Hellas Verona – Inter 3:3 (kon.) | Neapol – Carpi FC 1:0 (kon.) | Turín – Chievo 1:2 (kon.)
Frosinone – Juventus 0:2 (kon.) | Sassuolo – Palermo 2:2 (kon.) | AC Milán – Udinese 1:1 (kon.)
Atalanta BC – Empoli 0:0 (kon.) | AS Řím – Sampdoria 2:1 (kon.)
konec
SSC Neapol
1:0 (0:0)
Carpi FC 1909
Neděle 07.02.2016, 15:00 • Stadio San Paolo, Neapol • Italská Serie A • 24. kolo
Předzápasové kurzy
     
    CARPI FC 1909
    Nováček nejvyšší italské soutěže si zatím vede průměrně, a dle očekávání. Momentálně se nachází na osmnácté, tedy první sestupové pozici se ziskem 19 bodů. Na sedmnáctou Sampdorii Janov ztrácí Carpi pět bodů. Dnes se navíc představí na hřišti lídra tabulky, a neočekává se, že zde nováček mohl získat nějaký bod.

    Carpi šokovalo remízou 1:1 na hřišti Interu, a připsalo si velmi cenný bod. V následném záchranářském souboji s Palermem z toho byla také remíza 1:1. V posledním zápase se nováček italské soutěže představil na hřišti Fiorentiny, a dlouho hrál 1:1, nicméně domácí rozhodli o svém vítězství ve třetí nastavené minutě ...
     
    SSC NEAPOL
    Neapol zažívá velmi povedenou sezónu, a na jihu Itálie doufají, že parta kole Gonzala Higuaína konečně vybojuje vytoužený titul. Jak již bylo zmíněno, SSC zažívá velmi dobrou sezónu, a před 23. kolem se nachází na vedoucí příčce celé Serie A! Na druhý Juventus má tento celek náskok dvou bodů. Do dnešního utkání Neapol vstupuje v pozici favorita, a měla by zvítězit vyšším gólovým rozdílem!

    Neapol v domácím lize již sedm zápasů nepoznala hořkost porážky! Nejprve si Neapol dokázala poradit se Sassuolem poměrem 3:1. Fanoušky tohoto italského celku trochu naštvala porážka v italském poháru na domácí půdě, kde Neapol prohrála s Interem 0:2. Ve 21. ligovém kole si však svěřenci Maurizia Sarriho spravili chuť, a dokázali zvítězit na trávníku Sampdorie Janov 4:2! V následujícím zápase se Neapol představila doma v zápase s Empoli. Vedoucí celek italské ligy předvedl skvělý výkon, vyhrála 5:1. Ve středu se Neapol představila na hřišti Lazia, kde nepodala ideálně výkon, nicméně zvítězila 2:0, a potvrdila svou první pozici v tabulce!
     
    Příjemné nedělní odpoledne všem fotbalovým fanouškům a fanynkám! Italská Serie A pokračuje svým 24. kolem. My se společně zaměříme na souboj SSC Neapole s Carpi FC 1909. Úvodní výkop je naplánován na Stadio San Paolo v 15:00, a u textového přenosu se na vás bude těšit Jan Havlovic.
     
    Úvodní sestavy:

    SSC Neapol: Reina – Hysaj, Albiol, Koulibaly, Ghoulam – Allan, Valdifiori, Hamšík – Callejón, Higuaín, L. Insigne.
    Náhradníci: Rafael Cabral, Gabriel – Strinić, Ch. Maggio, D. Mertens, Regini, David López, Chiricheş, Gabbiadini, El Kaddouri, Chalobah, Luperto.

    Carpi FC 1909: Belec – Letizia, S. Romagnoli, F. Poli – Pasciuti, Crimi, R. Bianco, Martinho, Sabelli – Mancosu, Lasagna.
    Náhradníci: Colombi – Cofie, Zaccardo, Porcari, Di Gaudio, Gnahoré, Daprelà, Mbakogu.

