Česko – Rakousko 11:2 (kon.) | Německo – Švýcarsko 4:0 (kon.)
konec
Německo
4:0 (1:0, 0:0, 3:0)
Švýcarsko
Pátek 12.02.2016, 18:45 • Zimní stadion Dvůr Králové nad Labem • Turnaj čtyř (ženy U15)
Partner:
     
    59:23
    Ale Tatjana Pfeiferová si musí čisté konto zasloužit! Lea Accolová dorážela v nepřehledné situaci a německá brankářka skvěle vykopla pravý beton!
     
    58:50
    Němky mocne touží po pátém gólu. Teď už Bartellová málem slavila hattrick, jenže Paivaová se parádně přesunula a pak udržela puk před brankovou čarou!
     
    58:21
    V přečíslení dostala puk do gólové pozice Sarah Kubiczeková. Mířila na druhou tyč, ale gólmanka střelu vyškrábla a dorážku znemožnily obránkyně.
     
    55:28
    Nejen osvobodily, Jessica Kellerová se mohla postarat o čestný gól svého týmu. Její dorážku ale Pfeiferová pod nohama nepustila za čáru!
     
    54:19
    Německo právě vstřelilo branku!
    Přesně s koncem početní výhody je tady čtvrtý gól německého týmu, který dneska už na sto procent vyhraje! Byla to podobná kombinace jako v předchozí přesilovce. Lilli Welckeová vybídla LEU-MARLEEN BARTELLOVOU, která se do kotouče nádherně opřela z první a trefila se za vyrážečku Paivaové – 4:0! Asistence: Lilli Welckeová, Luisa Welckeová.
     
    52:19
    Tak co nám Němky ukážou v přesilovce teď? Jil Achwandenová (SUI) si odpočine na dvě minuty za držení.
     
    49:02
    První útok helvétského kříže mohl odpovědět z přečíslení. Zimmermannová ale místo přihrávky zvolila střelu, která se nevšela mezi tři tyče. Potom upadla k ledu.
     
    45:47
    Německo právě vstřelilo branku!
    V rozmezí jediné minuty přichází víc gólů než za dosavadní průběh zápasu, ale všechny do švýcarské sítě! Jak Paivaová celý zápas chytala výtečně, tak nyní si vybrala trochu slabší chvilku, když jí za záda prošel pokus LEY-MARLEEN BARTELLOVÉ z úrovně brankové čáry – 3:0. Asistence: Luisa Welckeová.
     
    45:03
    Německo právě vstřelilo branku!
    Němky svým soupeřkám jasně ukazují, jak se má s přesilovkou naložit. Využívají ji hned po 19 sekundách! Franziska Klingerová vybídla napříč pásmem RONJU HARKOVOU, která pálila z první. Švýcarská obránkyně odpalovala kotouč zpoza zad gólmanky, ale podle verdiktu sudích už byl za brankovou čarou – 2:0! Asistence: Franziska Klingerová.
     
    44:44
    Ovšem po velmi dlouhé době si přesilovku zahraje Německo, dnes druhou. Laura Zimmermannová (SUI) je vyloučena za podražení.
     
    41:41
    No a mohlo být vyrovnáno! Mara Freyová už už dostávala puk před prázdnou bránu, jenže v klíčové chvíli ji ujel a z tutovky nic nebylo!
     
    40:56
    Německá dvojčata se nám zase ukazují. Luisa i Lilli Welckeová měly pár sekund za sebou obrovské šance, snad mi odpustíte, že nevím v jakém pořadí.
     
    36:33
    Přihrávka Němky Kubiczekové propadla až na Harkovou, která zblízka nepropálila gólmanku!
     
    35:22
    Luisa Welckeová střílela na druhou tyčku, kotouč pravděpodobně vytáhla Paivaová špičkou lapačky! Němky toho mohly litovat, protože na druhé straně dorážela kapitánka Lutzová. Jenže i Pfeiferová zachránila svůj tým lapačkou, klidně mohlo být vyrovnáno!
     
    33:42
    Nietzscheová nakonec dojela kotouč a její bekhendovou střelu dorážeka Jekelová. Dojíždějící Švýcarka na poslední chvíli puk vypíchla do rohu.
     
    30:20
    Švýcarská brankářka Nina Paivaová je dnes vytíženější dívkou. Teď zneškodnila první střelu a pak viděla i na další přes chumel hráček, kotouč s vypětím všech sil vytáhla špičkou levého betonu!
     
