HC Plzeň – Liberec 5:2 (kon.) | Mountfield HK – Kladno 3:4 (po pr.) | Zlín – Olomouc 2:4 (kon.)
Třinec – Kometa Brno 5:2 (kon.) | Č. Budějovice – HC Litvínov 1:3 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
5:2 (2:0, 1:0, 2:2)
HC Kometa Brno
Čtvrtek 21.01.2016, 18:00 • Werk aréna • DHL Extraliga juniorů • 35. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    53:27
    Kometa právě vstřelila branku!
    A hosté nakonec z tlaku vytěžili druhý gól, když z blízkosti branky zamířil přesně ADAM GAJARSKÝ. Asistence: Jakub Boltvan, Tomáš Havránek.
     
    45:14
    Třinec právě vstřelil branku!
    A je tady gól v oslabení, o který se postaral MATEJ MURÍN. Třinecký hráč nabruslil do útočného pásma a od pravého kruhu vyslal prudkou ránu, kterou propálil brněnského gólmana. Asistence: Michal Roman, Alex Pisarik.
     
    41:30
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři ovšem přispěchali s rychlou odpovědí. Po střele Doudery se zdálo, že má Dostál puk pod kontrolou, ale nebylo tomu tak a po dorážce JAKUBA LACKY mohl brněnský mladík lovit puk ze své sítě. Asistence: Lukáš Doudera.
     
    40:45
    Kometa právě vstřelila branku!
    Prvního gólu se dočkali také hosté, když za zády Loubala skončila prudká rána LIBORA ZÁBRANSKÉHO od modré čáry. Asistence: Richard Garčic.
     
    35:12
    Třinec právě vstřelil branku!
    Rychlý kontr Ocelářů nakonec slaví úspěch. Puk až za záda Dostála dostal ROBIN ŠVAŇA a svým druhým dnešním gólem upravil náskok domácího týmu. Asistence: Adam Flok.
     
    16:54
    Třinec právě vstřelil branku!
    Nakonec se však Oceláři druhého gólu přece jen dočkali. Další střelecký pokus měl na svědomí ROBIN ŠVAŇA a puk z jeho hole pomalu zaplul do brněnské sítě. Asistence: Filip Haman.
     
    07:46
    Třinec právě vstřelil branku!
    Po ráně Pisarika hostující gólman nevěděl, kde má kotouč a po dorážce LUKÁŠE JAŠKA jej mohl lovit ze své sítě. Asistence: Jakub Lacka, Alex Pisarik.

    Martina Sikorová

    Branky a nahrávky: 8. Jašek (Lacka, Pisarik), 17. Švaňa (Haman), 36. Švaňa (Flok), 42. Lacka (Doudera), 46. Murín (Michal Roman, Pisarik) – 41. Zábranský (Garčič), 54. Gajarský (Boltvan, Havránek)


    HC Oceláři Třinec: Loubal (Ovčaří) – Pisarik, Zahradníček, Michal Roman, Stránský, M. Adámek, L. Doudera, J. Adámek, Haman – Švaňa, Jašek, Flok, Kvasnica, M. Kovařčík, Sztwiertnia, Hladonik, Lacka, Murín, Lorek
    HC Kometa Brno: Dostál (Krček) – Furch, Mikyska, Štancl, Zábranský, Kubeš, Sedláček, Kupčík, Havlát, Novák, Dvořák, Kratochvíl, Nováček, Garčic, Dupljaku, Havránek, Boltvan, Grünwald, Gajarský

    Rozhodčí: Mrkva – Bojda,Mikler
    bahis siteleri