Hamburg – Kolín nad Rýnem 1:1 (kon.) | Hoffenheim – Darmstadt 0:2 (kon.)
konec
TSG 1899 Hoffenheim
0:2 (0:1)
SV Darmstadt 98
Neděle 07.02.2016, 17:30 • WIRSOL Rhein-Neckar Arena, Sinsheim • Německá Bundesliga • 20. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+4
    V samostném závěru dnešního utkání provádí Darmstadt své poslední střídání v tomto zápase! Ze hřiště odchází Sandro Wagner, na jehož místo přicház Felix Platte.
    90+2. Velká šance Vrančiće
     
    90+2
    Na druhé straně šel do protiútoku Darmstadt! Celou akci táhl střídající Vrančić. Bosenský záložník vzal celou akci na sebe, a šel do zakončení. Jeho pokus však zablokovat Jeremy Toljan!
     
    90
    Hlavní rozhodčí nastavuje celkem čtyři minuty nad rámec základní hrací doby!
    85. Slobodan RAJKOVIĆ - 0:2
     
    85
    Darmstadt právě vstřelil branku!
    Tak, teď jsem to přivolal! Darmstadt se z následné akce prosazuje, a výrazně se přibližuje dnešnímu vítězství! Hostům výrazně pomohl hlavní rozhodčí, který za vápnem zastavil přihrávku Strobla. Následně se dostal míč na pravou stranu, kde se nacházel Kempe, jehož centr našel přesně nohu SLOBODANA RAJKOVIĆE, který poslal míč do opuštěné branky!
     
    84
    Střídání v týmu SV Darmstadt 98: ze hřiště odchází Jan Rosenthal, přichází Mario Vrančić.
     
    83
    Slobodan Rajković si na levé straně hrál s nervózními domácími hráči, když nechtěl dát míč Vollandovi. Následně vznikla menší strkanice, a srbský stoper dostává žlutou kartu!
     
    81
    Peter Niemeyer dohrál ve středu hřiště v souboji Sebastiana Rudyho, a zcela zaslouženě dostává žlutou kartu!
    80. Gól Kramariće nemohl být uznán
     
    80
    Teď se domácí celek dočkal vyrovnávací branky, nicméně ta není uznána pro ofsajd! Kevin Kurányi dostal krásnou přihrávku do vápna, a mohl střílet. Zkušený forvard však raději přihrával na Kramariće, který se nacházel v ofsajdu!
     
    77
    Následného rohového kopu se ujal Nadiem Amiri, jehož centr se dostal do středu vápna, odkud vystřelil Kurányi. Ránu zkušeného německého útočníka však zpomalil Sulu, a Mathenia si připsal jednoduchý zákrok!
    73. Povedená rána Amiriho
     
    73
    Hoffenheim se dostal po delší době do zakončení, a rána střídajícího Amiriho mířila těsně nad branku! Německý záložník se následně strkal s Marcelem Hellerem, a oba hráči dostávají žlutou kartu!
     
    72
    Střídání v týmu TSG 1899 Hoffenheim: ze hřiště odchází Jonathan Schmid, přichází Kevin Kurányi.
     
    72
    Exekuce následného rohového kopu se ujal Kempe, jehož centr našel na zadní tyči Aytaca Sulu, jehož hlavička mířila těsně nad branku, nicméně Baumann situaci kontroloval!
    66. Povedená rána Kempeho
     
    66
    Následné exekuce standardní situace se ujal Kempe. Rána střídajícího hráče protáhla Baumanna, který míč vyrazit na rohový kop!
    57. Velká šance Hellera
     
    57
    Hostující tým předvedl v pokutovém území svého soupeře krásnou kombinaci, a od Wagnera se míč dostal do pravé části vápna, kde se nacházel osamocený Marcel Heller, jehož rána mířila těsně nad branku!
     
    54
    Střídání v týmu TSG 1899 Hoffenheim: ze hřiště odchází Ermin Bičakčić, přichází Steven Zuber.
    Střídání v týmu TSG 1899 Hoffenheim: ze hřiště odchází Jiloan Hamad, přichází Nadiem Amiri.
     
    41
    Wagner našel na hranici vápna volného Kempeho, ke kterému však velmi rychle přistoupil Bičakčić, a do zakončení se mohl dostat Gondorf. Do souboje však ve skluzu přilétl Kadeřábek, který ho čistým způsobem obral o míč!
    33. Aytaç SULU - 0:1
     
    33
    Darmstadt právě vstřelil branku!
    Darmstadt se dostává po půl hodině hry do vedení, a domácí diváci jsou nemile překvapeni ... Hostující celek vybojoval rohový kop, kterého se ujal Kempe, jehož centr Volland vyhlavičkoval do vzduchu. Následně Rajković přiťukl hlavičkou míř pro AYTACA SULU, jehož hlavička zamířila do branky!
     
    25
    Hoffenheim se po špatném začátku dokázal probudit, a vytvořil si další velkou šanci! Kramarić dostal míč před vápno, a následně našel v pravé části vápna Jiloana Hamada, jehož následná rána byla zablokovaná!
     
    18
    Ještě před rozehráním dalšího rohového kopu domácích provede Darmstadt střídání. Pro Rausche dnešní utkání končí, neboť mu zranění nedovoluje pokračovat ve hře! Na jeho místo přichází Kempe!
    17. Velká šance Kramariće
     
    17
    Obrovská šance domácího celku, ze které však nevzešla první branka utkání! Rohového kopu se ujal Schmid, a míč proskákal až ke Kramarićovi, který však ve stoprocentní šanci mířil mimo! Střela byla tečovaná, a bude z toho rohový kop!
    5. Rajković trefil břevno
     
    5
    Darmstadt vybojoval rohový kop, a z toho mohl hned udeřit! Konstantin Rausch poslal svůj centr na zadní tyč, kde se dostal k hlavičce Slobodan Rajković, jehož pokus zastavilo břevno! Domácí celek měl velké štěstí.

    Jan Havlovic

    Branky: 33. Sulu (Rajković), 85. Rajković (Kempe)

    Karty:   73. Amiri (HOF) – 73. Heller (DAM), 81. Niemeyer (DAM), 83. Rajković (DAM)


    TSG 1899 Hoffenheim: Baumann – Kadeřábek, Bičakčić (54. Zuber), Süle, Toljan – Rudy, Strobl – Volland, Hamad (54. Amiri), Schmid (72. Kurányi) – Kramarić.
    Náhradníci: Grahl – Schär, E. Vargas, Zuber, Amiri, Kim Džin-Su, Kurányi.

    SV Darmstadt 98: Mathenia – Jungwirth, Sulu, Rajković, Caldirola – Heller, Niemeyer, Gondorf, Rausch (18. Kempe) – Rosenthal (84. M. Vrančić) – Wagner (90+4. Platte).
    Náhradníci: Załuska – M. Vrančić, Stroh-Engel, Kempe, J. Díaz, Sirigu, Platte.

    Rozhodčí: Christian Dingert – Christ, Aarnink (vš. Německo)
    bahis siteleri