    Rozhodčí: Daniele Doveri – Posado, Pegorin (vš. Itálie).
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

    Domácí celek nastoupí v klasické modré kombinaci

     
    Ještě jednou hezké odpoledne při sledování zápasu 24. kola italské nejvyšší soutěže. Oba týmy jsou již nastoupeny na hrací ploše, a za malou chvíli začínáme!
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Utkání nám začalo s menším zpožděním, nicméně hlavní rozhodčí právě zahájil dnešní zápas. Úvodní výkop mají k dispozici domácí hráči, kteří tak míří do úvodního útoku.
     
    2
    Marek Hamšík se pokoušel na levé straně zakombinovat s Lorenzem Insignem, nicméně italský křídelník příliš nepochopil Hamšíkovu myšlenku, a míč skončil v zámezí.
     
    2
    A Gonzalo Higuaín začal úřadovat již ve druhé minutě! Suverénně nejlepší střelec Serie A dostal krásnou přihrávku do vápna, uvolnit se, a skvěle vystřelil na zadní tyč. Míč však letěl těsně vedle branky!
    2. Gonzalo Higuaín měl hned ve druhé minutě velkou šanci
     
    4
    Neapol se opět dostává do postupné kombinace na útočné polovině. Na levé straně s i Insigne narazil s Hamšíkem, a hledal Callejóna v pravé části vápna. Obránce Poli však dokázal míč odhlavičkovat.
     
    5
    Albánský obránce Hysaj dokázal na pravé straně přesprintovat Poliho, nicméně k následnému centru se nedostal, a Neapol pokračuje v kombinaci na útočné polovině.
     
    6
    Brazilec Allan dostal povedenou přihrávku do středu od Valdiforiho, protáhl se mezi dvěma protihráči, a z dobré pozice střílel. Jeho rána však letěla vysoko nad branku!
     
    7
    Marek Hamšík postupoval po levé straně směrem vpřed. Jeho následný postup však zastavil obránce Letizia, který slovenského reprezentanta odstavil od míče tělem.
     
    8
    Neapolská útočná letka opět kombinovala před vápnem, a Gonzalo Higuaín se pokoušel dostat nadýchaným lobem míč do vápna pro Lorenza Insigneho, nicméně centr zablokoval Romagnoli.
     
    9
    Další velká šance nejlepšího střelce Serie A! Na pravé straně si dokázal udělat prostor k centru obránce Hysaj, který našel ve vápně Higuaína. Argentinský forvard předvedl ideální zprácování, avšak následná střela mířila do boční sítě!
    9. Higuaín i v další šanci mířil mimo
     
    10
    Na trávníku zůstal ležet hostující Pasciuti, který si nepříjemně ublížil při pádu Lorenza Insigneho. Uvidíme, zdali bude italský hráč schopen pokračovat ve hře ...
     
    12
    Neapol dostala míč na levou stranu, kde se nacházel Ghoulam. Jeho následný centr měl najít Higuaína, nicméně nakonec míč zblokoval na rohový kop Romagnoli.
     
    13
    Úvodního rohového kopu domácího celku se ujal Valdifiori, jehož centr našel Higuaína, od kterého se míč odrazil k Insignemu. Desetigólový střelec si však míč špatně zpracoval, a ten skončil v zámezí.
     
    13
    Pasciuti nakonec nemůže kvůli svému zranění pokračovat ve hře, a Carpi musí hned ve třinácté minutě střídat! Na "plac" přichází Zaccardo!
     
    14
    Higuaín je zatím jednoznačně nejaktivnějším hráčem na trávníku! Argentinskému forvardovi míč krásně sklepl hlavičkou Callejón, a Higuaín se před vápnem opřel do míče. Jeho ránu však dokázal Belec lapit!
    14. Třetí velká šance Higuaína v dnešním zápase
     
    16
    Na levé straně si krásně narazil Insigne s Hamšíkem, a italský křídelník následně postupoval vpřed. Jeho následný centr měl najít ve vápně Higuaína, nicméně našel pouze Poliho, který míč odkopl.
     
