Kraj Vysočina – Praha 0:3 (kon.) | Královéhradecký kraj – Moravskoslezský kraj 3:2 (kon.) | Ústecký kraj – Jihočeský kraj 4:5 (1:2 po s.n.)
Kraj Vysočina – Moravskoslezský kraj 1:3 (kon.) | Královéhradecký kraj – Praha 4:5 (kon.)
konec
Kraj Vysočina
0:3 (0:0, 0:2, 0:1)
Hlavní město Praha
Čtvrtek 21.01.2016, 08:00 • ZS Ivana Hlinky • Olympiáda dětí a mládeže • Semifinále
Partner:
     
    31:13
    Pražský výběr právě vstřelil branku!
    Krásná souhra a je to o tři branky! Prymula žabkou uvolnil MARCELA ČÍŽKA, který udělal ještě kličku do protisměru a zasunul kotouč za ležícího Chaloupka. Asistence: Patrik Prymula.
     
    28:38
    Pražský výběr právě vstřelil branku!
    No, tak jsem to zakřikl, Pražané odskakují na rozdíl dvou branek! Janča vysunul PATRIKA PRYMULU, který se ze strany natlačil před Chaloupku a kotouč mu mezi betony poslal do sítě! Asistence: Jakub Janča.
     
    21:20
    Pražský výběr právě vstřelil branku!
    Pražský výběr jde do vedení a zimním stadionem Ivana Hlinky se line "Goal song"! Gluzman vypálil od modré čáry a Chaloupek vyrazil jeho ránu do strany. Tam stál pohotový JAKUB JANČA, který dorazil kotouč do sítě! Asistence: Simeon Gluzman.

    Martin Stříbrný

    Branky a nahrávky: 22. Janča (Gluzman), 29. Prymula (Janča), 32. Čížek (Prymula)


    Kraj Vysočina: Chaloupek (Dobrovolný) – Piskač, Homola, Vlk, Dvořák, Křišta, Pacík, Juda, Smolko, Rašín – Brož, Zadražil, Kulhánek, Chlubna, Krajíček, Jindra, Najman, Křehlík, Teplý, Čermák, Svoboda.
    Hlavní město Praha: Škorpík (Dusil) – Kučera, Klapka, Haš, Bureš, Kumpošt, Najman, Bláha, Fleishman – Janča, Petrák, Křenek, Prymula, Čížek, Pšenička, Gluzman, Vitouch, Vlček, Najman, Obadal, Kulma
    bahis siteleri