Mirandés – Sevilla 0:3 (kon.) | Las Palmas – Valencia 0:1 (kon.)
konec
CD Mirandés
0:3 (0:1)
Sevilla FC
Čtvrtek 28.01.2016, 20:00 • Estadio Municipal de Anduva • Španělský pohár • Čtvrtfinále
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:00.
     
    Dobrý večer všem příznivcům španělského fotbalu! V Copa del Rey jde do tuhého, čtvrtfinálové boje nabízejí své odvety a rozhoduje se o čtyřech nejlepších! My se společně zaměříme na duel mezi CD Mirandés a Sevillou! Výkop je stanoven na 20 hodin.
     
    Sevilla FC

    Sevilla zaostává v letošním ročníku domácí soutěže za očekáváním. Po tragickém vstupu se loňský vítěz Evropské ligy zvedá, avšak stále se nachází za pohárovými příčkami. Aktuálně patří Seville sedmé místo, když je jen o skóre za šestým Eibarem. Sevilla je hodně silná hlavně na domácí půdě. Na Estadio Municipal de Anduva prohrála pouze dvakrát z jedenácti pokusů. O víkendu zajížděla Sevilla na hřiště Atlética Madrid, se kterým dokázala ukopat bezbrankovou remízu, čímž sesadila madridský celek z ligového výsluní.

    Do poháru vstoupil úřadující vítěz Evropské ligy soubojem s Logrones, ve kterém potvrdila roli favorita a v obou utkáních zvítězila bez inkasované branky. V osmifinále vyzval Sevillu Real Betis, se kterým si slavnější celek z jihu Španělska poradil s velkým přehledem a postoupil do čtvrtfinále!
    V úvodním utkání zvítězila Sevilla na domácí půdě 2:0! Mirandés však předvedlo dobrý výkon a druhou branku domácího celku přidal až v závěrečné minutě nastavení Vitolo!

     
    CD Mirandés

    Druholigový celek ve své soutěži nikterak nezáří. Ve druhé nejvyšší soutěži patří Mirandés až devátá pozice, ale stále se drží na dostřel play-off o postup mezi ligovou smetánku. O víkendu zajíždělo překvapení letošního ročníku Copa del Rey k ligovému utkání na hřiště Zaragozy, kde dokázalo zvítězit 2:1!

    Naopak v pohárové soutěži je Mirandés největším překvapením letošní sezóny. Po napínavém souboji s Realem Oviedo čekala na Mirandés ligová Málaga. Outsider však v obou zápasech obstál a po výhrách 2:1 a 1:0 postoupil mezi šestnáct nejlepších. V osmifinále čekala na Mirandés La Coruňa. Po remíze z prvního zápasu zvládlo Mirandés souboj na hřišti soupeře a po výhře 3:0 nažhavilo své fanoušky na souboj se Sevillou!
     
    Úvodní zápas

    První duel čtvrtfinálového souboje se odehrál před týdnem na hřišti Sevilly. Prvoligový celek potvrdil roli favorita a už v první půli nakročil za vítězstvím díky brance N´Zonziho. Hosté však neodehráli vůbec špatný zápas, který skvělým výkonem podtrhl brankář Fernández. Až v poslední minutě nastaveného času přidal druhou branku Sevilly Vitolo, čímž zajistil svému celku výhodnější postavení do odvety.
     
    Úvodní sestavy:

    CD Mirandés: Raúl – Galán, Gaffoor, Cantero – Carlos, Lázaro, Carnicer, Kijera – Vélez, Prats, Oyarzun
    Náhradníci: Pérez, Ortiz, Sangalli, Provencio, García, Néstor, Rúper

    Sevilla FC: Soria- Coke, Rami, Carrico, Escudero – N´Zonzi, Iborra – Vitolo, Cristóforo, Konopljanka – Muňoz
    Náhradníci: Rico, Krychowiak, Kolodziejczak, Reyes, Kakuta, Llorente, Mariano

    Rozhodčí: Iňaki – Vicandi, Garrido.
     
