West Ham – Aston Villa 2:0 (kon.) | Leicester – Liverpool 2:0 (kon.) | Sunderland – Manchester City 0:1 (kon.)
Arsenal – Southampton 0:0 (kon.) | Norwich – Tottenham 0:3 (kon.) | Crystal Palace – Bournemouth 1:2 (kon.)
Manchester Utd. – Stoke 3:0 (kon.) | West Brom – Swansea 1:1 (kon.)
konec
Crystal Palace FC
1:2 (1:1)
AFC Bournemouth
Úterý 02.02.2016, 21:00 • Selhurst Park, Londýn • Anglická Premier League • 24. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+3
    Střídání v týmu AFC Bournemouth: ze hřiště odchází Harry Arter, přichází Sylvain Distin.
     
    90+2
    Neskutečné! Wilfried Zaha odvedl na levé straně výbornou práci a v pokutovém území našel debutanta Emmanuela Adebayora, který ale v obrovské šanci trefil pouze boční síť Borucovy brány! Velké štěstí pro Bournemouth.
     
    90
    Vedle pokutového území si příliš agresivně počínal Lewis Grabban. Rozhodčí si ho vzal k sobě na poradu, a jelikož byl Grabban moc rozčilený, dostal žlutou kartu.
     
    85
    Střídání v týmu AFC Bournemouth: ze hřiště odchází Matt Ritchie, přichází Lewis Grabban.
     
    83
    Tak tohle byla obrovská šance na vyrovnání! Wilfried Zaha odvedl parádní práci a krásným pasem posunul míč na Mileho Jedinaka, jenž před brankou našel volného Marouaneho Chamakha! Jeho střelu z bezprostřední blízkosti ovšem skvěle vyrazil Artur Boruc.
     
    81
    Crystal Palace mířil do protiútoku, míč měl v držení rychlík Jordon Mutch. Na poslední chvíli ho ale zastavil Adam Smith, který obdržel žlutou kartu.
     
    76
    Steve Cook před autovým vhazováním Crystal Palace zcela zbytečně odkopnul balon a zdržoval tak hru, za což dostává žlutou kartu.
     
    75
    Střídání v týmu AFC Bournemouth: ze hřiště odchází Benik Afobe, přichází Joshua King.
     
    73
    Jason Puncheon poslal do vápna šikovný míč, k hlavičce se tak dostal Adebayor. Posléze se ještě v předbrankovém prostoru snažil prosadit Chamakh, ale bude z toho jen rohový kop pro jeho celek!
     
    68
    Střídání v týmu Crystal Palace FC: ze hřiště odchází Lee Čung-Jong, přichází Marouane Chamakh.
     
    68
    Žlutou kartu dostává Mile Jedinak (Crystal Palace FC).
     
    67
    Jordon Mutch z pravé strany poslal do pokutového území nebezpečný centr, díky čemuž se ke střeleckému pokusu probojoval korejský záložník Lee Čung-Jong! Jeho ránu ale statečně zblokoval hostující kapitán Simon Francis!
     
    65
    Na drzý průnik si troufal Simon Francis, na jeho konci si ale míč moc předkopl a bránícího Adebayora až příliš tvrdě srazil k zemi. Dostává tedy žlutou kartu.
     
    58
    Střídání v týmu Crystal Palace FC: ze hřiště odchází Fraizer Campbell, přichází Emmanuel Adebayor.
    57. Benik AFOBE - 1:2
     
    57
    Bournemouth právě vstřelil branku!
    Tým trenéra Eddieho Howea se dostává do vedení! Harry Arter v pokutovém území vybídl ke střele Matta Ritchieho, jehož ránu skvěle vyrazil gólman Wayne Hennessey. K pohotové dorážce hlavičkou se ale dostal BENIK AFOBE, který ve čtvrtém ligovém utkání za Bournemouth dává svůj třetí gól! Zatím se tato nejdražší posila v klubové historii ukazuje parádně.
     
    51
    Benik Afobe byl faulován při průniku do vápna. Provinil se střelec úvodní branky Scott Dann, jenž po zásluze dostává žlutou kartu. Navíc následuje nebezpečný přímý kop přesně z čáry před pokutovým územím.
     
    46
    Střídání v týmu Crystal Palace FC: ze hřiště odchází James McArthur, přichází Jordon Mutch.
     
    43
    Jedinak dlouhou přihrávkou vyslal do akce Wilfrieda Zahu, který se ale nedostal k míči. Sudí nařídil odkop od brány, což Zahu hodně rozčílilo. Zbytečně tak dostává žlutý kartonek.
    34. Marc PUGH - 1:1
     
    34
    Bournemouth právě vstřelil branku!
    Tak tohle byla krásná branka MARCA PUGHA, parádní akce! Hostující záložník se sedmičkou na zádech se po pasu od Danielse zmocnil míče za pokutovým územím, kde se krásnými kličkami uvolnil do lepší střelecké pozice, odkud přízemní ranou propálil Hennesseyho a upravil na 1:1!
    27. Scott DANN - 1:0
     
    27
    Crystal Palace právě vstřelil branku!
    Z rohového kopu domácí tým sice neúdeřil, ale posléze se dokázal prosadit! Lee Čung-Jong odvedl na pravé straně dobrou práci, když parádní patičkou našel Wilfrieda Zahu. Ten ještě parádnějším pasem vybídl ke skórování SCOTTA DANNA, jenž nabídnutou šancí nepohrdl a poslal svůj celek do vedení!

    Michal Belšán

    Branky: 27. Dann (Zaha) – 34. Pugh (Daniels), 57. Afobe

    Karty:   43. Zaha (CRP), 51. Dann (CRP), 68. Jedinak (CRP) – 65. Francis (BTH), 76. S. Cook (BTH), 81. Smith (BTH), 90. Grabban (BTH)


    Držení míče: 50 % : 50 %.
    Střely na branku: 3:4. Střely mimo: 6:2. Rohy: 5:3. Ofsajdy: 3:0. Fauly: 11:15.
    Crystal Palace FC: Hennessey – J. Ward, Dann, Delaney, Souaré – Jedinak (C), McArthur (46. Mutch) – Čung-Jong (68. Chamakh), Puncheon, Zaha – Campbell (58. Adebayor).
    Náhradníci: Speroni – Kelly, Hangeland, H. Boateng, Chamakh, Adebayor, Mutch.

    AFC Bournemouth: Boruc – Smith, Francis (C), S. Cook, Daniels – Surman – Pugh, Arter (90+3. Distin), Gosling, Ritchie (85. Grabban) – Afobe (75. J. King).
    Náhradníci: Federici – G. Murray, J. King, Grabban, Iturbe, O'Kane, Distin.

    Rozhodčí: Jones – Beck, Hussin

    Diváci: 24 855
    bahis siteleri