    17
    Aktivní Insigne opět kombinoval na levé straně s Hamšíkem, nicméntě tentokrát se nedokázal protáhnout kole Letizii, a míč mu uskočil do zámezí.
     
    18
    Neapol zahájila takové "házenkářské obléhání" vápna Carpi, a posílala si míč ze strany na stranu. Nakonec na sebe vzal zodpovědnost Insigne, jemuž však rána nesedla, a míč skončil vysoko nad brankou!
     
    19
    Aktuálně osmnáctý celek nejvyšší italské soutěže se po delší době dostal také do kombinace na útočné polovině. Útočník Lasagna dostal míč mezi obránce Neapole, nicméně poradit si nedokázal, a o míč přišel.
     
    20
    Ve středu hřiště dostal hodně prostoru Marek Hamšík, který se dostal ke střele. Pokus slovenského reprezentanta však zablokoval pozorný Poli, a míč následně skončil u Belece.
     
    21
    Neapol je před vápnem svého soupeře opravdu hodně kreativní, a zkouší různé varianty, jak se dostat do vápna. Před pokutovým územím dostal míč Callejón, který jej obratem posílal na Higuaína. Nejlepší střelec Serie A však nebyl dostatečně rychlý ...
     
    22
    Allan zvolil ve středu hřiště hodně odvážný průnik směrem k vápnu hostujícího týmu. Průnik brazilského záložníka byl však včas zastaven, a Carpi může jít do útoku.
     
    23
    Teď se domácí celek hodně zlobí, neboť Neapol měla nejspíše kopat penaltu! Ve vápně spadl José Callejón poté, co ho Sabelli tahal za dres. Hlavní rozhodčí však nechal hru plynout dál!
    23. Zákrok Sabelliho na Callejóna
     
    24
    Neapol následně vybojovala rohový kop, kterého se ujal Valdfiori, jehož centr však povedený nebyl, a obrana Carpi si dokázala poradit.
     
    25
    Domácí mašina se rozjíždí, a směřuje k úvodní brance v utkání, která však zatím nepříšla! Teď Ghoulam našel ve vápně Hamšíka, který v ideální pozici vystřelil, avšak jeho ránu zblokoval jeden z obránců Carpi!
     
    26
    Neapol rozehrála rohový kop na krátko, a z pravé strany odcentroval stoper Koulibaly. Jeho centr našel ve vápně Callejóna, jehož hlavička však mířil nad branku!
     
    28
    Hra je teď na chvilku přerušena, a obrana Carpi si může "odfrknout". Crimi totiž na pravé straně zajel pod nohy Valdifioriho, a bude z toho hodně zajímavá standardní situce.
     
    29
    Exekuce standardní situace se ujal Valdifiori, jehož centr našel ve vápně Callejóna. Španělský útočník byl však dobře bráněn Romagnolim, a Callejónova hlavička mířila mimo!
    Neapol i proti osmnáctému týmu tabulky nasadila hodně silnou sestavu!

     
    31
    Carpi se dostávalo do zajímavého protiútoku, a Crimi se pokoušel najít na pravé straně Lasagnu. Pepe Reina však výborně četl hru, a u míče byl první, a odkopl jej.
     
    32
    Ve středovém kruhu operoval s míček Koulibaly. Senegalský stoper následně poslal dlouhý nákop do vápna, který měl najít Higuaína. Těsně před ním však míč odhlavičkoval Romagnoli!
     
    33
    Tentokrát se o centr do vápna postaral Hysaj, který hledal Callejóna. Španělský útočník hledal lépe postaveného Insigneho, nicméně před ním poslal míč do bezpečí Crimi!
     