    Oba týmy již nastoupily na hrací plochu. Domácí celek bude hrát v červených dresech, zatímco Sevilla zvolila bílou kombinaci.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Domácí zahájily výkopem dnešní utkání. Dlouhý míč okamžitě mířil na levou stranu, kde byl Carnicer, jež si dobrým pokrytím míče vymodlil faul.
     
    2
    Sevilla zatím nikam nepospíchá. N´Zonzi sice vybojoval míč ve středu hřiště, ale místo postupu vpřed zvolil přihrávku na Soriu.
     
    3
    Sevilla zahrávala přímý kop z vlastní poloviny. Dlouhý míč se snesl na hranici velkého vápna, kde nejvýše vyskočil Cristóforo, prodloužil balón za sebe, ale nikdo v bílem se k odraženému míči nedostal.
     
    4
    Hosté zatím nepůjčují domácímu celku míč. Rami sebral nejrychleji odkopnutý míč a okamžitě jej rozehrál do strany. Sevilla se prozatím do útoku příliš nežene.
     
    5
    Kijera získal balón těsně za půlící čárou, pokusil se vybídnout spoluhráče, jež si sběhl na jeho oblouček a okamžitě centroval před branku. Na hranici malého vápna zastavil míč Carrico.
     
    6
    Konopljanka prošel středem hřiště jako nůž máslem. Ukrajinský záložník obešel dva obránce soupeře, jenže před pokutovým území po souboji upadl. Naneštěstí pro Sevillu arbitr nedovolený zákrok neodpískal.
     
    7
    Prats bojoval o postranní čáry o dlouhý míč. V souboji s Escuderem dopravili míč do autu a asistent rozhodčího přisuzuje míč k nelibosti domácích příznivců Seville.
     
    8
    Penalta pro Sevillu! Coke centroval míč z pravé strany, domácí jej odpravili pouze na hranici vápna, kde si jej přebral Cristóforo, jež po kontaktu upadl!
    8. Faul uvnitř šestnáctky
     
    9
    Sevilla právě vstřelila branku!
    Sevilla se dostává do vedení! Míč si přichystal VICENTE IBORRA a přízemní střelou do protipohybu brankáře rozvlnil síť!
    9. Vicente IBORRA - 0:1
     
    10
    Domácí mohou odpovědět. Po faulu na polovině hřiště se všichni vysocí hráči Mirándes stěhují do pokutového území.
     
    11
    Vysoký míč doplachtil pouze na hranici malého vápna, kde se k němu nejrychleji dostal brankář Soria a jistým zásahem vyboxoval míč ven z nebezpečného území.
     
    12
    Trápení domácího celku v útočné fázi pokračuje. Za dlouhým míčem se hnal Prats, ale v souboji s obráncem si pomohl nedovoleným způsobem. Sevilla bude rozehrávat z vlastní poloviny.
     
    13
    Do obrovské šance se dostal Konopljanka! Záložník Sevilly si sběhl za obranu a počkal si na nadýchaný centr, který se volejem snažil dopravit za Raúlova záda, jenže o malý kousek minul branku!
    13. Konopljankův pokus mířil těsně mimo
     
    15
    Sevilla pokračuje v aktivní hře! Hosté se znovu nastěhovali na polovinu Mirandés a kombinují s míčem na kopačkách. Domácím nepomáhá ani vysoký presink.
     
    16
    Galán sice odpravil míč z vlastní poloviny až před branku soupeře. Po jeho odkopu však balón opustil hrací plochu a Sevilla zůstane na soupeřově polovině.
     
    17
    Po rychlé kombinace hostů na jeden dotek u levé postranní čáry se k míči dostal Coke. Centrem hledal lépe postaveného Muňoze, jenže mu míč adresoval na paty.
     
    18
    Po delší době se osmělili také domácí. Kijera sice několikrát zabránil hostům v odkopu míče z vlastní poloviny, ale poté se zamotal ve vlastních fintách.
     
