NY Islanders – Detroit 2:4 (kon.) | Philadelphia – Boston 2:3 (kon.) | Columbus – Montreal 5:2 (kon.)
NY Rangers – Buffalo 6:3 (kon.) | Dallas – Calgary 2:1 (kon.) | Minnesota – Arizona 1:2 (0:1 po s.n.)
konec
Philadelphia Flyers
2:3 (0:2, 1:0, 1:1)
Boston Bruins
Úterý 26.01.2016, 01:00 • Wells Fargo Center, Philadelphia • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:06 Brett CONNOLLY - 2:3
     
    58:06
    Bruins právě vstřelili branku!
    BRETT CONNOLLY předvedl skvělou teč a s největší pravděpodobností rozhoduje o vítězství Bostonu Bruins v dnešním zápase!! Zdeno Chára na levém křídle od modré čáry nahodil na bránu a Brett Connolly puk fantastickou tečí srazil mezi betony Michala Neuvirtha. Asistence: Zdeno Chára, Kevan Miller.
    52:08 Wayne SIMMONDS - 2:2
     
    52:08
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    WAYNE SIMMONDS střílí druhý gól v dnešním zápase a opakuje se vývoj zápasu z posledního střetnutí mezi oběma týmy!! Stav utkání je vyrovnaný 2:2. Wayne Simmond se u levé tyče dostal k puku po nádherné přihrávce Jakuba Voráčka od modré čáry napříč útočným pásmem a uklidil puk do prázdné brány. Tentokrát Wayne Simmonds zamířil přesně do levého horního rohu. Asistence: Jakub Voráček, Michael Del Zotto.
    23:45 Wayne SIMMONDS - 1:2
     
    23:45
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    WAYNE SIMMONDS využívá přesilovou hru a vrací Philadelphii Flyers zpět do zápasu!! Tuukka Rask předvedl po střele Shaynea Gostisbeherea od modré čáry dobrý zákrok, u levé tyče se ale dostal k puku Brayden Schenn, který ho přihrál před bránu Wayneovi Simmondsovi, a ten ho dorazil z blízkosti do prázdné brány. Asistence: Brayden Schenn, Shayne Gostisbehere.
    17:27 Brad MARCHAND - 0:2
     
    17:27
    Bruins právě vstřelili branku!
    BRAD MARCHAND využívá přesilovou hru a dvacátým gólem v letošní sezóně NHL zvyšuje na 2:0!! Zdeno Chára přihrál do pravého kruhu pro vhazování přes šířku útočného pásma Bradu Marchandovi, který bez přípravy zamířil střelou zápěstím pod horní tyč. Asistence: Zdeno Chára, Colin Miller.
    05:04 Patrice BERGERON - 0:1
     
    05:04
    Bruins právě vstřelili branku!
    PATRICE BERGERON využívá přesilovou hru a střílí svůj devatenáctý gól v letošní sezóně NHL!! Ryan Spooner našel před bránou přihrávkou z pravého kruhu pro vhazování Patrice Bergerona, který do ní nastavil hůl a usměrnil puk mezi betony Michaela Neuvirtha. Asistence: Ryan Spooner, David Krejčí.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 24. Simmonds (Schenn, Gostisbehere), 53. Simmonds (Voráček, Zotto) – 6. Bergeron (Spooner, Krejčí), 18. Marchand (Chára, C. Miller), 59. Connolly (Chára, K. Miller)


    Philadelphia Flyers: Neuvirth (Mason) – Del Zotto, Gudas, Schultz, Streit (A), Manning, Gostisbehere – Voráček, Giroux (C), Simmonds (A) – Read, Raffl, Schenn – VandeVelde, Bellemare, White – Umberger, Laughton, Weal. Hlavní trenér: Dave Hakstol.
    Boston Bruins: Rask (Gustavsson) – Chára (C), Trotman, Seidenberg, C. Miller, Krug, K. Miller – Marchand, Bergeron (A), Connolly – Spooner, Krejčí (A), Eriksson – Beleskey, Kemppainen, Pastrňák – Rinaldo, Talbot, Hayes. Hlavní trenér: Claude Julien.

    Rozhodčí: Dan O'Halloran, Frederick L'Ecuyer – Brian Murphy, Jonny Murray
    bahis siteleri