Lazio – Hellas Verona 5:2 (kon.)
konec
S. S. Lazio
5:2 (1:0)
Hellas Verona
Čtvrtek 11.02.2016, 20:45 • Stadio Olimpico, Řím • Italská Serie A • 25. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Tak tento šílený zápas máme za sebou a poločasové skóre 1:0 asi těžko nasvědčoval tomu, že uvidíme to, co jsme nakonec vážně viděli! Nejprve totiž celkem rychle po pauze zvýšil střelou z otočky domácí veterán Mauri a když o chvíli později přidal po rozebrání obrany branku na 3:0 i Anderson, zdálo se být hotovo! Ale to byla velká chyba si myslet, protože nejprve ránou z přímáku vykřesal hostům naději Greco a o chvíli později snížil na rozdíl jediné branky zblízka Toni! Ale domácí odmítali připustit srovnání a tak se krásným volejem prosadil i Keita, přičemž celou kanonádu zakončil přesnou penaltou Candreva! Ode mne je to dnes vše, já se loučím a přeji pěkný zbytek večera. (22:37:32)
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Lazio už zápas pouze dohrává a je jasné, že v tomto úžasném zápase, kde jsme viděli sedm branek, dnes vyhraje!
     
    90+1
    Sudí se rozhodl přidat navrch tři minuty, ale řekl bych, že teď už je vážně hotovo a domácí si tři body pohlídají.
    90. Antonio CANDREVA - 5:2
     
    90
    Lazio právě vstřelilo branku!
    K míči se postavil zkušený ANTONIO CANDREVA, který se rozhodl, že bude kopat ze svého pohledu doleva, což sice gólman Gollini vystihl, ale k ničemu mu to nebylo, protože střela italského záložníka byla tak prudká, že chytit snad ani nešla!
     
    90
    Bude se kopat penalta proti Hellasu, protože se na zem poroučel Lulić a sudí ukázal na značku.
     
    89
    Hellas se už dostává do útoků pouze sporadicky, ale určitě ještě v duchu doufá, že má nějakou šanci na body, protože se dnes vážně asi může stát úplně vše.
     
    88
    Do další šance se opět hnal Klose, ale na zem se položil Helander, který jeho přihrávku na volného Candrevu zablokoval pryč, takže se momentálně další gólovka nekoná.
     
    86
    Tak už nebudu psát, že se hra uklidňuje, protože v tomto zápase není nic jisté a oba celky hrají velice zvláštní zápas. Teď se totiž dostal k další střele po lapsu obrany Hellasu Klose, ale jeho střela bodlem skončila těsně mimo bránu!
     
    85
    Střídání v týmu S. S. Lazio: ze hřiště odchází Felipe Anderson, přichází Antonio Candreva.
     
    83
    Teď se ke střele ještě dostal Klose, který ale nebyl schopen míč dostatečně sklopit a míč skončil vysoko nad bránou.
    82. Balde Diao Keita - 4:2
     
    82
    Lazio právě vstřelilo branku!
    Tak toto je opravdu šílený zápas! Miroslav Klose, který se před chvílí dostal na hřiště a teď už táhl útok svého týmu, na konci kterého dostal míč na druhou stranu vápna volného BALDÉHO DIAA KEITU, který se do něj opřel z voleje a poslal ho křížně přesně mimo dosah bezmocného Golliniho!
     
    81
    Verona je tak doslova zpět ve hře a teď se snaží Gilberto dostat zápas zpět k remíze, ovšem jeho centr byl odvrácen a domácí se zatím drží.
     
    80
    Střídání v týmu S. S. Lazio: ze hřiště odchází Alessandro Matri, přichází Miroslav Klose.
    79. Luca TONI - 3:2
     
    79
    Hellas Verona právě vstřelila branku!
    A je tu to, čeho se domácí celek bál a Hellas je ze třígólového manka zpátky ve hře! K centru ze strany se velice dobře dostal Wszolek, který našel přesně si naběhnuvšího LUCU TONIHO, jenž jemným dloubnutím nohou poslal míč zblízka za bezmocného Marchettiho!

    Ondřej Hradecký

    Branky: 45. Matri (Cataldi), 50. S. Mauri (Cataldi), 69. Anderson (Matri), 82. Keita (Klose), 90. Candreva – 72. Greco, 79. Toni (Wszolek)

    Karty:   71. Maurício (LAZ)


    Držení míče: 63 % : 37 %.
    Střely na branku: 9:5. Střely mimo: 11:5. Rohy: 9:3. Ofsajdy: 5:3. Fauly: 9:7.
    S. S. Lazio: Marchetti – Konko, Maurício, Hoedt, Lulić – Cataldi, Biglia (C), Milinković-Savić – Anderson (85. Candreva), Matri (80. Klose), S. Mauri (73. Keita).
    Náhradníci: Guerrieri, Berisha – Patric, Braafheid, R. Morrison, Đorđević, Klose, Keita, Onazi, Candreva, Kishna.

    Hellas Verona: Gollini – Pisano, Moras, Helander, Fares (51. Rômulo) – Wszolek, Ionita, Greco, Janković (51. Gilberto) – Toni, Pazzini (70. Juanito).
    Náhradníci: Coppola, Marcone – Rômulo, Samir, Gilberto, Furman, Juanito, Bianchetti, Emanuelson, Checchin.

    Rozhodčí: Gervasoni – Tasso, De Pinto
    bahis siteleri