    19
    Je tady první žlutá karta utkání! Za svůj přestupek proti pravidlům si ji na vlastní polovině vysloužil Carrico.
     
    20
    A domácí málem udeřili z přímého kopu. Rána ze střední vzdálenosti před Soriou rychle klesala a brankář Sevilly se musel rychle položit, aby míč zastavil.
     
    21
    Na druhé minutě pálil ze střední vzdálenosti Konopljanka. Ukrajinec si navedl míč na levou nohou a technickým pokusem poslal míč mimo tři tyče.
     
    22
    Krásná akce Vitola! Hostující záložník měl před sebou moře prostoru, zasekl si míč do středu hřiště a levačkou vyprášil Raúlovi rukavice! Domácí poté ještě měli problém s odkopem míče, ale nakonec těžkou situaci ustáli!
     
    23
    K další střele zpoza pokutového území napřáhl Coke. Jeho dělovka nabrala příliš velkou výšku a míč ohrozil pouze diváky za brankou.
     
    24
    Vitolo tentokrát předvedl své technické umění u rohového praporku, kde si pohrál s Kijerou. Domácí kapitán jej poté poslal nedovoleným způsobem k zemi a může být rád, že neviděl žlutou kartu.
     
    25
    Konopljanka si postavil míč a poslal před branku prudký centr. Jeden z domácích obránců přizvedl hlavou míč za brankovou čáru. Sevilla rozehraje rohový kop.
     
    26
    Ten se hostům vůbec nepovedl a po nepříliš důrazné ráně zpoza šestnáctky se míč dokutálel až do náručí Raúla. Domácí si na chvíli mohou oddechnout.
     
    27
    Mirandés se znovu nepovedla rozehrávka. Lazaro ze středu hřiště hledal obloučkem Pratse, který však jeho myšlenku nepochopil a zůstal stát.
     
    28
    Nyní se už domácí celek dostal k zakončení v pokutovém území. Na centr z pravé strany si naskočil Oyarzun, jehož hlavička Soriu nikterak nevystrašila. Domácí útočník navíc ve výskoku přivodil šrám Cokemu.
    28. Nepřesná hlavička Oyarzuna
     
    29
    Ani přes nepřesnosti Sevilly v rozehrávce se nikdo z domácích fotbalistů nedostál k odraženému míči. Escudero nakonec odehrál balón od postranní čáry.
     
    30
    Na druhé straně upaloval kupředu Konopljanka. Ukrajinská hvězda poslala nadýchaný centr do pokutového území do míst, kam si sbíhal Muňoz, jenž po kontaktu reklamoval ruku jednoho z domácích obránců. Sudí další penaltu nepíská.
     
    31
    Oyarzun se snažil obejít na levé straně Ramiho. Stoper Sevilly se nenechal rozhodit klamavým pohybem a vystál svého protivníka. Mirandés bude pouze vhazovat.
     
    32
    Oyarzunovi narostla křídla. Nejlepší hráč domácího celku na hřišti se u postranní čáry pustil do souboje s dvojicí protivníků. Jeho technické finesy však k ohrožení branky nevedly.
     
    33
    Máme tady další karetní trest! N´Zonzi poslal před pokutovým územím soupeře k zemi a rozhodčí jej po zásluze odměňuje.
     
    34
    Následná standardní situace nebezpečí pro Soriovu svatyni nepřinesla. Zakroucený centr nedoletěl do míst, kde byli vysocí hlavičkáři a hosté jej bez problémů odvrátili mimo vápno.
     
    35
    Tlak domácího celku je u konce. Snahu Mirandés na levé straně přerušil nedovolený zákrok. Sevilla se opět může vrhnout na útočení.
     
    36
    Hostům se však nepovedl přechod kupředu dle jejich představ, domácí se zmocnili míče, jenže centr z pravé strany mířící na Pratse stáhl do rukavic brankář Soria.
     