    29:21
    Po levé straně se prohnala Nietzscheová, ale neměla prostor, aby vyzkoušela kličku. Její střelu Paivaová chytá.
     
    27:42
    Švýcarky obraly soupeře o kotouč a Lea Accolová se vydala do přečíslení. Zakončovala ho střelou, tu ale gólmanka Pfeiferová jemně vytáhla levým betonem!
     
    26:13
    Hráčky teď po vzájemném souboji dlouho nevěděly, koho si rozhodčí vybrala. Za vysokou hůl je potrestaná Luisa Welckeová (GER), to znamená už čtvrtou početní výhodu pro Švýcarsko.
     
    24:31
    Německo je v plném počtu, před koncem početní výhody měla Leemannová velkou šanci. Německá brankářka se ale proti její dorážce roztáhla a nepustila puk za čáru.
     
    22:30
    Navzdory tomu přichází třetí německý prohřešek. Jule Schieferová (GER) je vyloučena za podražení.
     
    22:13
    Dobrou přihrávku z rohu dostala německá útočnice Nietzscheová, Paivaová zasahuje levým betonem.
     
    18:45
    Švýcarky se tentokrát nedostaly ani z vlastní třetiny a byly z toho velké německé šance. Nejdřív střílela Merkleová, na dorážku si počkala Nietzscheová, ale gólmanka oba pokus zastavila!
     
    16:07
    Německo právě vstřelilo branku!
    Jsou to Němky, kdo ve večerním zápase otevírá skóre! Po rychlém vpádu do pásma střílela z pravé strany ALINA LEVRINGHAUSOVÁ a gólmanka Paivaová poprvé loví puk ze své sítě – 1:0. Asistence: Franziska Klingerová.
     
    13:39
    Poměr sil na ledě se na 58 sekund vyrovná. Emma Ingoldová (SUI) pyká za nedovolené bránění.
     
    12:37
    Švýcarky si zahrají druhou početní výhodu. Za podražení je vyloučena Alina Levringhausová (GER).
     
    10:24
    Bylo mi už před zápasem jasné, že dvojčata Welckeova budu muset zmiňovat hodně často. Teď to byla Lilli, kdo z úhlu rozvlnil švýcarskou síť, jenže pouze z boku!
     
    09:49
    Němka Luisa Welckeová dostala přihrávku napříč brankovištěm. Napoprvé ale nezakončila, napodruhé poslala kotouč těsně vedle!
     
    05:35
    Další podobná akce, tentokrát dostala pas Alicia Pagnamentová. Pfeiferová bleskově vykopla pravý beton!
     
    04:58
    Zimmermannová našla zpoza branky Freyovou. Té ale střela nesedla a Pfeiferová se dokázala přesunout, jinak by to měla hodně těžké!
     
    03:59
    Švýcarky si však za svou snahu vysloužily alespoň první přesilovku. Alexandra Nietzscheová (GER) je vyloučena za nedovolené bránění.
     
    03:46
    Okénko v německé obraně mohla potrestat Kellerová, jenže ani ona těsně před gólmankou neuspěla.
     
    01:37
    Druhá akce už Leemannové vyšla, až na zakončení. Už se dostala příliš blízko k německé gólmace Pfeiferové.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 17. Levringhausová (Klingerová), 46. Harková (Klingerová), 46. Bartellová (Luisa Welckeová), 55. Bartellová (Lilli Welckeová, Luisa Welckeová)


    Německo: Pfeiferová (Förgová) – Klingerová "C", Idschoková, Fuchsová, Raschkeová, Glossmannová, Merkleová, Heinzová, Gawronová – Christofová, Kubiczeková, Harková – Bartellová, Luisa Welckeová, Lilli Welckeová – Schieferová, Nietzscheová, Jekelová – Miguezová, Fiedlerová, Levrinhghausová. Trenér: Rober Geml.
    Švýcarsko: Paivaová (D'Addeettová) – Christenová, Ingoldová, Giordanová, Neunschwanderová, Stuckiová, Berdillová, Meierová – Zimmermannová, Lutzová "C", Seifertová – Pagnamentová, Freyová, Leemannová – Moserová, Gianolová, Truogová – Aschwandenová, Accolová, Kellerová. Trenérka Tatjana Dienerová.

    Rozhodčí: Malá – Novotná, Štreitová.
    bahis siteleri