Gamaspol Jeseník – Egretta Bílovice n. S. 5:3 (kon.) | Třinec – Vyškov 8:3 (kon.) | Zlín – Nasan Brno 4:1 (kon.)
Volfířov – VŠB-TU Ostrava 12:4 (kon.)
konec
SKP Ocel Třinec
8:3 (5:0)
Amor Kloboučky Vyškov
Pátek 22.01.2016, 20:00 • Sportovní hala STARS Třinec • 2. Futsal liga východ • 15. kolo
     
    39:22
    Vyškov právě vstřelil branku!
    MILAN ŠEVČÍK střelou po zemi k pravé tyči překonal Kreželoka a snížil na 8:3.
     
    34:33
    Vyškov právě vstřelil branku!
    Hosté se možná vracejí do zápasu. Brankář Kotulán rozehrál útočnou akci, kterou zakončil střelou ze středu JAROMÍR GRIM. Brankář Kreželok si sáhl na míč, ale před brankovou čárou ho zastavit nedokázal. Asistence: Jan Kotulán – 8:2.
     
    33:35
    Vyškov právě vstřelil branku!
    Vyškov se dočkal čestného úspěchu. Prudkou střelu SEBASTIANA PALLY tečoval před Kreželokem jeden z domácích hráčů a připravil třineckého brankáře o nulu. Asistence: Jaromír Grim – 8:1.
     
    33:09
    Třinec právě vstřelil branku!
    Hattricku docílil i LUKÁŠ BARON, který v souboji s gólmanem nasadil Kotulánovi jesličky a navýšil účet zápasu na 8:0. Asistence: Filip Buryan.
     
    29:02
    Třinec právě vstřelil branku!
    Samek vysunul za vyškovskou obranu DAVIDA KANTORA, třinecký útočník kličkou zmátl brankáře Kotulána a do prázdné brány uzavřel hattrick! Asistence: Miroslav Samek – 7:0!
     
    23:34
    Třinec právě vstřelil branku!
    V další šanci už byli domácí úspěšní. FILIP BURYAN se uvolnil na desátém metru a střelou k tyči přidal šestý gól. Bez asistence.
     
    17:13
    Třinec právě vstřelil branku!
    Domácí faul na Barona potrestali pátým gólem. Baron rozehrál standardní situaci na volného DAVIDA KANTORA, který z druhé strany napálil míč do poloodkryté brány! Asistence: Filip Buryan – 5:0.
     
    11:35
    Třinec právě vstřelil branku!
    DAVID KANTOR nachytal vyškovského obránce svým postavením na hruškách. Vyškovský hráč si myslel, že má vedle sebe ještě spoluhráče, začal hlídat prostor pro přihrávku, čehož využil třinecký hráč a přesnou střelou k tyči zvýšil na 4:0! Bez asistence.
     
    08:50
    Třinec právě vstřelil branku!
    Hostům oddechový čas nepomohl. Po nepovedené akci soupeře domácí zaútočili a po přihrávce Buryana LUKÁŠ BARON střelou o tyč zvýšil na 3:0! Asistence: Filip Buryan.
     
    08:11
    Třinec právě vstřelil branku!
    Kantor krásně našel u branky zcela volného LUKÁŠE BARONA, pro kterého nebyl problém uklidit míč do poloodkryté branky! Asistence: David Kantor – 2:0!
     
    07:49
    Třinec právě vstřelil branku!
    DARIUSZ SIEROTA se u pravé postranní čáry opřel do míče a tvrdou střelou napálil míč do vyškovské branky! Asistence: Lukáš Mendrok – 1:0!

    Igor Mainka

    Branky: 8. Sierota (Mendrok), 9. Baron (Kantor), 9. Baron (Buryan), 12. Kantor, 18. Kantor (Buryan), 24. Buryan, 30. Kantor (Samek), 34. Baron (Buryan) – 34. Palla (Grim), 35. Grim (Kotulán), 40. Ševčík (10 m kop)

    Karty:   22. Sierota (TRI), 39. Samek (TRI), 40. Przyczko (TRI) – 18. Palla (VSK), 28. Grim (VSK)


    SKP Ocel Třinec: Kreželok (Sikora) – Baron, Opluštil, Samek, Mendrok, Przyczko, Hudzieczek, Očadlík, Sierota, Kantor, Kisza, Kalfas, Buryan
    Amor Kloboučky Vyškov: Kotulán (Šrámek) – Ševčík, Grim, Král, Tichý, Chubirka, Forró, Palla

    Rozhodčí: Tomeš – Zbožínek

    Diváci: 300
    bahis siteleri