    37
    Před branku Sorii mířil další prudký centr. Míč poskakoval na hranici malého vápna, ale nikdo v červeném se k němu neprodral. Escudero poté balón potáhl do strany a odkopl jej do bezpečí.
     
    38
    Coke si po autovém vhazování narazil míč se spoluhráčem, naznačil centr a potáhl si míč blíže k čáře. Kijera mu tentokrát fintu nezbaštil a zabránil hostujícímu obránci v odcentrování.
     
    39
    Coke je v posledních minutách hodně aktivní. Sevilla zamkla soupeře před jeho brankou a kombinuje hlavně na pravé straně. Před Raúlovu branku zatím nepřilétl žádný centr.
     
    40
    Nádherná akce Sevilly! Vitolo mohl pálit zpoza vápna, ale raději se rozhodl vylepšit pozici Iborrovi. Autor doposud jediné branky si však trestuhodně zpracoval míč do hráče a připravil se o vyloženou šanci.
     
    41
    Ani Jevhen Konopljanka nedokázal poslal míč přes shluk těl do pokutového území. Od obránce se navíc míč odrazil znovu k Ukrajinci a poté šel za brankovou čáru. Raúl bude odkopávat od branky.
     
    42
    Domácí zahrávali standardní situaci. Do pokutového území se nastěhovali všichni vysocí hráči, jenže nadýchaný centr mířil pouze do míst, kde stál připravený Soria.
     
    43
    Z ničeho nic se k odraženému míči dostal Vélez, který si v souboji s dvěma protivníky přichystal balón ke střele, ale přes obranný val Sevilly už nedokázal vypálit.
     
    44
    Sevilla přestála i tuto pasáž domácí aktivity. Nápor Mirandés přerušil zbytečným faulem Lazaro, jež poslal k zemi N´Zonziho.
     
    45
    V poslední minutě první půle ještě Sevilla zahrávala rohový kop. K míči se postavil Konopljanka, který centrem na přední tyč našel naskakujícího Ramiho. Stoper Sevilly vybojoval pouze další roh.
     
    45
    Nastavuje se 1 minuta!
     
    45+1
    Tentokrát už Konopljanka nenašel nikoho v bílém dresu a hosté se musí rychle vracet, protože po levé straně postupuje Kijera.
     
    45+2
    První poločas skončil.
     
    První poločas je minulostí! Sevilla vstoupila do utkání o něco aktivněji a odměnou jí byla nařízená penalta! K exekuci pokutového kopu se postavil Iborra a s přehledem překonal Raúla! Poté si hosté vypracovali ještě několik slibných šancí. V největší z nich selhal Konopljanka. Největší rozruch před Soriou způsobil Oyarzun, jehož hlavička minula branku o pořádný kus. Pokud chtějí domácí postoupit do semifinále, musí ve druhém poločase vstřelit čtyři branky!
     
    Hráči se pomalu trousí z kabin zpět na hrací plochu. Druhá půle za malou chvíli začne.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Střídání v týmu CD Mirandés: ze hřiště odchází Oyarzun, přichází Provencio.
     
    46
    Střídání v týmu CD Mirandés: ze hřiště odchází Vélez, přichází Nestor.
     
    46
    Střídání v týmu CD Mirandés: ze hřiště odchází Galán, přichází García.
     
    47
    Po trojitém střídání na straně domácích Mirandés málem udeřilo. Po rohovém kopu musel před brankovou čárou zasahovat Carrico.
     
    48
    Konopljanka si chtěl navést míč do středu hřiště, ale po souboji s obráncem upadl. Podle rozhodčího se nejednalo o nedovolený zákrok a hra může pokračovat.
     
    49
    Druhá půle začala hodně opatrně. Ani jeden z týmů se nikam nežene. Carrico neposlal míč kolem stojícího hráče MIrandés, ale Sevilla zůstane u balónu i nadále.
     
    50
    Moreno vhodil míč z autového vhazování daleko za obranu Sevilly. Nikdo z domácích fotbalistů však nepřekonal beky hostujícího celku a Sevilla bude moci vhazovat.
     
