Motor ČB – Litoměřice 9:4 (kon.) | Jihlava – Šumperk 5:1 (kon.) | Třebíč – Kladno 3:2 (kon.)
Havířov – Ústí n/L 4:3 (kon.) | Kadaň – Benátky n/J 4:2 (kon.) | Slavia – Prostějov 4:5 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
5:1 (1:0, 1:0, 3:1)
DRACI PARS ŠUMPERK
Středa 20.01.2016, 17:30 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Chance liga • 42. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    Jan KOLÁŘ - 5:1
    Celé utkání můžete sledovat živě na www.hzstv1.cz
     
    59:29
    Dukla právě vstřelila branku!
    Volání domácích fanoušků o bůra je vyslyšeno. JAN KOLÁŘ dostal od Štebiha přihrávku do jízdy, najel si na pravý kruh a trefil se do pravého horního rohu nad lapačku Zelenky. Asistence: Miha Štebih, Lukáš Jícha.
    David BŘEZINA - 4:1
    Celé utkání můžete sledovat živě na www.hzstv1.cz
     
    54:15
    Dukla právě vstřelila branku!
    Zřejmě veškeré naděje Draků na body stíná DAVID BŘEZINA. Jihlavský šikula si počkal blíže pravého kruhu na přihrávku Prokše a ze své oblíbené pozice se opět nemýlil. Asistence: Marek Prokš, Lukáš Anděl.
    Tomáš FOŘT - 3:1
    Celé utkání můžete sledovat živě na www.hzstv1.cz
     
    53:17
    Draci právě vstřelili branku!
    Dramatizace zápasu je zde. Za brankou Škarka tak dlouho míchal s pukem Milfait, až si počkal na vhodnou chvíli, kdy se mu před svatyní uvolní TOMÁŠ FOŘT. Nejproduktivnější hráč Draků dostal přesný pas a z první zamířil mimo dosah domácího gólmana. Asistence: Jan Milfait, Aleš Holík.
     
    52:16
    Po střele Miškovského z pravé strany se Škarek jen ohlédl, projektil útočníka Draků prošel vedle vzdálenější tyče.
    Ondřej BERÁNEK - 3:0
    Celé utkání můžete sledovat živě na www.hzstv1.cz
     
    50:22
    Dukla právě vstřelila branku!
    Krásná akce v podání Dukly i s troškou potřebného štěstí. Důras v situaci dva na jednoho přihrál Skořepovi, který zkoušel kličku do bekhendu. Do části odkryté branky se těsně netrefil. Kotouč se od zadního mantinelu odrazil zpět na Důrasovu hůl, který jej přihrál pro ONDŘEJE BERÁNKA a ten neměl problém trefit z poloviny volnou klec. Asistence: Michal Důras, Josef Skořepa.
     
    43:36
    Šance pro Šumperk. Michal Důras v obranném pásmu na levém kruhu podrazil Petra Gewieseho a jde na dvě minuty ven.

    Na vyloučení: 7-5.
     
    39:05
    V ní se před branku Draků propracoval Lukáš Anděl. Zkusil to se střelou do pravého horního rohu, kam výborně máchl lapačkou Daniel Zelenka.
     
    37:39
    Ondřej Beránek zkusil naznačit střelu, poté zblízka vystřelil, jenže jeho pokus, mířený zřejmě mezi kruhy Zelenky, nebyl úspěšný.
     
    37:39
    Ondřej Beránek se dostával do samostatného úniku, při pokusu o blafák jej fauloval Jan Zdráhal a je nařízeno trestné střílení.
     
    34:22
    Tvrdá rána Aleše Holíka těsně minula pravou tyčku Škarka. Puk skončil odražený za brankou, kde se o něj perou domácí i hosté.
     
    32:25
    Další přesilová hra pro Draky po tom, co Alex Grebenyuk (JIH) za brankou zahrál vysokou holí.

    Na vyloučení: 6-5.
     
    32:01
    Před branku si sjel Milfait, dostal parádní přihrávku a mířil pod břevno. Škarek se znovu zaskvěl zákrokem svým levým ramenem, kotouč tak šel nad branku.
     
    31:32
    Další pěkná akce domácích v oslabení. Jiří Dobrovolný získal kotouč mezi kruhy a řádně vypálil, leč Zelenka vytěsnil puk do ochranné sítě.
     
    30:08
    David Škůrek je v souboji o puk za brankou potrestán dvěma minutami za držení. Ve stejném čase hrají hosté v plném počtu.

    Na vyloučení: 5-5.
    Miha ŠTEBIH - 2:0
    Celé utkání můžete sledovat živě na www.hzstv1.cz
     
    28:35
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jak je to jednoduché, využít dlouhou přesilovku pět na tři. Diviš našel na modré MIHU ŠTEBIHA, který propálil vše, co mu stálo v cestě. Pokračuje tak přesilovka domácích pět na čtyři. Asistence: Richard Diviš.
     