    34
    Carpi se dostalo na útočné polovině do kombinace, a hned z toho byla velká šance! Letizia si udělal prostor na pravé straně, a následným centrem našel Mancosua. Jeho hlavička mířila těsně mimo!
    34. Mancosu hlavičkoval těsně vedle
     
    35
    Carpi se probudilo, a zjistilo, že proti prvnímu týmu tabulky se taky dá hrát. Letizia tentokrát na pravé straně uvolnil Zaccarda, který odcentroval, nicméně našel pouze rukavice Pepeho Reiny.
     
    35
    Hostující Crimi předvedl v tomto zápase již několik ostrých zákroků. Ten poslední v souboji s Allanem byl zřejmě nejzákeřnější, a záložník Carpi dostává žlutou kartu!
     
    37
    Neapol si dávala na čas s rozehrávkou standardní situace. Následně se dostal k míči Koulibaly, který našel Callejóna. Španělský útočník se uvolnil, a vyslal přízemní střelu, která skončila těsně vedle!
    37. Střela Callejóna skončila mimo
     
    38
    Carpi získalo míč na vlastní polovině, a postupovalo do protiútoku. Následná přihrávka Martinha měla najít Lasagnu, nicméně ten byl dobře pokrytý hráči Neapole!
     
    40
    První poločase se nám pomalu blíží ke svému konci, a stav je zatím stále bezbrankový. Neapol je momentálně u míče, a kombinuje na útočné polovině.
     
    41
    Carpi se opět dostalo na útočné polovině do kombinace, nimcéně Lasagna míč velmi rychle ztratil, a do protiútoku šla Neapol. Na následný centr Hysaje si naskočil Callejón,a však jeho hlavička mířila mimo!
     
    43
    Neapol pokračovala v kombinaci na útočné polovině, nicméně následně přišel nedovolený zákrok Valdifioriho, a dopředu může zamířit hostující celek.
     
    44
    Žlutou kartu dostává i domácí Raúl Albiol, který nedovoleným zákrokem zastavil pronikajícího Lasagnu. Nutno uznat, že dle opakovaných záběrů tomu hostující hráč hodně přidal! Carpi má navíc k dispozici zajímavou standardní situaci.
     
    45
    Následná rozehrávka standardní situace povedená nebyla, nicméně následně se dostal k míči Martinho, který hledal ve vápně Lasagnu, ten se nakonec k míči nedostal.
     
    45+1
    Marek Hamšík postupoval do rychlého protiútoku, a následným povedeným centrem našel ve vápně Lorenza Insigneho. Desetigólový střelec se opřel do míče, nicméně jeho rána mířila mimo!
    45+1. Velká šance Insigneho v závěru poločasu
     
    45+1
    Žlutou kartu dostává Raffaele Bianco (Carpi FC 1909).
     
    45+2
    První poločas skončil.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    První poločas sice branku nenabídl, nicméně šancí bylo opravdu hodně. Hned v prvních čtrnácti minutách měl tři velké šance Higuaín, nicméně nejlepší střelec Serie A se prosadit nedokázal. Následně měla Neapol nejspíše kopat penaltu za zákrok Sabelliho na Callejóna. Poté se probudilo i Carpi, které také mělo své šance. V závěru mohl poslat vedoucí celek tabulky do vedení Insigne, nicméně jeho rána mířila mimo!

    Druhý poločas začne přibližně v 16:05.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    47
    Marek Hamšík operoval před vápnem s míčem, a následným centrem chtěl uvolnit Hysaje. Albánský obránce však nedokázal míč stihnout na hrací ploše, a Belec bude odkopávat od branky!
     
    48
    Ghoulam sice z levého křídla odcentrovat nedokázal, nicméně vybojoval rohový kop. Pátého rohu Neapole se ujal Valdifiori, jehož centr propadl až ke Koulibalymu, který z těžké pozice branku přestřelil!
    48. Velká šance Koulibalyho
     
    49
    Na druhé straně si udělal prostor Mancosu, který prošel na levé straně kolem Albiola, a postupoval do vápna. Jeho následný centr však dokázal zblokovat na roh právě Raúl Albiol!
     
