K. Vary – Pardubice 0:3 (kon.) | Litvínov – Plzeň 3:1 (kon.) | Zlín – Chomutov 4:1 (kon.)
Liberec – Mladá Boleslav 5:4 (po pr.) | Mountfield HK – Sparta 4:2 (kon.) | Olomouc – Kometa Brno 5:2 (kon.)
Vítkovice – Třinec 2:1 (po pr.)
po prodl.
Bílí Tygři Liberec
5:4 (1:1, 1:3, 2:0 - 1:0)
BK Mladá Boleslav
Neděle 07.02.2016, 16:00 • Home Credit Arena, Liberec. • Tipsport extraliga • 44. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    62:12 Jakub VALSKÝ - 5:4
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    62:12
    Liberec právě vstřelil branku!
    Obrat je dokonán, Bílí Tygři získávají duel v prodloužení. Mojžíšův pas na pravý kruh převzal JAKUB VALSKÝ a prudkou střelou nedal přesouvajícímu se brankáři šanci. Asistence: Tomáš Mojžíš – 5:4.
     
    61:36
    Liberec utekl do přečíslení tří na jednoho! Šimek ale možná až příliš otálel s rozehrávkou na Bulíře, jehož následné zakončení z těsné blízkosti Rittich zneškodnil.
    55:31 Jakub VALSKÝ - 4:4
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    55:31
    Liberec právě vstřelil branku!
    Hlediště je na nohou, domácí dotáhli ve třetí části dvoubrankovou ztrátu a vyrovnávají na 4:4! JAKUB VALSKÝ dostal přihrávku před brankoviště a střelou na vyrážečku překonal natahujícího se Ritticha. Asistence: Petr Jelínek, Martin Ševc.
     
    52:08
    Zase se vylučuje. Valský vyhodil puk za plexisklo a dostal dvě minuty za zdržování hry. Hostující fanoušci si žádají "bůra". Pátý gól by Tygry zřejmě definitivně zlomil.
    51:29 Branko RADIVOJEVIČ - 3:4
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    51:29
    Liberec právě vstřelil branku!
    Dnes je to festival krásných gólů! BRANKO RADIVOJEVIČ zpracoval na kruhu Bulířovu přihrávku, udělal krok dopředu a střelu švihem přibil pod břevno. Domácí se trefují chvíli poté, co začala jejich zkrácená početní převaha a necelých osm minut před koncem snižují na 3:4. Asistence: Michal Bulíř, Petr Jelínek.
     
    50:47
    Mladoboleslavská přesilovka končí, jelikož sudí načapal hosty v šesti. Trest odpyká Hyka.
     
    49:57
    Látal z pravé strany poslal puk mezi kruhy, kde byl trestuhodně neobsazený Urban. Střílel dobře do protipohybu brankáře, ale Schwarz kotouč za svá záda nepustil. To byla dobrá příležitost.
     
    49:15
    Oba aktéři bitky, tedy Vlach a Voráček, dostali 2+2+10 minut za hrubost. Dvouminutový trest za hákování však vyfasoval ještě Derner. Hosté tedy hrají klasickou přesilovku pět na čtyři.
     
    46:28
    Kostrbatější pasáž hry přerušuje až vyloučení. Za katr odchází hostující Jarůšek, jenž si u hrazení počíhal na Dernera. Liberec má k dispozici další přesilovku.
     
    41:14
    Bílí Tygři si mohou zlepšit náladu v přesilovce. Hostující útočník Lenc odešel pykat za podražení.
     
    40:32
    Sudí rozpažil, branka neplatí. Gólu bylo dosaženo vysokou holí a skóre se tedy nemění.
     
    40:32
    Gól? Šimkova střela od modré čáry byla tečovaná a zaplula za bezmocného Ritticha. Sudí nejprve signalizoval, že teče bylo před brankou dosaženo vysokou holí. Po debatě s kolegy se však odešel radit s videorozhodčím.
    35:14 Tomáš KLIMENTA - 2:4
     
    35:14
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Bruslaři se znovu trefují v přesilovce a berou si zpět dvoubrankový náskok. Podruhé v utkání se prosazuje TOMÁŠ KLIMENTA, jenž si zpoza branky vybruslil na spodní část kruhu a zaskočil Schwarze střelou pod víko. Rána byla tak přesná, že brankáři odlétla lahev s pitím položená na vrchní síťce. Asistence: Tomáš Urban, Martin Látal – 2:4.
     
    34:54
    Liberec je ve druhé části jasně střelecky aktivnější, teď se však bude muset bránit ve čtyřech. Derner se totiž v útočném pásmu provinil podražením.
    32:25 Radim ŠIMEK - 2:3
     
    32:25
    Liberec právě vstřelil branku!
    Blesková odpověď domácích. Po pouhých patnácti vteřinách snižuje na 2:3 RADIM ŠIMEK, jenž se dostal k puku na pravé straně útočného pásma a parádní střelu namířil přesně do protějšího rohu branky. Rittich neměl nárok, Šimek pálil neuvěřitelně přesně. Asistence: Martin Ševc, Michal Bulíř.
    32:10 Michal BÁRTA - 1:3
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    32:10
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Bruslaři přidávají třetí gól a v hostujícím sektoru propuká znovu obří radost. Trončinský skvěle načasovanou přihrávkou vyslal do samostatného úniku MICHALA BÁRTU, jenž tváří v tvář Schwarzovi nezaváhal. Asistence: Marek Trončinský – 1:3.
     