    28:08
    Za faul před brankou na Mrňu jde ven Tomáš Fořt (SUM) za podražení, ve stejném čase jde ven také Tomáš Prokop (SUM) za hákování.

    Na vyloučení: 4-5.
     
    28:08
    Jihlava vytvořila závar před brankou Zelenky, kde byl faulován Martin Kohout. Jihlava ale udržela puk a hosté faulují i podruhé, nyní mezi kruhy. Uvidíme 2 minuty dlouhou domácí početní výhodu, a to hned dvojnásobnou.
     
    25:18
    Po vyhraném buly podnikli Šumperští rychlý kontr. Miškovský přejel modrou a tvrdě vypálil, Škarek zastavil puk svojí helmou.
     
    24:58
    Šumperští se zatím nebyli schopni dostat do útočného pásma, navíc Mrňu za brankou trefil Jan Zdráhal (ŠUM). Útočník Dukly odjíždí za pomocí spoluhráčů na střídačku a drží se za koleno. Bek Draků dostává dvě minuty za držení.

    Na vyloučení: 4-3.
     
    24:19
    S napadáním to nyní přehnal Lukáš Jícha (JIH), jenž je vyloučen na dvě minuty za držení, kterého se dopustil těsně před Zelenkovou brankou.

    Na vyloučení: 4-2.
     
    22:31
    Pokus Gewieseho z vrcholu levého kruhu prošel těsně vedle levé tyče. Stejný hráč poté střílel od modré a jeho zblokovaná rána projela naopak kolem druhé tyčky.
     
    18:30
    Fořt se snažil před branou dorazit puk, neúspěšně. K puku se dostal Milfait, posunul ho na vrchol pravého kruhu pro Daniela Vrdlovce, jehož střelu k levé horní tyči vyrazil Škarek ramenem.
     
    17:22
    Zdráhal nemohl skórovat i kvůli tomu, že Lukáš Anděl (JIH) zahrál vysokou holí. Po kratičké přesilovce hostí v podobě pět na tři bude následovat klasická početní výhoda.

    Na vyloučení: 3-2.
     
    17:22
    Milfait přihrávkou z pravého kruhu našel před brankou Zdráhala, jehož doklepnutí výborně zneškodnil Škarek. Tohle byla největší šance hostí.
     
    15:25
    Přesilovou hru Dukla určitě nevyužije, neboť v útočném pásmu nedovoleně bránil soupeře Lukáš Jícha.

    Na vyloučení: 2-2.
     
    14:43
    Nejproduktivnější hráč hostí Tomáš Fořt dostává dvě minuty za držení pronikajícího Beránka ve vlastním pásmu u levého kruhu. Využije Dukla i druhou přesilovku?

    Na vyloučení: 1-2.
    Lukáš JÍCHA - 1:0
    Celé utkání můžete sledovat živě na www.hzstv1.cz
     
    10:22
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava se dostává v přesilové hře do vedení. Šafář od modré našel na levém kruhu Diviše, jenž ihned přihrál mezi kruhy pro LUKÁŠE JÍCHU. Jeho střela sice nebyla příliš povedená, ale prošla pod pravým ramenem překvapeného Zelenky do sítě. Asistence: Richard Diviš, Ondřej Šafář.
     
    08:37
    Přesilovou hru si vyzkouší také Dukla Jihlava, jelikož Karel Plášek (SUM) ve středním pásmu nedovoleně bránil soupeře.

    Na vyloučení: 1-1.
     
    06:03
    Zatím největší šance Dukly. Harkabus dostal přihrávku na pravý kruh od Kohouta. Bleskově vystřelil, jenže trefil pouze vzdálenější tyč branky Zelenky. Poté se zdálo, že byl Mrňa hákován, ovšem hraje se dále.
     
    01:50
    Ondřej Šafář (JIH) dostává dvě minuty za nedovolené bránění.

    Na vyloučení: 1-0.
    Marken.cz

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 11. Jícha (Diviš, Šafář), 29. Štebih (Diviš), 51. Beránek (Důras, Skořepa), 55. Březina (Prokš, Anděl), 60. Kolář (Štebih, Jícha) – 54. Fořt (Milfait, Holík)


    HC Dukla Jihlava: Škarek (Honzík) – Bilčík, Štebih, Šafář, Škůrek, Grebenyuk, Parýzek, Dobrovolný – Beránek, Skořepa, Důras – Diviš, Jícha, Kolář – Harkabus, Mrňa, Kohout – Anděl, Březina, Prokš. Trenér: Petr Vlk
    DRACI PARS ŠUMPERK: Zelenka (Svoboda) – Holík, Zdráhal, Sedlák, Puzič, Drtil, Gewiese, Bažant – Fořt, Vrdlovec, Milfait – Hlinka, Plášek, Staněk – Brunec, Miškovský, Haas – Hroch, Prokop, Ostřanský. Trenér: Milan Mazanec

    Rozhodčí: Dědek – Adamec, Hanzlík

    Diváci: 1025
    bahis siteleri