    51
    Neapol se konečně dočkala úvodní branky v tomto utkání, jenže ta není uznána pro ofsajd! Marek Hamšík našel ve vápně Callejóna, který dokázal dostat míč do branky, nicméně z opakovaných záběrů to nevypadá, že by se Callejón nacházel v ofsajdu ...
    51. Callejónův gól nebyl uznán
     
    51
    Daniele Doveri uděluje další žlutou kartu, kterou dostává hostující Poli. Italský stoper zajel pod nohy Higuaína, a žlutá karta byla zcela zasloužená!
     
    53
    Neapol zapnula na vyšší rychlostní stupeň, a svého soupeře zatím ve druhém poločase jasně přehrává! Tentokrát se dostal ke střele Higuaín, jehož střelu však dokázal Belec vyrazit!
     
    54
    Daniele Doveri žlutými kartami nešetří! Raphael Martinho na pravé straně poslal k zemi Insigneho, a dostává žlutou kartu. Neapol má navíc k dispozici standardní situaci.
     
    55
    Rozehrávky standardní situace se zhostil Valdifiori, jehož centr letěl do středu vápna, kde se však nacházel hostující Bianco, který míč odhlavičkoval do bezpečí.
     
    56
    Daniele Doveri udělil další žlutou kartu, tu dostal Bianco, který už jednu žlutou měl, tudíž přichází vyloučení! Bianco zavadil v souboji s Insignem o míč, a domácí hráč následně spadl. Tento souboj však na žlutou dle mého názoru nebyl ...
    56. Červená karta po 2. žluté
     
    58
    Hostující celek se pochopitelně zlobí, neboť nyní čeká Carpi více než půl hodina hry proti vedoucímu celku ligy!
     
    59
    Domácí rozehráli standardní situaci na krátko, a z levé strany odcentroval Ghoulam. Jeho centr propadl až k noze Albiola, jehož pohotová střela však byla zablokovaná!
     
    60
    Hostující kouč Castori musí reagovat na vyloučení střídáním! Ze hřiště odchází obránce Poli, kterého nahrazuje Daprela!
     
    61
    A Neapol už začíná svého soupeře přehrává, a lze očekává, že se proti oslabenému týmu i brzy prosadí! Ghoulam nyní natáhl ze střední vzdálenosti ke střele, nicméně jeho pokus skončil v náruči Belece.
    Nacházel se Callejón v ofsajdu? Byla to opravdu hraniční situace ...

     
    62
    I domácí celek provádí své první střídání v tomto zápase. José Callejón byl dnes hodně vidět, nicméně se mu nepovedla žádná z šancí využit, a tak na jeho místo přichází Mertens!
     
    64
    Carpi mířilo do rychlého protiútoku, který táhl středem hřiště Lasagna. Hostující forvard se následně pokoušel najít na pravé straně Sabelliho, nicméně přihrávku zablokoval Albiol!
     
    65
    Higuaín vybojoval rohový kop, kterého se ujal Valdifiori, jehož centr však nebyl povedený, a slovinský brankář v brance Carpi si pro míč došel.
     
    66
    Domácí celek dnes pálí jednu šanci za druhou ... Tentokrát chyboval Crimi na vlastní polovině, a po dobré práci Ghoulama se dostal ke střele Insigne. Jeho rána však opět mířila mimo branku!
     
    68
    Penalta pro Neapol!
     
    68
    Neapol vybojovala rohový kop, kterého se ujal Valdifiori. Jeho centr hledal před brankou Koulibalyho, nicméně toho stáhl k zemi Martinho, a Daniele Doveri neváhal s odpískáním penalty!
     
