Znojmo – Salzburg 7:6 (kon.)
konec
HC LERAM Orli Znojmo
7:6 (5:2, 1:1, 1:3)
EC Red Bull Salzburg
Neděle 31.01.2016, 17:30 • Zimní stadion města Znojma • bet-at-home ICE Hockey League • Nadstavba ČR
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    54:26
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Tak tohle je neuvěřitelná situace. Po šestém gólu ze strany hostujícího celku se oba týmy odporoučely z ledu za hlasitého pískotu domácích fanoušků a zda-li utkání bude vůbec pokračovat se uvidí až za chvíli. Autorem šesté branky je KONSTANTIN KOMAREK.
     
    53:09
    Salzburg právě vstřelil branku!
    KONSTANTIN KOMAREK snižuje náskok domácího celku na pouhé dvě branky po využití přesilové hry 5/3. Ujal se odraženého kotouče u pravé tyčky a zcela nehlídán skóroval k tyčce vzdálenější.
    Asistence: Luciano Aquino.
     
    52:22
    Salzburg právě vstřelil branku!
    KONSTANTIN KOMAREK dostal přesnou přirhváku na vrchol pravého kruhu odkud vyslal přesnou střelu směřující do pravého horního rohu Nechvátalovy branky.
    Asistence: Brian Connelly.
     
    40:39
    Orli právě vstřelili branku!
    LUBOMÍR ŠTACH obdržel krásnou přihrávku do levého kruhu odkud okamžitě vystřelil. Kotouč našel cestu do hostující brány pod Weinhandlovou rukou.
    Asistence: Roman Tomas.
     
    28:38
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Komarek nahodil od modré, před Nechvátalem stál neobsazený PER LEDIN, který jemně tečoval puk tak, že se objevil za brankovou čárou. Asistence: Konstantin Komarek.
     
    25:26
    Orli právě vstřelili branku!
    Yellow Horn s MARTINEM PODEŠVOU ujížděli na branku, první jmenovaný přihrál včas na českého útočníka, který z první prostřelil Weinhandla. Asistence: Colton Yellow Horn, Marek Špaček.
     
    17:43
    Orli právě vstřelili branku!
    Fiala vybojoval kotouč, COREY TRIVINO jej dostal do rohu, odkud vybruslil před branku, nadělal z hostující obrany kužely a sám proti Weinhandlovi nezaváhal. Asistence: Ondřej Fiala.
     
    17:17
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Z nepřehledné skrumáže těl po odrazu puku od zadního mantinelu se puk ocitl v bráně, nikdo pořádně nevěděl jak. Branka byla připsána LUCIANOVI AQUINOVI. Asistence: Pehr Ledin, Konstantin Komarek.
     
    14:13
    Orli právě vstřelili branku!
    Tak to je krásná branka v podání slovenského útočníka. ROMAN TOMAS si vybruslil z pravé strany do středu a propálil Gračnara. Asistence: André Lakos.
     
    13:17
    Orli právě vstřelili branku!
    Krásná branka v podání znojemského útočníka! ONDREJ ŠEDIVÝ si vybruslil od pravého mantinelu, prokličkoval mezi dvěma bránícími hráči a propasíroval puk za Gračnara! Asistence: Peter Pucher, David Roupec.
     
    07:35
    Orli právě vstřelili branku!
    Gračnar byl bez hokejky, Orli kombinovali na modré, Šeda nezazmatkoval, ale přihrál na připraveného LIBORA ŠULÁKA, který od modré propálil hostujícího gólmana! Asistence: Jan Šeda, André Lakos.
     
    04:18
    Orli právě vstřelili branku!
    A ve Znojmě je vyrovnáno. COREY TRIVINO jel po pravé straně sám na branku, ale nezazmatkoval, objel branku a zasunul puk ke vzdálenější tyči. Gračnar se nestihnul přesunout. Bez asistence.
     
    00:34
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Hned z první akce se hostující hráči prosazují. DOMINIK HEINRICH dostal přihrávku na modré, napřáhl a skákavý puk se dostal až za překvapeného Nechvátala. Asistence: Luciano Aquino.

    Marcela Procházková

    Jakub Prchal

    Branky a nahrávky: 5. Trivino, 8. Šulák (Šeda, Lakos), 14. Šedivý (Pucher, Roupec), 15. Tomas (Lakos), 18. Trivino (Fiala), 26. Podešva (Yellow Horn, Špaček), 41. Štach (Tomas) – 1. Heinrich (Aquino), 18. Aquino (Ledin, Komarek), 29. Ledin (Komarek), 53. Komarek (Connelly), 54. Komarek (Aquino), 55. Komarek


    HC LERAM Orli Znojmo: Nechvátal (Fučík) – Štach, Lakos, Lattner, Csamango, Roupec, Biro, Stehlík, Šulák – Tomas, Trivino, Fiala – Špaček, Podešva, Yellow Horn – Šedivý, Pucher, Číp – Beroun, Šeda, Novák.
    EC Red Bull Salzburg: Gračnar (15. Weinhandl) – Heinrich, Pallestrang, Connelly, Fahey, Kutlak, Trattnig, Viveiros – Ledin, Komarek, Aquino – Sterling, Duncan, Hughes – Kristler, Walter, Latusa – Rauchenwald, Brucker, Hochkofler.

    Rozhodčí: Kincses, Warschaw – Seewald, Soos
    bahis siteleri