Švýcarsko – Česko 0:4 (kon.)
konec
Švýcarsko
0:4 (0:2, 0:1, 0:1)
Česko
Pátek 12.02.2016, 15:30Reprezentace do 19 let
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    47:09
    Česko právě vstřelilo branku!
    Hráči českého týmu rychle přenesli hru na druhou stranu, po přihrávce Vracovského se k zakončení dostal LUKÁŠ ANDĚL a dostal puk za záda Guggisberga. Asistence: Tomáš Vracovský, Denis Kusý.
     
    21:00
    Česko právě vstřelilo branku!
    Hráči se lvem na prsou už byli úspěšnější, až před Guggisberga se protlačil FILIP DVOŘÁK, procpal puk za brankovou čáru a Češi tak krátce po startu prostřední periody vedou již o tři góly. Asistence: František Wágner, Ivan Ďurač.
     
    09:22
    Česko právě vstřelilo branku!
    Národní tým odskakuje do dvoubrankového vedení. RADEK KOBLÍŽEK dostal přihrávku před branku a z těsné blízkosti dokázal usměrnit puk za záda Guggisberga. Bez asistence.
     
    05:52
    Česko právě vstřelilo branku!
    Čeští mladíci početní výhodu využívají, střelu Hronka ještě nikdo v červeném dresu dorazit nedokázal, puk se ale před branku zase vrátil a za záda švýcarského gólmana jej poslal PETR KALINA. Asistence: Filip Suchý, Radek Koblížek.

    Martina Sikorová

    Branky a nahrávky: 6. Kalina (Suchý, Koblížek), 10. Koblížek, 21. Dvořák (Wágner, Ďurač), 48. Anděl (Vracovský, Kusý)


    Švýcarsko: Guggisberg (Wüthrich) – Auriemma, Bircher, Burren, Lorenz, Pinana, Suleski, Weber – Bader, Bracher, In-Albon, Forrer, Haberstich, Haussener, Heughebaert, Holdener, Hollenstein, Marchon, Portmann, Fuchs, Zahner, Pilet
    Česko: Kváča (Kuchař) – Jandus, Adámek, Šnajnar, Kalina, Kaňák, Hronek, Weinhold, Zajíc – Procházka, Ďurač, Dvořák, Kusý, Dufek, Vracovský, Suchý, Koblížek, Furch, Wágner, Anděl

    Rozhodčí: Lender – Kapzan, Streschnak
    bahis siteleri