    69
    Neapol právě vstřelila branku!
    A domácí celek se konečně dostává do vedení! K penaltovému puntíku se postavil GONZALO HIGUAÍN, který poslal míč přesně k tyči, a zaznamenal svou 24. branku v této sezóně!
    69. Gonzalo HIGUAÍN - 1:0
     
    71
    Carpi se následně dostalo s míčem do vápna, avšak Lasagna o něj vzápětí přišel. Koulibaly však při svém odkopu trefil Sabelliho, a míč se odrazil vedle branky Reiny, který to vůbec nečekal!
     
    72
    Na druhé polovině hřiště předvedl krásnou akci Ghoulam! Alžírský bek se nejdříve dokázal zbavit Sabelliho, a kdyby po následném souboji s Romagnolim spadnul, tak se klidně mohla pískat penalta. Ghoulam to však neudělal, a vybojoval alespoň rohový kop!
     
    73
    Neapol měla v krátkém časovém sledu hned tři rohové kopy, a vždy se exekuce ujal Valdifiori. Při tom posledním dostal italský záložník míč na Insigneho, jehož následná rána zpoza vápna mířila nad branku!
     
    75
    Neapol pokračuje v nátlaku, a chce, co nejdříve potvrdit své vedení další brankou. Na centr Hysaje si naběhl Insigne, nicméně v souboji byl včas také Belec, který míč vyboxoval.
     
    76
    Ghoulam opět zaúřadoval na pravé straně, a dokázal odcentrovat do vápna. Jeho centr našel Higuaína, nicméně tomu nesedlo zpracování, a míč mu utekl.
     
    77
    Před vápnem se dostával k míči Gonzalo Higuaín, nicméně aktivní Mancosu se dostal před něj, a argentinský forvard následně fauloval.
     
    78
    Gonzalo Higuaín se dostával do další velké šance, nicméně byl při zakončení tísněn dvěma protihráči, a jeho slabá střela skončila v náruči Belece!
     
    79
    Střídání v týmu Carpi FC 1909: ze hřiště odchází Matteo Mancosu, přichází Simone Verdi.
     
    81
    Neapol je nadále aktivní, a mířila do dalšího postupného útoku. Insigne si udělal prostor na pravé straně, a následným centrem hledal Higuaína. Před ním ve vápně odvrátil míč stoper Romagnoli!
     
    82
    Velká šance hostujícího celku! Před vápnem se dostal k míči Kevin Lasagna, který napřáhl ke střele, a povedeným pokusem vystrašil domácí diváky!
    82. Nebezpečná střela Lasagny
     
    82
    Střídání v týmu SSC Neapol: ze hřiště odchází Gonzalo Higuaín, přichází Manolo Gabbiadini.
     
    83
    Raúl Albiol dostal ve středu hřiště dostatek prostoru na rozehrávku. Španělský obránce následně hledal dlouhým nákopem za obranou Gabbiadiniho, nicméně ten na míč nedosáhl!
     
    84
    Vardifiori našel v levé části vápna zcela volného Mertense, který měl vystřelit, nicméně raději ještě hledal Hamšíka. Přihrávku belgického záložníka však odkopl jeden z obránců!
    84. Velká šance Mertense, který místo střely volil raději přihrávku
     
    85
    Střídání v týmu SSC Neapol: ze hřiště odchází Lorenzo Insigne, přichází Omar El Kaddouri.
     
    86
    Brazilec Allan si dělal prostor na pravé straně, a následným centrem hledal ve vápně dvojici Gabbiadini – Mertens. Ani jeden se však k míči nedokázal prodrat.
     
    87
    Teď by si zasloužil žlutou kartu také domácí Valdifiori, který zachraňoval situaci na vlastní polovině nedovoleným zákrokem na Zaccarda. Daniele Doveri však žlutou kartu neudělil!
     
