NY Islanders – Detroit 2:4 (kon.) | Philadelphia – Boston 2:3 (kon.) | Columbus – Montreal 5:2 (kon.)
NY Rangers – Buffalo 6:3 (kon.) | Dallas – Calgary 2:1 (kon.) | Minnesota – Arizona 1:2 (0:1 po s.n.)
konec
New York Rangers
6:3 (1:1, 1:0, 4:2)
Buffalo Sabres
Úterý 26.01.2016, 01:30 • Madison Square Garden, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:24 Derick BRASSARD - 6:3
     
    59:24
    Rangers právě vstřelili branku!
    Šestatřicet sekund před koncem zápasu je definitivně rozhodnuto. Další střelu Bogosiana zablokoval Fast. O pár vteřin později vypálil ze středního pásma DERICK BRASSARD, který trefil opuštěnou branku a připsal si už pátý kanadský bod v zápase. Bez asistence.
     
    57:52
    Hostující klec je prázdná, Šavle se pokusí zdramatizovat utkání v šesti hráčích v poli.
    49:23 Mats ZUCCARELLO - 5:3
     
    49:23
    Rangers právě vstřelili branku!
    Gólové hody v Madison Square Garden pokračují! Jezdci využívají přesilovou hru a podruhé v zápase vedou dvougólovým rozdílem. Brassard podržel kotouč na pravé straně, Stepan poté z levého kruhu naservíroval přihrávku MATSU ZUCCARELLOVI, který střelou z první překonal přesunujícího se gólmana. Asistence: Derek Stepan, Derick Brassard.
     
    48:32
    Vyloučení v týmu Buffalo Sabres (Legwand – 2 min., hákování).
    46:44 J. T. MILLER - 4:3
     
    46:44
    Rangers právě vstřelili branku!
    Úžasná kombinace Jezdců brzdí rozjezd Šavlí, které musí znovu dotahovat! J.T.MILLER přihrál mezi kruhy Fastovi, jehož střelu Bogosian nasměroval zpět k Millerovi, jenž už to neměl s nasměrováním puku do prázdné branky složité. Asistence: Jesper Fast, Derick Brassard.
    45:44 Zemgus GIRGENSONS - 3:3
     
    45:44
    Sabres právě vstřelili branku!
    Hosté v rozmezí minuty a čtvrt dohnali manko a rázem je srovnáno na 3:3! Eichel potáhl kotouč po levé straně a posunul jej k ZEMGUSU GIRGENSONSOVI, který bezchybným bekhendovým blafákem nedal Lundqvistovi žádnou šanci. Aisstence: Jack Eichel.
    44:31 Zemgus GIRGENSONS - 3:2
     
    44:31
    Sabres právě vstřelili branku!
    Šavle se krátce po inkasované brance dostávají zpět do hry o body! Eichel na levé straně obalamutil Staala a dostal kotouč k lotyšskému útočníkovi ZEMGUSU GIRGENSONSOVI, který se z předbrankového prostoru nemýlil a překonal Lundqvista. Asistence: Jack Eichel, Matt Moulson.
    41:06 Derick BRASSARD - 3:1
     
    41:06
    Rangers právě vstřelili branku!
    Kane uspěl v několikavteřinovém boji u mantinelu jen částečně, odražený kotouč u modré čáry rukou zastavil Klein, po jehož pasu Fast nahodil do předbrankového prostoru, kde se od brusle DERICKA BRASSARDA vydal puk do branky. O kopnutí se v žádném případě nejednalo, a tak domácí vedou už o dvě branky. Asistence: Jesper Fast, Kevin Klein.
     
    37:37
    Velká škoda pro Šavle! Eichel svou další ranou Lundqvista překonal, ale brankovou konstrukci už nikoliv.
     
    36:37
    Šavle si v závěru druhé části zahrají vůbec první přesilovou hru. Za podražení Eichela je na dvě minuty vyloučen Derek Stepan.
    34:51 Viktor STALBERG - 2:1
     
    34:51
    Rangers právě vstřelili branku!
    A tato chyba se Šavlím vymstila, protože domácí krátce poté střílí vedoucí branku! Hayes dostal přihrávku do druhé vlny, puk mu kvůli zásahu vracejícího se Foligna při střele sice utekl, ale to jen k VIKTORU STALBERGOVI, který z otočky překvapil Johnsona střelou mezi betony. Asistence: Kevin Hayes, Oscar Lindberg.
     
    27:26
    Hra se rychle přesunula na druhý konec hřiště. Před Johnsonem se zničeno nic zjevil Zuccarello, který ze dvou metrů trefil tyč!
     
    21:52
    Cody Franson ve středu hřiště zahákoval unikajícího Stalberga a stal se dalším vyloučeným na straně Šavlí.
     
    20:25
    Nechybělo moc a Jezdci znovu vedli! Zuccarello vypálil z pravé strany, kotouč prošel přes Johnsona k zadní tyči, kde byl Kreider, ale ten nenasměroval puk do odkryté klece.
     
    18:47
    Mark Pysyk v pohybu vzad fauloval kolenem a od sudích inkasoval menší trest.
    16:13 Brian GIONTA - 1:1
     
    16:13
    Sabres právě vstřelili branku!
    Hosté vyrovnávají pouhých osm vteřin po vhazování ve středním pásmu! Autorem branky je BRIAN GIONTA, který učebnicově tečoval Folignovo nahození z levé strany a Lundqvistovi prošel puk výstrojí až do branky. Asistence: Marcus Foligno, Zach Bogosian.
    05:58 J. T. MILLER - 1:0
     
    05:58
    Rangers právě vstřelili branku!
    Domácí z velkého náporu vytěžili úvodní branku zápasu! DYLAN McILRATH převzal od Yandlea přihrávku od modré čáry a z levého bodu pro vhazování střelou švihem trefil hokejku bránícího hráče od které se puk odrazil za záda Johnsona. Asistence: Keith Yandle, Derick Brassard.
     
    01:32
    Vyloučení v týmu Buffalo Sabres (Franson – 2 min., hákování).
     
    00:35
    Na druhé straně měl Johnson velké štěstí, když střelu Kreidera zastavila branková konstrukce!

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 6. Miller (McIlrath, Brassard), 35. Stalberg (Hayes, Lindberg), 42. Brassard (Fast, Klein), 47. Miller (Fast, Brassard), 50. Zuccarello (Stepan, Brassard), 60. Brassard – 17. Gionta (Foligno, Bogosian), 45. Girgensons (Eichel, Moulson), 46. Girgensons (Eichel)


    New York Rangers: Lundqvist (Raanta) – Girardi, McDonagh (C), Klein, Staal (A), McIlrath, Yandle – Fast, Brassard, Zuccarello – Miller, Stepan (A), Kreider – Stalberg, Hayes, Lindberg – Glass, Moore, Paille.
    Buffalo Sabres: Johnson (Lehner) – Ristolainen, Bogosian, Franson, McCabe, Pysyk, Weber – McGinn, R. O´Reilly (A), Kane – Moulson, Eichel, Girgensons – Foligno, Larsson, Gionta (C) – C. O´Reilly, Schaller, Legwand.

    Rozhodčí: Pochmara, St. Pierre – Cherrey, Sericolo

    Diváci: 18 006
    bahis siteleri