – Montreal 4:3 (po pr.) | Nashville – Minnesota 3:0 (kon.)
Edmonton – Calgary 2:1 (1:0 po s.n.) | San Jose – Dallas 4:3 (po pr.) | Pittsburgh – Carolina 5:0 (kon.)
NY Islanders – Vancouver 1:2 (0:1 po s.n.) | Tampa – Florida 3:1 (kon.) | Washington – NY Rangers 5:2 (kon.)
konec
Nashville Predators
3:0 (1:0, 0:0, 2:0)
Minnesota Wild
Neděle 17.01.2016, 02:00 • Bridgestone Arena, Nashville • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Filip FORSBERG - 3:0
     
    58:34
    Nashville právě vstřelil branku!
    FILIP FORSBERG uklízí puk do prázdné brány a v Bridgestone Areně je hotovo!! James Neal v obranném pásmu vybojoval puk a poté ho předložil Filipu Forsbergovi, který těsně za modrou čárou z levého křídla střelou po ledě poslal puk do prázdné brány. Asistence: James Neal.
     
    58:00
    Devan Dubnyk zamířil na střídačku a na ledě je šest hráčů Minnesota Wild, která to zkouší ve hře bez brankáře!
     
    54:15
    Mike Fisher (NSH) dostal menší trest, 2 minuty hákování.
     
    54:07
    Jason Zucker vzápětí vypálil z pravého kruhu pro vhazování, Carter Hutton byl ale opět připraven a puk po pěkném zákroku ukryl v lapačce!
     
    53:47
    Jason Pominville napřáhl na pravém křídle ke tvrdé střele s příklepem, která těsně nad ledem směřovala ke vzdálenější levé tyči, Carter Hutton ji ale pravým betonem vyrazil!
     
    49:01
    Nino Niederreiter na levém křídle zavezl puk do útočného pásma a poté napřáhl ke tvrdé střele s příklepem, která směřovala mezi betony Cartera Huttona, ten ale včas zavřel vrátka a připsal si další parádní zákrok!
    Roman JOSI - 2:0
     
    46:14
    Nashville právě vstřelil branku!
    ROMAN JOSI využívá přesilovou hru a posílá Nashville Predators do dvoubrankového vedení!! Ryan Johansen tvrdě vypálil z levého kruhu pro vhazování a Devan Dubnyk jeho střelu po skvělém zákroku betonem vyrazil, jenže pouze k Romanovi Josimu, který na pravém křídle puk z úhlu uklidil do prázdné brány. Asistence: Ryan Johansen, Shea Weber.
     
    45:02
    Matt Dumba (MIN) dostal menší trest, 2 minuty zdržování hry, posunutí branky.
     
    45:02
    Craig Smith vybojoval v obranném pásmu puk a poté se dostal do samostatného úniku, Devan Dubnyk ale vyjel z brány a ve stylu Dominika Haška mu vleže puk holí dokázal vypíchnout! To byla obrovská šance.
     
    43:36
    Predators se na pravém křídle dostali ke střele, která směřovala do pravého horního rohu brány, Devan Dubnyk ale předvedl pěkný zákrok a levým ramenem puk vyrazil mimo!
     
    42:48
    Barret Jackman nahodil puk z levého křídla od modré čáry na bránu a u levé tyče jeho nahození dobře tečoval Eric Nystrom, Devan Dubnyk ale dobře zareagoval a puk ukryl ve své výstroji!
     
    39:39
    Filip Forsberg předvedl mezi kruhy pro vhazování své úžasné technické dovednosti, když si z bekhendu přehazoval puk na forhend a zpět, jeho následná přihrávka ale Mike Ribeira v pravém kruhu pro vhazování nenašla, kdyby ano, Ribeiro by puk uklízel do prázdné brány!
     
    38:46
    Jason Pominville a Ryan Suter se na hranici brankoviště dostali ke střele, ani jeden z nich ale na fantastického Cartera Huttona z blízkosti nevyzrál!
     
    36:43
    Jason Zucker na levém křídle nabral rychlost a z úhlu napřáhl ke krásné střele, Carter Zucker ale předvedl ještě lepší zákrok a ukryl puk v lapačce!
     
    35:48
    Jared Spurgeon vypálil z prostoru mezi kruhy pro vhazování a jeho střela směřovala přesně do pravého horního rohu brány, brankář Carter Hutton ale vytáhl úžasný zákrok a lapačkou puk vyrazil mimo!
     
    34:04
    Mike Reilly si z levého křídla sjel před bránu a bekhendem se poté snažil zamířit do horního rohu brány, Carter Hutton ale jeho pokus pravým ramenem zastavil a poté puk ukryl v lapačce!
     
    23:43
    Jasonovi Zuckerovi se před bránou podařilo puk zasáhnout ze vzduchu a zamířit mezi tři tyče, Carter Hutton ale vytáhl úžasný akrobatický zákrok a vyrážečkou jeho pokus vyrazil mimo!
     
    22:59
    Mikael Granlund vypálil z levého kruhu pro vhazování a jeho střela směřovala mezi betony Cartera Huttona, ten ale suspenzorem jeho střelu zastavil! To bylo hodně těsné.
     
