Česko – Finsko 3:4 (kon.)
konec
Česko
3:4 (0:3, 1:1, 2:0)
Finsko
Čtvrtek 11.02.2016, 18:00Reprezentace do 18 let
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:49
    Tentokrát špatně počítali Finové, a tak jsou potrestáni dvěma minutami pro hráčskou lavici za příliš mnoho hráčů na ledě. Trest odpyká Eetu Tuulola.
     
    38:35
    Současně vyloučeni: Eetu Tuulola (FIN) na dvě minuty za sekání a Milan Davídek (CZE) také na dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    32:25
    Češi jdou znovu do čtyř! Martin Havelka (CZE) je potrestán za hrubost dvěma minutami.
     
    27:24
    Češi si zkusí další početní výhodu. Sami Moilanen (FIN) si dvě minuty posedí na trestné lavici za sekání.
     
    23:03
    Tentokrát si početní výhodu zahrají Češi. Robin Salo (FIN) si odpyká dvě minuty za hrubost.
     
    17:09
    Češi se budou muset znovu bránit. Martin Havelka (CZE) si totiž pomohl nedovoleně, a tak je odeslán na dvě minuty na trestnou lavici za držení.
     
    04:45
    Finové si zahrají první přesilovku utkání. Češi totiž špatně střídali, a tak se jich na ledě najednou ocitlo až příliš. To neuniklo rozhodčím, a tak je český výběr potrestán dvěma minutami za příliš mnoho hráčů na ledě. Trest odpyká Tomáš Havránek.

    Zuzana Spurná

    Branky a nahrávky: 35. Pavlík, 47. Davídek (Havránek), 54. Kousal (Novák, Sirota) – 7. Räsänen (Tolvanen, Heiskanen), 10. Tolvanen (Räsänen, Vesalainen), 12. Kuokkanen (Oksanen, Mäkinen), 35. Hakkarainen (Nurmi)


    Česko: Groh (Kořenář) – Doudera, Kvasnička, Sirota, Novák, Janda, Uřídil, Valík – Kodýtek, Reichel, Pavlík – Kurovský, Najman, Zachar (C) – Havelka, Karafiát, Michnáč – Havránek, Davídek, Kousal – Kačírek.
    Finsko: Laakso (Halonen) – Salo (C), Heiskanen, Vaakanainen, Jokiharju, Kotkansalo, Kokkila, Koivula – Oksanen, Mäkinen, Kuokkanen – Vesalainen, Räsänen, Tolvanen – Nurmi, Hakkarainen, Tuulola – Moilanen, Koppanen, Jääskä.

    Rozhodčí: Leppänen, Vikman – Heinonen, Järvi