Boston – Buffalo 2:1 (po pr.) | Ottawa – Toronto 6:1 (kon.) | Florida – Pittsburgh 2:3 (po pr.)
St. Louis – Minnesota 4:1 (kon.) | Nashville – San Jose 6:2 (kon.) | Dallas – Chicago 1:5 (kon.)
Colorado – Winnipeg 2:4 (kon.) | Vancouver – Calgary 1:4 (kon.) | Washington – Philadelphia 3:2 (kon.)
Montreal – Carolina 2:1 (1:0 po s.n.) | NY Islanders – Edmonton 8:1 (kon.)
konec
Colorado Avalanche
2:4 (1:1, 1:2, 0:1)
Winnipeg Jets
Neděle 07.02.2016, 04:00 • Pepsi Center, Denver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    49:17 Mathieu PERREAULT - 2:4
     
    49:17
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Jenže se potvrdilo známé nejen hokejové, ale obecně sportovní pravidlo, že kdo nedá, ten dostane. Hosté unikají zpátky do vedení o dva zásahy ve chvíli, kdy se Colorado tlačilo do několika možností a zasypávalo soupeře jednou střelou za druhou. Pak ale stačila jedna chybička a Winnipeg se dostal do slibné protiakce. A Jets ji vyřešili nejlépe, jak ji asi vyřešit mohli. MATHIEU PERREAULT se nikam neukvapil, srovnal si puk na hokejce a pověsil kus černé gumy za Varlamova. Teď to budou mít domácí hodně těžké s vyrovnáním. Asistence: Drew Stafford.
    34:12 Matt DUCHENE - 2:3
     
    34:12
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Hodně kostrbatá situace, ale pro domácí barvy je důležité, že puk nakonec zaplachtil do branky. Colorado Avalanche se snažili už několik okamžiků obléhat zařízení brankáře Hutchinsona, aby z toho nakonec byl dobře vypracován gól do klece týmu Winnipeg Jets. Po několika přihrávkách ze strany na stranu dostal puk na hokejku přesně MATT DUCHENE, který trefil malinkou mezírku u tyčky, která ještě zůstala volná. A Pepsi Center už se následně mohla radovat, stejně jako sám Duchene, jenž projevil velikou radost ze své trefy. Asistence: Andrew Bondarchuk, Nathan MacKinnon
    30:37 Drew STAFFORD - 1:3
     
    30:37
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Stejně jako domácí celek v první třetině, i Winnipeg Jets poměrně rychle využívají svou přesilovou hru a dostávají se do vedení už o dvě branky, což je poměrně překvapení. Ale určitě zasloužená trefa pro Winnipeg, přestože Patrick Roy si ještě nechal zavolat na video a vyžádal si kontrolu situace. Záznam ale potvrdil, že Semjon Varlamov nebyl nedovoleně bráněn, takže branka platí a puk skončil v síti podle pravidel regulérně. DREW STAFFORD se tak dnes prosazuje už podruhé a jeho tým má nyní k dispozici větší klid na hokejkách. Asistence: Jacob Trouba, Mathieu Perreault.
    22:54 Drew STAFFORD - 1:2
     
    22:54
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Podobně jako v první třetině při první hostující brance, také nyní při té druhé se jedná o veliké překvapení, které vzniklo po situaci, kdy domácí mužstvo Colorado Avalanche vyrobilo nečekanou chybu. Ta přišla za klecí Semjona Varlamova, kde se dostali muži Winnipegu na kotouč a vymysleli velice povedenou kombinaci, puk totiž dostal před brankoviště přímo na hokejku DREW STAFFORD, jenž neváhal se zakončím kotouče do sítě. Varlamov teď už nemohl moc stihnout zakročit, protože neměl moc času na to, aby se na zákrok připravil. Stíhačky tak otáčí vývoj utkání. Asistence: Mark Scheifele.
    18:07 Andrew LADD - 1:1
     
    18:07
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Zdá se, že jsem to tak trochu zakřikl. Jen pár vteřin po mém odhadu o nepadnutí branky do konce první třetiny se prosazují hokejisté Winnipegu, jejichž pokus padl za domácího brankáře Semjona Varlmova hodně překvapivě. Nejdříve si ochránce svatyně Colorado Avalanche poradil s ránou od modré čáry, kterou zlikvidoval velmi dobře. Ale na dorážku už nestačil, čas zpracovat si kotouč na holi měl forvard ANDREW LADD, jenž nedal ruskému brankáři téměř žádnou šanci. Uvidíme, jak budou Avalanche nyní reagovat. Asistence: Dustin Byfuglien, Joel Armia.
    05:40 Mikhail GRIGORENKO - 1:0
     
    05:40
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Tak to byla opravdu velmi rychle využitá přesilovka, kterou nyní předvedli hokejisté Colorado Avalanche. Domácí družina hned na úvod početní výhody totiž vyhrála vhazování před brankářem Hutchinsonem, puk získali obránci a okamžitě jej nahodili směrem na branku. Tam měl brankář Winnipeg Jets co dělat, aby dosáhl na puk. Nakonec se ale k zachycení kotouče pod svou rukavici nedostal a byl to domácí hokejista MIKHAIL GRIGORENKO, kdo došťouchal kus černé gumy do sítě. Hned první přesilovka Avalanche končí brankou. Asistence: Jarome Iginla, Francois Beauchemin.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 6. Grigorenko (Iginla, Beauchemin), 35. Duchene (Bondarchuk, MacKinnon) – 19. Ladd (Byfuglien, Armia), 23. Stafford (Scheifele), 31. Stafford (Trouba, Perreault), 50. Perreault (Stafford)


    Colorado Avalanche: Varlamov (Pickard) – Beauchemin, Johnson, Holden, Barrie, Bondarchuk, Bigras – Grigorenko, MacKinnon, Duchene – Landeskog, Söderberg, Comeau – Tanguay, Mitchell, Iginla – McLeod, Wagner, Martinsen
    Winnipeg Jets: Hutchinson (Hellebuyck) – Trouba, Byfuglien, Enström, Myers, Stuart, Chiarot – Ehlers, Scheifele, Wheeler – Perreault, Little, Stafford – Ladd, Lowry, Burmistrov – Thorburn, Copp, Armia

    Rozhodčí: Dwyer, McCauley – Sericolo, Wheler

    Diváci: 14 983
    bahis siteleri