Liberec – Vardar 1:2 (kon.) | Liefering – Olomouc 0:3 (kon.) | Slavia – Dynamo Kyjev 2:1 (kon.)
Příbram – Trenčín 0:0 (kon.)
konec
FC Slovan Liberec
1:2 (1:0)
FK Vardar
Pátek 05.02.2016, 14:00Přípravný zápas
Předzápasové kurzy
    89. ... - 1:2
     
    89
    Vardar Skopje právě vstřelilo branku!
    A Vardar v předposlední minutě základní hrací doby otáčí skóre dnešního zápasu, a vítězství si už vzít nejspíše nenechá! Středem hřiště se prohnal hráč s číslem sedmnáct, který se prohnal kolem dvou protihráčů, a celou akci dokázal úspěšně zakončit!
     
    88
    V samotném závěru zápasu vybojoval Slovan rohový kop, ze kterého se prosadil Kevin Luckassen, nicméně celé akci předcházel faul na hostující brankáře, tudíž branka nemůže být uznána!
    83. ... - 1:1
     
    83
    Vardar Skopje právě vstřelilo branku!
    A Vardar nakonec srovnává na 1:1, a nutno uznat, že zaslouženě! Celou akci táhl makedonský celek přes levou stranu, odkud odcentroval jeden z hráčů, a našel před vápnem hráče s číslem osm, který vymetl šibenici branky Hladkého! Velmi pěkná branka ...
    79. Pokorný dokázal svou chybu velmi rychle napravit, a sebral hostujícímu hráči skoro jistou branku
     
    79
    Obrovskou chybu předvedl na vlastní polovině Lukáš Pokorný, který dostal přihrávku od Hladkého, nicméně ho o míč obral jeden z hráčů Vardaru. Ten následně obešel Hladkého, nicméně jeho následné zakončení dokázal zablokovat na roh právě Pokorný, který bleskově svou chybu napravil!
     
    73
    Luckassen se dokázal na levé straně uvolnit, a následným centrem hledal ve vápně Jefremova. Liberecký záložník však nedokázal na míč dosáhnout!
    60. Tomáš Koubek si připsal dobrý zákrok
     
    60
    Vardar se dostal do zajímavé kombinace na útočné polovině, a dostal se i do zakončení. Tvrdou střelu jednoho z hráčů Vardaru ze střední vzdálenosti však Hladký lapil!
    34. Velká šance Ljulky, který trefil tyč
     
    34
    Slovan zahrával z levé strany standardní situaci, které se ujal Egon Vůch. Centr kmenového hráče Viktorie Plzeň našel ve vápně volného Ljulku, jehož hlavičku zastavila tyč!
     
    30
    Brankář makedonského celku teď hodně nepřesně vykopával, a do zakončení se ze středu hřiště dostal Sýkora. Liberecký záložník to zkoušel z velké dálky, a branku Vardaru nakonec minul!
    16. Marek BAKOŠ - 1:0
     
    16
    Liberec právě vstřelil branku!
    Liberec se dostává již v šestnácté minutě do vedení! Z levé strany přilétl do vápna krásný centr, který našel přesně MARKA BAKOŠE, a ten přesně zakončil!

    Jan Havlovic

    Branky: 16. Bakoš – 83. ..., 89. ...


    FC Slovan Liberec: Koubek (46. Hladký) – Ljulka (68. Coufa), Hovorka (75. Švejdík), Pokorný, Bartošák – Karafiát (60. Machuča), Sýkora (60. Folprecht) – Bartl (46. Jefremov), Bakoš (60. Shala), Vůch (68. Luckassen) – Rabušic (68. Pulkrab).
    FK Vardar:
    bahis siteleri