    51
    Konopljanka nasadil soupeřovi jesličky a vyslal kupředu Escudera. Zesměšněný Moreno se stihl včas vrátit a načasovaným skluzem obránce Sevilly odzbrojil.
     
    52
    První střelu druhého poločasu měl na svědomí Prats. Prats si počkal na hranici ofsajdu, obdržel přihrávku, jenže slabou střelou Soriu nepřekvapil.
     
    53
    Nebezpečný centr z levé strany proletěl těsně před brankou Sevilly! Z levé strany se s míčem do vápna vřítil Nestor, který ještě hledal spoluhráče, ale z centru byla spíše nepovedená, byť nebezpečná střela.
     
    54
    Konopljanka držel míč dlouho na kopačce, čekal na nabíhajícího Escudera, kterému poté adresoval nepřesnou přihrávku. Levý bek Sevilly z ostrého úhlu netrefil zařízení.
     
    55
    Cristóforo zahrával přímý kop z velké vzdálenosti. Přetaženým centrem našel naskakujícího Ramiho. Stoper vedoucího celku však nezacílil přesně.
     
    56
    Hosté zahrávali rohový kop. Konopljanka si tentokrát narazil se spoluhráčem a předkládal před branku prudký centr. Do míče letícího kousek nad zemí vložil nohu Gaffoor a nebezpečí zažehnal.
     
    57
    Střídající Nestor se mohl ocitnout v další slibné šanci. To by si však musel pohlídat převzetí míče. První dotyk mu vůbec nevyšel, ukopl si míč daleko od nohy a odevzdal jej hostům.
     
    58
    Vitolo bojoval o odražený míč s velkou vervou. Hostující záložník si v souboji pomohl vysokou nohou, což rozhodčímu nemohlo uniknout. Domácí budou rozehrávat z vlastní poloviny.
     
    59
    Domácí zahrávali kop od rohového praporku. Carnicer vykouzlil ze své kopačky nadýchaný centr a Soria si ve vzdušném souboji s dotírajícími protihráči připsal dobrý zákrok.
     
    60
    Střídání v týmu CD Mirandés: ze hřiště odchází N´Zonzi, přichází Llorente.
     
    61
    Po dalším nepříliš jistém rozhodnutí rozhodčího v neprospěch domácího celku se na hlavu hlavního arbitra snáší hlasitý pískot z tribun.
     
    62
    Hra je v posledních minutách hodně rozkouskovaná. Oba týmy se k autovým vhazováním zrovna neženou a diváci dávají svou nespokojenost najevo stále hlasitěji.
     
    63
    Vitolo spálil obrovskou šanci! Po zpackané malé domů se Vitolo dostal k pomalému míči, dokonce obešel Raúla, jenže z vyložené pozice netrefil branku!
    63. Vitolo v obrovské šanci selhal
     
    64
    Na druhé straně se do šance mohli dostat domácí. Lazaro vybízel spoluhráče ke střele, jenže mu adresoval příliš pomalou přihrávkou. Sevilla může pospíchat kupředu.
     
    65
    A právě chybující Lazaro svou chybu napravil přerušením akce soupeře. Podle rozhodčího to bylo proti pravidlům. Lazaro navíc vidí žlutou kartu.
     
    66
    Sevilla dlouho otálela s rozehrávkou. Nakonec se vysoký míč snesl k nohám Konopljanky, ten jej předložil Escuderovi, který si s balónem hrál tak dlouho, až o něj přišel.
     
    67
    Coke se skvěle vrátil a po sprintu přes půl hřiště dokonce předskočil dotírajícího Nestora. Domácí útočník navíc povalil svého strážce k zemi, což se sudímu nelíbilo.
     
    68
    Další obrovská šance Sevilly! Po kombinaci Konopljanky a Escudera se k odraženému míči dostal Llorente, který stál sám před Raúlem, ale z těsné blízkosti nedokázal strážce domácí svatyně prostřelit!
     
