Helas Brno – Zruč n/S 1:4 (kon.) | Rádio Krokodýl Brno – Hradec Králové 5:1 (kon.) | Slavia – Tango Brno 1:5 (kon.)
Chrudim – Sparta 8:2 (kon.) | Interobal Plzeň – Česká Lípa 10:5 (kon.) | Kladno – Vysoké Mýto 1:7 (kon.)
konec
FK Chrudim
8:2 (4:1)
Sparta Praha
Pátek 22.01.2016, 20:001. Futsal liga • 16. kolo
Předzápasové kurzy
     
    39:15
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Poslední slovo přece jen chtějí mít chrudimští futsalisté! Lukáš Rešetár připravil míč na střed pro DENTINHA, který chladnokrevně po zemi navýšil skóre na 8:2!
     
    38:46
    Sparta právě vstřelila branku!
    I hosté ještě promlouvají do střelecké listiny, k balonu se v předbrankovém prostoru dostal IGOR VODECKÝ, který prudkou ranou pod víko prostřelil Jakuba Žďánského – 7:2!
     
    38:37
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Do střelecké listiny se minutu a půl před koncem zapisuje také MICHAL KOVÁCS, který poslal svoji dělovku pravačkou do břevna a s pomocí bránícího hráče následně dostal balon do sítě Sparty – 7:1!
     
    35:20
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Sparta je v současné době psychicky hodně dole a Chrudimští toho dosyta využívají! Šestý gól připravil TOMÁŠ KOUDELKA, který se zády k brance otočil a pod nohama Vozára dopravil míč až do sítě – 6:1!
     
    34:54
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Pátý gól Chrudimi sice přišel, Sparta si ho ale dala naprosto sama! JAN KŘEMEN (vlastní) přihrával v poklidu balon brankáři Vozárovi, který ale s jeho pasem zřejmě nepočítal, nedokázal ho zpracovat a pustil balon až do vlastní sítě – 5:1!
     
    19:32
    Chrudim právě vstřelila branku!
    A právě Radim Záruba se pomstil tím nejlepším možným způsobem! Připravil totiž míč do gólové šance pro MATĚJE SLOVÁČKA, který vykoupal Martina Mareše a vrátil ERA-PACKu třígólové vedení – 4:1!
     
    18:12
    Sparta právě vstřelila branku!
    S blížícím se koncem prvního poločase se hosté dostávají na dostřel! Pohledná kombinace na jeden dotek zamířila až na vzdálenější tyč, kde se štěstím procpal míč do chrudimské sítě MICHAL JANÁK – 3:1!
     
    13:05
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Na začátku čtrnácté minuty prvního poločasu se chrudimští futsalisté prosazují potřetí! Akci až do kuchyně předvedli Dentinho s FELIPEM, druhý jmenovaný již pohodlně upravil na rozdíl tří gólů – 3:0!
     
    07:26
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Sparta si sice dokázala vypracovat kvalitní příležitosti, skórují však zatím pouze Chrudimští! Lukáš Rešetár našel milimetrovou přihrávkou na brankové čáře MICHALA MAREŠE, který již neměl složitou práci – 2:0!
     
    04:28
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Toto tvrzení však o čtyři vteřiny později již neplatí! RADIM ZÁRUBA se kousek za půlící čárou uvolnil rychlou kličkou doprava a po zemi prostřelil na zadní tyč padajícího Martina Mareše – 1:0!

    Petr Dejnožka

    Branky: 5. Záruba (Felipe), 8. M. Mareš (Rešetár), 14. Felipe (Dentinho), 20. Slováček (Felipe), 35. Křemen (vla.), 36. Koudelka, 39. Kovács (Dentinho), 40. Dentinho (Rešetár) – 19. Janák (Křemen), 39. Vodecký


    FK Chrudim: Žďánský (Ton) – Záruba, M. Mareš, Koudelka, Dentinho, Kovács, Rodrigo, Rešetár, Slováček, Felipe
    Sparta Praha: Martin Mareš (21. Vozár) – Holeček, Sop, Vodecký, Fichtner, Havrda, Jaráb, Hanzlík, Křemen, Arcent, Rott

    Rozhodčí: Ježek, Kliner
    bahis siteleri