NY Islanders – Detroit 2:4 (kon.) | Philadelphia – Boston 2:3 (kon.) | Columbus – Montreal 5:2 (kon.)
NY Rangers – Buffalo 6:3 (kon.) | Dallas – Calgary 2:1 (kon.) | Minnesota – Arizona 1:2 (0:1 po s.n.)
konec
Columbus Blue Jackets
5:2 (1:1, 1:1, 3:0)
Montreal Canadiens
Úterý 26.01.2016, 01:00 • Nationwide Arena, Columbus (kapacita 18500 míst) • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:35 Cam ATKINSON - 5:2
     
    59:35
    Columbus právě vstřelil branku!
    Tak nakonec je tu ještě jedna branka a hattrick v podání CAMA ATKINSONA! Domácí se dostali do přečíslení tří na jednoho a po parádní kombinaci mezi s Jennerem poslal Brandon Dubinsky parádní přihrávku na Atkinsona, který střílel do poloprázdné branky! Asistence: Brandon Dubinsky a Boone Jenner.
    58:48 Brandon SAAD - 4:2
     
    58:48
    Columbus právě vstřelil branku!
    Hostům se ovšem hra bez brankáře vůbec nepovedla. Přišla rychlá ztráta puku, domácí se navíc dostali ke kotouči v útočném pásmu, Alexander Wennberg z rohu přihrál před branku na BRANDONA SAADA, který neměl problém vstřelit svou druhou branku v dnešním zápase! Asistence: Alexander Wennberg.
    49:06 Brandon SAAD - 3:2
     
    49:06
    Columbus právě vstřelil branku!
    Domácí se opět ujímají vedení! Scott Hartnell zpoza branky vytáhl hru na modrou čáru, odkud vypálil Justin Falk. Puk zastavil Jeff Petry, jenže tak smolně, že se odrazil přímo k BRANDONU SAADOVI, na nějž zívala prázdná branka! Asistence: Justin Falk a Scott Hartnell.
    28:36 P. K. SUBBAN - 2:2
     
    28:36
    Montreal právě vstřelil branku!
    Máme opět srovnáno! V NHL hodně nevídaný moment, Joonas Korpisalo si totiž nedával moc pozor na tvrdou ránu P. K. SUBBANA ze středního pásma a kotouč skončil až v jeho síti! Asistence: Andrej Markov a Brendan Gallagher.
    22:52 Cam ATKINSON - 2:1
     
    22:52
    Columbus právě vstřelil branku!
    Domácí se ujímají vedení! CAM ATKINSON si vzal volný kotouč za montrealskou brankou, zbavil se bránícího Plekance, vybruslil s pukem do střelecké pozice a bekhendovou střelou překvapil Mika Condona! Asistence: Brandon Dubinsky a Boone Jenner.
    14:40 Cam ATKINSON - 1:1
     
    14:40
    Columbus právě vstřelil branku!
    Je srovnáno! Před branku se nejdříve probíjel Boone Jenner, byl ale zastaven. Puk se odrazil přímo k Brandonu Dubinskymu, který našel přesně CAMA ATKINSONA, jenž zametl puk do branky Montrealu! Asistence: Brandon Dubinsky a Boone Jenner.
    10:39 Brendan GALLAGHER - 0:1
     
    10:39
    Montreal právě vstřelil branku!
    Hostům se přesilovka 5 na 3 podařila využít! Po trochu váhavé kombinaci přihrál Subban na levou stranu BRENDANU GALLAGHEROVI, jehož přihrávku na Plekance napříč pásmem si do vlastní branky srazil obránce Jack Johnson! Asistence: P. K. Subban a Jeff Petry.

    Adam Lacek

    Branky a nahrávky: 15. Atkinson (Dubinsky, Jenner), 23. Atkinson (Dubinsky, Jenner), 50. Saad (Falk, Hartnell), 59. Saad (Wennberg), 60. Atkinson (Dubinsky, Jenner) – 11. Gallagher (Subban, Petry), 29. Subban (Markov, Gallagher)


    Columbus Blue Jackets: Korpisalo (Forsberg) – Murray, Jones, Johnson, Falk, Tjutin, Prout – Jenner, Dubinsky, Atkinson – Hartnell, Wennberg, Saad – Rychel, Karlsson, Foligno (C) – Calvert, Campbell, Bourque. Trenér: John Tortorella.
    Montreal Canadiens: Condon (Scrivens) – Subban, Markov, Jemelin, Petry, Beaulieu, Barberio – Pacioretty (C), Plekanec, Gallagher – Weise, Desharnais, Galchenyuk – Carr, Eller, Fleischmann – Smith-Pelly, Mitchell, Flynn. Trenér: Michel Therrien.

    Rozhodčí: Nicholson, Joannette – Alphonso, Driscoll

    Diváci: 11927
    bahis siteleri