NY Islanders – Los Angeles 5:2 (kon.) | Philadelphia – Buffalo 5:1 (kon.) | Columbus – Anaheim 4:3 (2:0 po s.n.)
Ottawa – Colorado 3:4 (kon.) | Minnesota – Washington 3:4 (kon.) | Winnipeg – Boston 2:6 (kon.)
Chicago – Dallas 2:4 (kon.) | Edmonton – Toronto 5:2 (kon.) | San Jose – Calgary 5:6 (1:2 po s.n.)
po s.n. (1:2)
San Jose Sharks
5:6 (1:4, 2:0, 2:1 - 0:0)
Calgary Flames
Pátek 12.02.2016, 04:30 • SAP Center, San Jose • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    65:00 Jiří HUDLER - 5:6sn
     
    65:00
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Calgary Flames.
    Autorem vítězné branky je JIŘÍ HUDLER.
    48:08 Kris RUSSELL - 5:5
     
    48:08
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Hosté se dlouho nedokázali prosadit v pásmu soupeře, nakonec se však přeci jen radují z vyrovnávacího gólu! Ferland důraznou hrou vybojoval kotouč za brankou, puk převzal Bennett a pokusil se z otočky zakončit, Stalock sice kotouč vyrazil, avšak pouze na hůl KRISE RUSSELLA, který si již se zakončením věděl rady! Asistence: Sam Bennett, Michael Ferland.
    45:55 Dylan DEMELO - 5:4
     
    45:55
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Domácí dokonale otáčí průběh tohoto zápasu a dostávají se do vedení! Perfektní práci odvedl na pravém kruhu Ward, který dlouho naznačoval střelu, pak však skvělou přihrávkou našel na druhé straně volného DYLANA DEMALA, který zakončoval do odkryté hostující branky! Asistence. Joel Ward, Marc-Edouard Vlasic.
    42:46 Joonas DONSKOI - 4:4
     
    42:46
    San Jose právě vstřelilo branku!
    A je vyrovnáno! Couture poslal puk z rohu kluziště před hostující branku, kde operoval JOONAS DONSKOI, který z hranice brankoviště doklepl puk za Ramova záda! Couture si připisuje již čtvrtou asistenci během dnešního večera! Asistence: Logan Couture, Brent Burns.
    31:17 Patrick MARLEAU - 3:4
     
    31:17
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Jen o pár chvil později nahrával z levé strany před branku Thornton a nyní se již PATRICK MARLEAU prosazuje, když mu stačilo jen holí usměrnit puk za záda bezmocného Rama! Asistence: Joe Thornton, Logan Couture.
    20:48 Logan COUTURE - 2:4
     
    20:48
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Jenže nyní už se LOGAN COUTURE přeci jen prosazuje, když se domácí krásně prokombinovali ke druhé brance v zápase, kterou vstřelil z levého kruhu právě domácí útočník krásnou střelou do pravého horního rohu Ramovy svatyně!
    13:26 Mikael BACKLUND - 1:4
     
    13:26
    Calgary právě vstřelilo branku!
    No tak to je přímo ledová sprcha pro Sharks, kteří znovu inkasují dvakrát v krátké době! MIKAEL BACKLUND dostal puk do jízdy ve středu útočného pásma, jenže se zakončením počkal a Stalocka si šikovně položil a i s pomocí levé tyče poslal puk za jeho záda! Asistence: Sam Bennett, T. J. Brodie.
    12:46 Sean MONAHAN - 1:3
     
    12:46
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Hosté zvyšují svůj náskok již na dvě branky a dnes dokázali vytěžit z minima opravdové maximum! Gaudreau zavezl puk do pásma z levé strany, našel před sebou volného Hudlera, který ještě nádhernou přihrávkou našel před brankou volného SEANA MONAHANA,, kteýr již neměl problém poslat puk do poloodkryté domácí branky!
    08:45 Tommy WINGELS - 1:2
     
    08:45
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Gólové hody pokračují! Donskoi se po vyhraném buly dostal k volnému puku, z levé strany ho poslal mezi kruhy, kam si sjel TOMMY WINGELS, který ho parádně umístil do levého horního růžku Ramovy svatyně, přičemž zakončoval s holí mezi nohama obránce Šmída! Asistence: Joonas Donskoi, Logan Couture.
    05:18 Mark GIORDANO - 0:2
     
    05:18
    Calgary právě vstřelilo branku!
    No tak to je hororový úvod pro domácí tým! MARK GIORDANO dostal přihrávku do prostoru levého kruhu a prudkým švihem poslal puk za záda domácího gólmana! Před brankou odvedl výbornou práci Hudler, který Stalockovi značně ztížil výhled. Asistence. Dougie Hamilton, Johnny Gaudreau.
    04:12 Sam BENNETT - 0:1
     
    04:12
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Braun chyboval při rozehrávce z obranného pásma, jeho delší přihrávku zachytil ve střední zóně SAM BENNETT, který s pukem z pravé strany nabruslil do pásma, přejel na střed hřiště a prudkou střelou zápěstím poslal puk nad pravý Stalockův beton! Bez asistence.

    Daniel Kubelka

    Branky a nahrávky: 9. Wingels (Donskoi, Couture), 21. Couture (Burns, Marleau), 32. Marleau (Thornton, Couture), 43. Donskoi (Couture, Burns), 46. DeMelo (Ward, Vlasic) – 5. Bennett, 6. Giordano (Hamilton, Gaudreau), 13. Monahan (Gaudreau, Hudler), 14. Backlund (Bennett, Brodie), 49. Russell (Bennett, Ferland), rozh. náj. Hudler

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    1:0   Logan Couture (SJS)
    1:1   Joe Colborne (CGY)
    2. série:
    1:1   Joonas Donskoi (SJS)
    1:1   Johnny Gaudreau (CGY)
    3. série:
    1:1   Joe Pavelski (SJS)
    1:1   Sean Monahan (CGY)
    4. série:
    1:1   Patrick Marleau (SJS)
    1:2   Jiří Hudler (CGY)


    San Jose Sharks: Stalock (Jones) – Braun, Vlasic, Burns, Martin, Tennyson, DeMelo – Pavelski "C", Thornton "A", Hertl – Ward, Marleau, Nieto – Wingels, Couture "A", Donskoi – Zubrus, Tierney, Karlsson.
    Calgary Flames: Ramo (57. Hiller) – Brodie "A", Giordano "C", Hamilton, Russell "A", Engelland, Šmíd – Hudler, Monahan, Gaudreau – Frolík, Backlund, Bennett – Jones, Granlund, Ferland – Jooris, Stajan, Bollig.

    Rozhodčí: Furlatt, Hebert – Heyer, Cameron
    bahis siteleri