    89
    Teď už však Daniele Doveri pro žlutou kartu do kapsičky sáhnul, a udělil ji Romagnolimu, který na vlastní polovině ostře zajel pod nohy střídajícího El Kaddouriho!
    Senegalský obránce Koulibaly byl v minulém zápase na hřišti Lazia napaden rasistickými urážkami od hráčů Lazia. Domácí fanoušci mu formou vzkazů vyjadřují podporu!

     
    90
    Hlavní rozhodčí nastavuje celkem čtyři minuty nad rámec základní hrací doby!
     
    90+1
    Carpi se ještě pokouší i v oslabení se stavem zápasu něco udělat, nicméně obrana Neapole je zatím velmi pozorná!
     
    90+2
    Domácí fanoušci v ochozech již zpívají oslavné chorály, a slaví dnešní vítězství. Do konce však ještě zbývají dvě minuty ...
     
    90+3
    Brankář Belec poslal dlouhý nákop na útočnou polovinu, a pokoušel se najít Lasagnu. Hostující útočník se však k míči nedokázal propracovat.
     
    90+4
    Konec zápasu.
    O jedinou branku dnešního utkání se postaral Higuaín, a Neapol se může radovat z dalšího vítězství!

     
    Dnešní utkání je u konce! SSC Neapol měla v domácím prostředí v zápase s Carpi obrovskou převahu, a nakonec svého soupeře porazila nejtěsnějším možným rozdílem 1:0!

    První poločas sice branku nenabídl, nicméně šancí bylo opravdu hodně. Hned v prvních čtrnácti minutách měl tři velké šance Higuaín, nicméně nejlepší střelec Serie A se prosadit nedokázal. Následně měla Neapol nejspíše kopat penaltu za zákrok Sabelliho na Callejóna. Poté se probudilo i Carpi, které také mělo své šance. V závěru mohl poslat vedoucí celek tabulky do vedení Insigne, nicméně jeho rána mířila mimo!

    Hned na začátku poločasu měla Neapol dvě šance, nicméně Koulibaly mířil nad branku, a gól Callejóna uznán nebyla. V 56. minutě byl navíc vyloučený hostující Bianco! Domácí celek se poprvé prosadit v 69. minutě, kdy proměnil penaltu Gonzalo Higuaín! Carpi již vyrovnat nedokázalo, a Neapol tak po dalším vítězství zůstává na čele Serie A!

    To je z mé strany vše, a u dalšího textového přenosu se na vás bude těšit Jan Havlovic. (17:03:50)

    Jan Havlovic

    Branky: 69. Higuaín (pen.)

    Karty:   44. Albiol (NEA) – 35. Crimi (CAR), 45+1. R. Bianco (CAR), 51. F. Poli (CAR), 54. Martinho (CAR), 89. S. Romagnoli (CAR)   56. R. Bianco (CAR)


    Držení míče: 76 % : 24 %.
    Střely na branku: 10:0. Střely mimo: 11:2. Rohy: 13:1. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 8:13.
    SSC Neapol: Reina – Hysaj, Albiol, Koulibaly, Ghoulam – Allan, Valdifiori, Hamšík – Callejón (62. D. Mertens), Higuaín (82. Gabbiadini), L. Insigne (85. El Kaddouri).
    Náhradníci: Rafael Cabral, Gabriel – Strinić, Ch. Maggio, D. Mertens, Regini, David López, Chiricheş, Gabbiadini, El Kaddouri, Chalobah, Luperto.

    Carpi FC 1909: Belec – Letizia, S. Romagnoli, F. Poli (60. Daprelà) – Pasciuti (13. Zaccardo), Crimi, R. Bianco, Martinho, Sabelli – Mancosu (79. Verdi), Lasagna.
    Náhradníci: Colombi – Cofie, Zaccardo, Porcari, Di Gaudio, Gnahoré, Daprelà, Mbakogu, Verdi.

    Rozhodčí: Daniele Doveri – Posado, Pegorin (vš. Itálie)
    bahis siteleri