Dalmach Turnov – ISŠ Příbram 8:6 (kon.) | Ludis Team Třebenice – Boca Chotěboř 3:7 (kon.)
konec
Ludis Team Třebenice
3:7 (1:3)
FK Boca Chotěboř
Neděle 07.02.2016, 20:00 • Sportovní hala Chemik, Lovosice • 2. Futsal liga západ • 17. kolo
     
    37:54
    Chotěboř právě vstřelila branku!
    Hrdý ztratil na půlící čáře míč, a tak se vydal PETR POPELKA se Staňkem do přečíslení 2 na 1. Staněk natáhl posledního bránícího hráče k pravé postranní čáře a svojí nahrávkou našel u levé tyče volného Popelku, který zakončoval do prázdné brány. Vavrek už byl dávno mimo hru. Asistence: Ondřej Staněk.
     
    35:19
    Chotěboř právě vstřelila branku!
    Nyní jde branka na vrub Vavreka, který si nejprve vyběhl zmenšit střelecký úhel Čapkovi. Druhý jmenovaný ještě přistrčil míč na TOMÁŠE NOVOTNÉHO, který už měl lehkou úlohu před opuštěnou bránou. Asistence: Dušan Čapek.
     
    29:39
    Chotěboř právě vstřelila branku!
    Jenže Chotěbořští si běrou dvoubrankový náskok po minutě hry zpět. Na konci pohledné akce se zjevil PETR POPELKA, který poslal míč mezi nohama brankáře domácích do brány Ludis Teamu. Bez asistence.
     
    28:33
    Třebenice právě vstřelily branku!
    MATĚJ MARIČ v individuální akci už nevěděl, co udělat s míčem. Vykličkoval se z rohu hrací plochy a zakončil na vzdálenější tyč. Míč se zastavil až v síti soupeře. Asistence: Jiří Baran.
     
    27:46
    Třebenice právě vstřelily branku!
    Domácím se povedlo rozehrát rohový kop tak dobře, že se na vzdálenější tyči objevil zcela osamocený JIŘÍ BARAN, kterému byl ihned adresován míč. Domácímu kanonýrovi nedělalo problém zasunout míč do opuštěné klece. Asistence: Lukáš Hrdý.
     
    23:49
    Chotěboř právě vstřelila branku!
    Hráči z Chotěboře odskakují na rozdíl tří branek. ONDŘEJ STANĚK předvedl krásnou individuální akci, při které obešel trojici soupeřů, udělal kličku brankáři a zakončil nekompromisně pod horní tyč. Bez asistence.
     
    18:01
    Chotěboř právě vstřelila branku!
    Klimeš si nejprve posadil na zadek jednoho z bránících hráčů, aby si našel skulinku pro střelu. Tu ještě Vavrek zlikvidoval, na dorážku TOMÁŠE NOVOTNÉHO už ale nedosáhl. Asistence: Pavel Klimeš.
     
    15:40
    Chotěboř právě vstřelila branku!
    Novotný rozehrál míč do hry od postranní čáry. Novotný našel přesně nohu PAVLA KLIMEŠE, jehož rána zaplula přesně pod horní tyč. Vavrek na tuto střelu nikterak nereagoval. Asistence: Tomáš Novotný.
     
    12:25
    Chotěboř právě vstřelila branku!
    To co si PETR POPELKA vybojoval, to si také sklidil, přesněji řečeno dopravil do brány. U postranní čáry vybojoval míč, seběhl si s ním do brankoviště a následně poslal oblouček přes domácího brankáře. Bez asistence.
     
    07:39
    Třebenice právě vstřelily branku!
    ŠTEFAN OREM se s míčem nikterak nerozpakoval, středem hřiště prošel kolem tří protihráčů a problém mu nedělalo ani zakončení k levé tyči. V tváří tvář byl brankář bez šance na zásah. Bez asistence.

    Josef Cestr


    Hledáme zpravodaje pro tým FK Boca Chotěboř. Více informací zde.

    Branky: 8. Orem, 28. Baran (L. Hrdý), 29. Marič (Baran) – 13. Popelka, 16. Klimeš (Novotný), 19. Novotný (Klimeš), 24. Staněk, 30. Popelka, 36. Novotný (D. Čapek), 38. Popelka (Staněk)

    Karty:   16. L. Hrdý (LTT), 34. T. Hrdý (LTT)


    Ludis Team Třebenice: Vavrek (Šplíchal) – Prágl (C), L. Hrdý, T. Hrdý, Orem, Baran, Marič, Rainer
    Hrající trenér: Miroslav Prágl

    FK Boca Chotěboř: Pátek – D. Čapek, Popelka, M. Čapek (C), Kratochvíl, Koutný, Klimeš, Novotný, Staněk, Moravec
    Hrající trenér: Miloš Moravec

    Rozhodčí: Milan Košťál, Martin Černý
    Delegát: Jiří Hanzlík

    Diváci: 40
    bahis siteleri