    69
    Cristóforo zastavil zezadu unikajícího soupeře a za svůj počin vidí žlutou kartu.
     
    69
    Střídání v týmu Sevilla FC: ze hřiště odchází Konopljanka, přichází Kakuta.
     
    70
    Sevilla právě vstřelila branku!
    Sevilla definitivně potvrzuje svůj postup do semifinále! Domácí na levé straně neuhlídali náběh Escudera, který předložil míč Vitolovi, jež prudkou přihrávkou po zemi našel volného JUANA MUŇOZE a ten s přehledem dopravil míč do sítě!
    70. Juan MUŇOZ - 0:2
     
    72
    A hostům dvoubrankové vedení nestačí! Za kolmou přihrávkou pospíchal střídající Llorente, kterému chyběly dva kroky k tomu, aby stanul sám před Raúlem.
     
    73
    Domácí se pokoušeli alespoň o čestnou odpověď. Centr z levé strany směřoval na vzdálenější tyč, jenže před nabíhajícím hráčem uzmul míč Escudero.
     
    74
    Mirandés zahrávalo rohový kop. Ani teď však domácí tým neohrozil branku Sevilly. Přetažený centr dopadl pouze na hlavu připraveného obránce.
     
    75
    Zpoza pokutového území napřáhl k dělovce Lázaro. Jeho tvrdá přízemní střela si sice našla cestičku mezi obránci, ale míč minul pravou tyč o dobré čtyři metry.
     
    76
    Krásná akce Sevilly! Hosté dokonce dosáhli třetího gólu, jenže přihrávka Kakuty za obranu směřovala do ofsajdu!
    76. Sevilla vstřelila gól z ofsajdu
     
    77
    Domácí ztratili míč na levé straně, Vitolo se jej snažil potáhnout kupředu, ale při svém postupu byl zastaven nedovoleným způsobem. Sevilla zůstane u míče.
     
    78
    Kakuta srdnatě bojoval u rohového praporku s Garcíou. Střídající hráč Sevilly nakonec svého soka neobešel, ale vybojoval pro svůj tým výhodu autového vhazování.
     
    79
    Llorente si na hranici malého vápna naskočil na nadýchaný centr z pravé strany. Střídající útočník hostujícího celku měl spoustu času zamířit, ale nakonec poslal hlavičku do náruče Raúla!
    79. Llorenteho hlavičkový pokus mířil doprostřed brány
     
    80
    Deset minut před koncem přichází další karetní trest. Dalším potrestaným na straně domácích je Kijera.
     
    81
    Střídání v týmu Sevilla FC: ze hřiště odchází Carrico, přichází Kolodziejczak.
     
    82
    Christóforo si dobře pokryl míč tělem a vracející se soupeř jej povalil na trávník. Utkání se už pouze dohrává. Sevilla s přehledem kráčí do semifinále.
     
    83
    Llorente s Kakutou zavařili obraně domácího celku. Druhý jmenovaný ještě vysunul rozběhnutého Iborru, ale tomu utekl míč do zámezí. Raúl bude odkopávat od branky.
     
    84
    Na druhé straně se domácí dožadovali rohového kopu. Rozhodčí ve spolupráci s asistentem usoudil, že Soria zastavil míč ještě před brankovou čárou.
     
    85
    Carnicer obdržel přihrávku přesně do pohybu a bez přípravy odcentroval do pokutového území. Po sraženém centru zahrají domácí další rohový kop.
     
    86
    Jeho exekuce se jim vůbec nepovedla a k rychlému protiútoku našlápl Muňoz. Autor druhé branky dnešního utkání se snažil zaseknout míč kolem obránce, jenže ten jeho úmysl bravurně přečetl a nepustil jej do šance.
     
