HC Slovan – Riga 3:2 (po pr.)
po prodl.
HC Slovan Bratislava
3:2 (0:0, 2:0, 0:2 - 1:0)
Dinamo Riga
Pondělí 08.02.2016, 19:00 • Zimný štadión Ondreja Nepelu, Bratislava • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    64:13 Rok TIČAR - 3:2
     
    64:13
    Slovan právě vstřelil branku!
    Fanoušci i hráči Slovanu si zpříjemní oslavy postupu do play off bonusovým bodem. Kašpar nádherně vysunul do samostatného úniku ROKA TIČARA, jenž zakončil svou akci nekompromisní střelou do šibenice a rozhodl o výhře bratislavského celku. Asistenci si více než symbolicky připsali hráči, kteří měli lví podíl na postupu Slovanu do play off – nejproduktivnější hráč týmu Lukáš Kašpar a brankář Barry Brust. Asistence: Lukáš Kašpar, Barry Brust.
    54:13 Vitalijs PAVLOVS - 2:2
     
    54:13
    Riga právě vstřelila branku!
    Hráči Slovanu jsou z vidiny postupu do play off evidentně hodně zakřiknutí, pročež inkasovali vyrovnávací branku. Galvinšův projektil od modré čáry tečoval za Brustova záda VITALIJS PAVLOVS. Belasí jsou rázem blízko porážce, která by jim zkomplikovala cestu za postupem do play off. Asistence: Guntis Galvinš, Alexanders Jerofejevs.
    45:18 Miks INDRAŠIS - 2:1
     
    45:18
    Riga právě vstřelila branku!
    Tak přeci jen se hostům povedlo vstřelit v přesilové hře branku a toto utkání ještě může být dramatické. MIKS INDRAŠIS vypálil z hranice levého kruhu příklepem naprosto přesně do pravého horního růžku Brustovy brány. Brankář Slovanu byl bez šance. Asistence. Guntis Galvinš, Gunars Skvorcovs.
    23:43 Lukáš KAŠPAR - 2:0
     
    23:43
    Slovan právě vstřelil branku!
    Hosté jsou na úvod druhé třetině rozhození, čehož domácí už podruhé využili a dostávají se do trháku. Viedenský vyslal od mantinelu "stobodovou" přihrávku na volného LUKÁŠE KAŠPARA, jenž následně vymíchal Sedláčka a zasunul puk za brankovou čáru. Asistence: Marek Viedenský, Václav Nedorost.
    21:25 Andrej ŠŤASTNÝ - 1:0
     
    21:25
    Slovan právě vstřelil branku!
    Hokejisté Slovanu otevírají skóre utkání! Rok Tičar vybruslil od mantinelu na pravý kruh a místo střely zvolil nádhernou přihrávku za obranu na ANDREJE ŠŤASTNÉHO, jenž z úhlu překonal přesouvajícího se Sedláčka. Asistence: Rok Tičar, Michal Sersen.

    Václav Petrů

    Branky a nahrávky: 22. Šťastný (Tičar, Sersen), 24. Kašpar (Viedenský, Nedorost), 65. Tičar (Kašpar, Brust) – 46. Indrašis (Galvinš, Skvorcovs), 55. Pavlovs (Galvinš, Jerofejevs)


    HC Slovan Bratislava: Brust (Garnett) – Barker, Kundrátek, Sersen, Višňovský, Rosandič, Švarný – Kašpar, Viedenský, Nedorost – Jeglič, Tičar, Šťastný – Miklík, Surový (C), Bartovič – Skalický, Lušňák, Nagy – Skokan, Šiška.
    Dinamo Riga: Sedláček (Eriksson) – Sotnieks (C), Zile, Galvinš, Balinskis, Ševčenko, Cibulskis, Jass, Jerofejevs – Darzinš, Džerinš, M. Redlihs – Skvorcovs, Meija, Indrašis – Saulietis, Sestito, Kulda – Bičevskis, Berzinš, Pavlovs.

    Rozhodčí: Ščeňov, Bukin – Goljak, Medveděv

    Diváci: 10 055 (vyprodáno)
    bahis siteleri