    22:04
    Eric Nystrom (NSH) dostal menší trest, 2 minuty vysoká hůl.
     
    21:49
    Mike Ribeiro se po odraženém puku ocitl u levé tyče v obrovské šanci a snažil se zamířit k levé tyči, Devan Dubnyk ale předvedl skvělý zákrok a pravým betonem jeho pokus vyrazil mimo!
     
    18:02
    Predators se ocitli u levé tyče v obrovské šanci, James Neal ale společně se svými spoluhráči nedokázal puk propasírovat z blízkosti za záda Devana Dubnyka!
     
    15:21
    Filip Forsberg (NSH) dostal menší trest, 2 minuty vysoká hůl.
     
    14:27
    Shea Weber vypálil nebezpečně z pravého kruhu pro vhazování, Devan Dubnyk byl ale připraven a puk ukryl po krásném zákroku v lapačce!
     
    12:33
    Minnesota Wild vyrazila do protiútoku a v oslabení mohla vyrovnat na 1:1, Carter Hutton ale dokázal střelu směřující mezi jeho betony do brány nohou zázračně vytáhnout vedle vzdálenější levé tyče a vzápětí mu pomohl jeden ze spoluhráčů, který v pádu puk uklidil nataženou holí definitivně do bezpečí!
     
    12:16
    Roman Josi napřáhl v pravém kruhu pro vhazování k nebezpečné střele po ledě, která směřovala mezi betony Devana Dubnyka, ten ale vytáhl skvělý zákrok a bruslí puk vykopl mimo!
     
    11:36
    Thomas Vanek (MIN) dostal menší trest, 2 minuty hákování.
     
    11:36
    Kevin Fiala odvedl v útočném pásmu skvělou práci a James Neal se po jeho střele a zákroku Devana Dubnyka ocitl u levé tyče v obrovské šanci, brankář Wild ale podruhé v zápase předvedl úžasný přesun a jeho pokus tygřím skokem vyrazil mimo!
     
    10:07
    Miikka Salomaki se ocitl mezi kruhy pro vhazování ve slibné střelecké pozici, Devan Dubnyk si ale připsal skvělý zákrok a jeho pokus vyrazil!
     
    07:37
    Carter Hutton vyjel z brány, aby rozehrál, jenže trefil pouze hůl Zacha Pariseho, ten ale z ostrého úhlu nezamířil vůbec mezi tři tyče! Každopádně to byla velká šance.
     
    07:02
    Na opačné straně ledové plochy si připsal v rychlém sledu dva skvělé zákroky Carter Hutton, který zneškodnil dvě střely Minnesoty z bezprostřední blízkosti!
     
    06:17
    Paul Gaustad se u pravé tyče ocitl v obrovské šanci a střelou po ledě se snažil puk poslat do odkryté brány, Devan Dubnyk ale předvedl úžasný reflexivní zákrok a bruslí jeho pokus vyrazil mimo!
     
    04:00
    Jonas Brodin vypálil z pravého kruhu pro vhazování, Carter Hutton byl ale připraven a jeho nebezpečnou střelu ukryl po pěkném zákroku v lapačce!
    Eric NYSTROM - 1:0
     
    01:24
    Nashville právě vstřelil branku!
    ERIC NYSTROM skvělou tečí usměrňuje puk do sítě a Nashville Predators se ujímá vedení 1:0!! Shea Weber na pravé straně útočného pásma vypálil od modré čáry a jeho následnou střelu na přední tyči usměrnil skvělou tečí ke vzdálenější levé tyči Eric Nystrom. Asistence: Shea Weber, Mike Fisher.
     
    00:48
    Carter Hutton si poradil se střelou z mezikruží a poté zneškodnil i následnou dorážku Jasona Zuckera z bezprostřední blízkosti!
     
    00:42
    Marco Scandella na levém křídle zavezl puk do útočného pásma a od mantinelu napřáhl ke střele, kterou na přední tyči pravým betonem vyrazil pozorný Carter Hutton a připsal si první úspěšný zákrok!

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 2. Nystrom (Weber, Fisher), 47. Josi (Johansen, Weber), 59. Forsberg (Neal)


    Nashville Predators: Hutton (Rinne) – Josi, Weber(C), Ekholm, Ellis, Bitetto, Jackman – Fiala, Johansen, Neal (A) – Forsberg, Ribeiro, Jarnkrok – Nystrom, Fisher (A), Smith – Salomaki, Gaustad, Bass. Hlavní trenér: Peter Laviolette.
    Minnesota Wild: Dubnyk (Kuemper) – Suter (A), Spurgeon, Brodin, Dumba, Scandella, Prosser, Reilly – Parise (A), Granlund, Pominville – Zucker, Koivu (C), Coyle – Vanek, Niederreiter – Porter, Stoll, Fontaine. Hlavní trenér: Mike Yeo.

    Rozhodčí: Dave Lewis, Dan O'Rourke – Mark Wheler, Derek Amell
    bahis siteleri