    87
    Držení míče: 43% – 57%
     
    88
    Domácí se málem dočkali alespoň čestné branky! Na nadýchaný centr si sám na hranici malého vápna neskočil Néstor. Střídající útočník mířil k tyči, ale k jeho smůle trefil právě brankovou konstrukci!
    88. Néstor nastřelil tyč
     
    89
    Rami dlouho váhal s rozehrávkou až se k němu seběhli hned tři hráči Mirandés. Stoper Sevilly raději obrátil směr hry k vlastnímu brankáři.
     
    90
    Další střela zpoza hranice pokutového území končí v náruči brankáře Sevilly. Aktivní Néstor tentokrát otřel svou ránu o jednoho z obránců, čímž značně zpomalil rychlost míče.
     
    90
    Nastavují se 2 minuty!
     
    90+1
    Sevilla drží míč na polovině soupeře a čeká na závěrečný hvizd. Coke s rozehrávkou autového vhazování vůbec nespěchá.
     
    90+2
    Sevilla právě vstřelila branku!
    Nakonec je tady ještě jedna branka! COKE se vysunul do pokutového území a u bližší tyče si počíhal na centr z pravé strany, který před Llorentem dopravil hlavou do sítě!
    90+2. COKE - 0:3
     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno! Pouť CD Mirandés pohárovou soutěží je u konce! Sevilla potvrdila roli favorita i odvetném utkání a na hřišti soupeře zvítězila 3:0! Prvoligový celek kráčel za vítězstvím od samotného začátku utkání. Již ve dvanácté minutě dostali hosté výhodu pokutového kopu, se kterou bravurně naložil Iborra! Sevilla i nadále pokračovala v aktivní hře a vytvořila si další šance. V té největší selhal ukrajinský střelec Konopljanka a do kabin se proto šlo za stavu 0:1!

    Na začátku druhé půle přichystal domácí trenér trojité střídání. Domácí také vstoupili do druhého poločasu aktivně, jenže jejich mírný tlak nepřinesl vyrovnávající branku. Dvacet minut před koncem zvýšil vedení Sevilly Muňoz, jež stál na konci nádherné akce! V největší šanci domácího celku se dvě minuty před koncem octl střídající Néstor, ale z malého vápna hlavičkoval pouze do tyče. V nastaveném čase ještě přidal třetí branku Coke, čímž stvrdil postup Sevilly do semifinále.
     
    Držení míče: 43 % : 57 %.
    Střely na branku: 3:6. Střely mimo: 5:7. Rohy: 6:6. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 21:13.
     
    Ještě dodám, že o složení semifinálových duelů rozhodne páteční los. Z mé strany je to pro dnešek vše. Těším se na Vás u sledování dalších přenosů. Dobrou noc! (21:57:18)

    Tomáš Kubečka

    Branky: 9. Iborra (pen.), 70. Muňoz, 90+2. Coke

    Karty:   65. Lázaro (MIR), 80. Kijera (MIR) – 19. Carrico (SEV), 33. N´Zonzi (SEV), 69. Cristóforo (SEV)


    Držení míče: 43 % : 57 %.
    Střely na branku: 3:6. Střely mimo: 5:7. Rohy: 6:6. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 21:13.
    CD Mirandés: Raúl – Galán, Gaffoor, Cantero – Carlos, Lázaro, Carnicer, Kijera (C) – Vélez, Prats, Oyarzun
    Náhradníci: Pérez, Ortiz, Sangalli, Provencio, García, Néstor, Rúper

    Sevilla FC: Soria – Coke (C), Rami, Carrico, Escudero – N´Zonzi, Iborra – Vitolo, Cristóforo, Konopljanka – Muňoz
    Náhradníci: Rico, Krychowiak, Kolodziejczak, Reyes, Kakuta, Llorente, Mariano

    Rozhodčí: Iňaki – Vicandi, Garrido
    21.01.2016
    Sevilla - Mirandés 2:0

    Branky: 20. N'Zonzi, 90+4. Vitolo

    Karty:   24. Kolodziejczak (SEV), 85. Escudero (SEV) – 20. Kijera (MIR), 44. Prats (MIR), 88. Gaffoor (MIR)

    bahis siteleri