    32:01
    Opět se vylučuje. Za vzájemnou potyčku posílají sudí za katr současně Bakoše (hrubost) a Voráčka (sekání). Pokračuje se ve čtyřech.
     
    31:27
    Boleslav však mohla skórovat v oslabení. Urban uháněl spolu s Pacovským do přečíslení proti jedinému bekovi, druhý jmenovaný ale před brankovištěm spoluhráčovu přihrávku nezkrotil.
     
    29:41
    S tresty se nám roztrhl pytel. Početní výhodu budou mít tentokrát opět domácí, neb Rýgl pyká za nedovolené bránění.
    29:04 Tomáš KLIMENTA - 1:2
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    29:04
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Využitá přesilovka. Hosté otáčí skóre a pod Ještědem poprvé vedou. Pacovský pěknou přihrávkou napříč pásmem oslovil na pravém kruhu volného TOMÁŠE KLIMENTU, jenž umístil kotouč mimo dosah Schwarze. Asistence: Dominik Pacovský, Martin Látal – 1:2.
     
    28:16
    Boleslav se v oslabení zuby nehty ubránila a teď si zahraje přesilovku. Krátce poté, co vypršel Hykův trest, odchází za katr domácí zadák Šimek (podražení).
     
    26:15
    Na ledě se začíná přiostřovat. Valský se pošťuchoval s Musilem, avšak sudí vylučují za jiný zákrok. Hyka si odsedí dvě minuty za nedovolené bránění a Tygři mají k dispozici další početní převahu.
     
    23:35
    Až teď se měl Rittich co ohánět. Na pravý kruh dostal dvakrát nabito Bulíř, proti jehož druhé přízemní střele se musel brankář přesouvat. Zasáhl však bezchybně.
     
    21:55
    Bílí Tygři si potřetí v dnešním duelu zahrají v přesilovce. Pabiška si odpyká dvouminutový trest za vražení na hrazení.
     
    14:03
    Liberec bude mít znovu výhodu jednoho muže v poli a může znovu odskočit. Na lavici hanby odešel Rýgl za hákování.
    13:39 Lukáš PABIŠKA - 1:1
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    13:39
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Bruslaři ve čtrnácté minutě srovnávají se soupeřem krok. Prosadili se poměrně šťastným způsobem: Bárta střílel z dálky, kotouč se od zadního mantinelu odrazil před branku, odkud ho pohotově za Schwarze zametl LUKÁŠ PABIŠKA. Asistence: Michal Bárta, Richard Jarůšek – 1:1.
     
    11:40
    Skvělý zákrok Schwarze! Domácí gólman nyní svůj tým podržel. Ve velké šanci se objevil Klimenta, jenž mezi bruslemi před brankovištěm nejrychleji našel puk a ihned střílel. Schwarz výtečně zakročil lapačkou.
     
    11:06
    V početní převaze si poprvé zahrají také hosté. Na trestnou lavici odešel Birner – provinil se podražením.
     
    08:55
    Pěkná akce hostů. Klimenta mezi kruhy zamíchal s kotoučem a přenechal ho volnému Ovčačíkovi, jenž měl na levé straně dobrou palebnou pozici. Střílel švihem a pozorný Schwarz jeho pokus reflexivně vytěsnil.
    06:05 Martin BAKOŠ - 1:0
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    06:05
    Liberec právě vstřelil branku!
    Dvacet vteřin stačilo domácím k využití početní převahy. Šimek vystřelil od modré čáry a od betonů gólmana se puk odrazil přesně na hůl MARTINA BAKOŠE. Ten snadno dorážel do poloprázdné brány. Asistence: Radim Šimek, Branko Radivojevič. – 1:0.
     
    05:45
    Rozhodčí poprvé v utkání vylučují. Přesilovku si zahraje Liberec, hostující Lenc odešel na trestnou lavici za zdržování hry.
    Marken.cz

    Lukáš Šonský

    Branky a nahrávky: 7. Bakoš (Šimek, Radivojevič), 33. Šimek (Ševc, Bulíř), 52. Radivojevič (Bulíř, Jelínek), 56. Valský (Jelínek, Ševc), 63. Valský (Mojžíš) – 14. Pabiška (Bárta, Jarůšek), 30. Klimenta (Pacovský, Látal), 33. Bárta (Trončinský), 36. Klimenta (Urban, Látal)


    Bílí Tygři Liberec: Schwarz (Stejskal) – Šimek, Ševc, Mojžíš, Derner, Vitásek, Výtisk "C", Kajínek – Řepík, Vampola, Birner – Bakoš, Bulíř, Radivojevič – Valský, Jelínek, Krenželok – Ordoš, Stránský, Vlach.
    Trenér: Filip Pešán.

    BK Mladá Boleslav: Rittich (Růžička) – Voráček, Trončinský, Rýgl, Kučný, Kurka, Ovčačík – Pacovský, Urban, Látal – Lenc, Musil, Hyka – Pabiška, Bárta, Jarůšek – Klimenta "C", Hruška, Ďurač – Kubica.
    Trenér: František Výborný.

    Rozhodčí: Hribik, Pešina – Lhotský, Svoboda.

    Diváci: 7 500 (vyprodáno)
    bahis siteleri